Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... noluyo yaa sürekli ağlıyorsun gene yağmyrmu yağıyor
coldman41 Üye 'Patron' Alıntı: güzin ablamısınız yav Genişletmek için tıkla ... hmm başarılı olabilir miyiz? bu sektoremi girsek acaba? iyi para var mıdır ki?
'Patron' Alıntı: güzin ablamısınız yav Genişletmek için tıkla ... hmm başarılı olabilir miyiz? bu sektoremi girsek acaba? iyi para var mıdır ki?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ahanda yamur yıne bastırdı ya Genişletmek için tıkla ... yağsın yağsın ysğmur berekettir byrslara hiç yağmıyor kaç gündür ezanda okunmaya başladı
pelın_' Alıntı: ahanda yamur yıne bastırdı ya Genişletmek için tıkla ... yağsın yağsın ysğmur berekettir byrslara hiç yağmıyor kaç gündür ezanda okunmaya başladı
coldman41 Üye burdada yağıyo fırtınada var sanki bi anda kış geldi ----------Eklendi @ 04:36:58 ---------- Yazıldı @ 04:35:48 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: yağsın yağsın ysğmur berekettir byrslara hiç yağmıyor kaç gündür ezanda okunmaya başladı Genişletmek için tıkla ... ben geçen sene alanya ya gitmiştim şansıma gittiğim gün yağmur yağtı
burdada yağıyo fırtınada var sanki bi anda kış geldi ----------Eklendi @ 04:36:58 ---------- Yazıldı @ 04:35:48 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: yağsın yağsın ysğmur berekettir byrslara hiç yağmıyor kaç gündür ezanda okunmaya başladı Genişletmek için tıkla ... ben geçen sene alanya ya gitmiştim şansıma gittiğim gün yağmur yağtı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap eray_aksoylu' Alıntı: maraba televole Genişletmek için tıkla ... hahahahahahhahah ----------Eklendi @ 04:38:44 ---------- Yazıldı @ 04:37:40 ---------- coldman41' Alıntı: burdada yağıyo fırtınada var sanki bi anda kış geldi ----------Eklendi @ 04:36:58 ---------- Yazıldı @ 04:35:48 ---------- ben geçen sene alanya ya gitmiştim şansıma gittiğim gün yağmur yağtı Genişletmek için tıkla ... ne bereketli ayağın varmış
eray_aksoylu' Alıntı: maraba televole Genişletmek için tıkla ... hahahahahahhahah ----------Eklendi @ 04:38:44 ---------- Yazıldı @ 04:37:40 ---------- coldman41' Alıntı: burdada yağıyo fırtınada var sanki bi anda kış geldi ----------Eklendi @ 04:36:58 ---------- Yazıldı @ 04:35:48 ---------- ben geçen sene alanya ya gitmiştim şansıma gittiğim gün yağmur yağtı Genişletmek için tıkla ... ne bereketli ayağın varmış
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: hahahahahahhahah ----------Eklendi @ 04:38:44 ---------- Yazıldı @ 04:37:40 ---------- ne bereketli ayağın varmış Genişletmek için tıkla ...
'TUĞ'' Alıntı: hahahahahahhahah ----------Eklendi @ 04:38:44 ---------- Yazıldı @ 04:37:40 ---------- ne bereketli ayağın varmış Genişletmek için tıkla ...
coldman41 Üye 'TUĞ'' Alıntı: hahahahahahhahah ----------Eklendi @ 04:38:44 ---------- Yazıldı @ 04:37:40 ---------- ne bereketli ayağın varmış Genişletmek için tıkla ... geleyim istersen bu sene oraya
'TUĞ'' Alıntı: hahahahahahhahah ----------Eklendi @ 04:38:44 ---------- Yazıldı @ 04:37:40 ---------- ne bereketli ayağın varmış Genişletmek için tıkla ... geleyim istersen bu sene oraya
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] yağsın yağsın ysğmur berekettir byrslara hiç yağmıyor kaç gündür ezanda okunmaya başladı[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ezan dme ya okundu burdada içeriye annemn yanına gıttım
'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] yağsın yağsın ysğmur berekettir byrslara hiç yağmıyor kaç gündür ezanda okunmaya başladı[/sıze] Genişletmek için tıkla ... ezan dme ya okundu burdada içeriye annemn yanına gıttım
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: Ben antalyaya ilk gıttıgımde kar yagmıstı ya Genişletmek için tıkla ... hahaah sen ondan sevmiyosun antalya'yı
pelın_' Alıntı: Ben antalyaya ilk gıttıgımde kar yagmıstı ya Genişletmek için tıkla ... hahaah sen ondan sevmiyosun antalya'yı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Ben antalyaya ilk gıttıgımde kar yagmıstı ya Genişletmek için tıkla ... herkes bereketlendi noluyo yav bende geldiğimde sıcakran öldüm ----------Eklendi @ 04:42:04 ---------- Yazıldı @ 04:41:15 ---------- pelın_' Alıntı: ezan dme ya okundu burdada içeriye annemn yanına gıttım Genişletmek için tıkla ... genemi yaa
pelın_' Alıntı: Ben antalyaya ilk gıttıgımde kar yagmıstı ya Genişletmek için tıkla ... herkes bereketlendi noluyo yav bende geldiğimde sıcakran öldüm ----------Eklendi @ 04:42:04 ---------- Yazıldı @ 04:41:15 ---------- pelın_' Alıntı: ezan dme ya okundu burdada içeriye annemn yanına gıttım Genişletmek için tıkla ... genemi yaa
pelın_ coldman41' Alıntı: hahaah sen ondan sevmiyosun antalya'yı Genişletmek için tıkla ... Yok ben orda üni okudum ondan sevıyorum ----------Eklendi @ 04:42:33 ---------- Yazıldı @ 04:42:07 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: herkes bereketlendi noluyo yav bende geldiğimde sıcakran öldüm ----------Eklendi @ 04:42:04 ---------- Yazıldı @ 04:41:15 ---------- genemi yaa Genişletmek için tıkla ... sende var bişey ozamn ewet yıne ya nasıl kuurtulcambu korkudan
coldman41' Alıntı: hahaah sen ondan sevmiyosun antalya'yı Genişletmek için tıkla ... Yok ben orda üni okudum ondan sevıyorum ----------Eklendi @ 04:42:33 ---------- Yazıldı @ 04:42:07 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: herkes bereketlendi noluyo yav bende geldiğimde sıcakran öldüm ----------Eklendi @ 04:42:04 ---------- Yazıldı @ 04:41:15 ---------- genemi yaa Genişletmek için tıkla ... sende var bişey ozamn ewet yıne ya nasıl kuurtulcambu korkudan
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap coldman41' Alıntı: geleyim istersen bu sene oraya Genişletmek için tıkla ... gel gel beklemen hata