-efşan Üye greenmile' Alıntı: dünya 1.ciliği mi? Neye göre verdiler bu ödülü kaç kişi katılmıştı?Jüri nereliydi? Genişletmek için tıkla ... araştırmacı yazar murat
greenmile' Alıntı: dünya 1.ciliği mi? Neye göre verdiler bu ödülü kaç kişi katılmıştı?Jüri nereliydi? Genişletmek için tıkla ... araştırmacı yazar murat
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: sız gecın dalganızı baklım o belkı bıgun geçtıgın akdenız unı de benım kocaman bı odulum var bıkerem hıh dünya 1. 3. ve 4. Genişletmek için tıkla ... ya şaka takılıyorum pelin kızma sen yaparsında ben yemezmiyim zehirde olsa yerim
pelın_' Alıntı: sız gecın dalganızı baklım o belkı bıgun geçtıgın akdenız unı de benım kocaman bı odulum var bıkerem hıh dünya 1. 3. ve 4. Genişletmek için tıkla ... ya şaka takılıyorum pelin kızma sen yaparsında ben yemezmiyim zehirde olsa yerim
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: dünya 1.ciliği mi? Neye göre verdiler bu ödülü kaç kişi katılmıştı?Jüri nereliydi? ----------Eklendi @ 02:36:32 ---------- Yazıldı @ 02:36:01 ---------- fenaydı ya Genişletmek için tıkla ... evet ya sanki kıyamet kopmuştu
greenmile' Alıntı: dünya 1.ciliği mi? Neye göre verdiler bu ödülü kaç kişi katılmıştı?Jüri nereliydi? ----------Eklendi @ 02:36:32 ---------- Yazıldı @ 02:36:01 ---------- fenaydı ya Genişletmek için tıkla ... evet ya sanki kıyamet kopmuştu
-efşan Üye coldman41' Alıntı: evet ya sanki kıyamet kopmuştu Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim yaa çok kötüydü yaa
coldman41' Alıntı: evet ya sanki kıyamet kopmuştu Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim yaa çok kötüydü yaa
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: 99 depreminde bende istanbulda oturuyodum 1 ay eve girmedik yaa Genişletmek için tıkla ... sen bide bizi düşün kardeşim depremin merkezinde depremde ev yıkıldı allahtan biz zamanında çıkmıştık
TheM-CK' Alıntı: 99 depreminde bende istanbulda oturuyodum 1 ay eve girmedik yaa Genişletmek için tıkla ... sen bide bizi düşün kardeşim depremin merkezinde depremde ev yıkıldı allahtan biz zamanında çıkmıştık
pelın_ greenmile' Alıntı: dünya 1.ciliği mi? Neye göre verdiler bu ödülü kaç kişi katılmıştı?Jüri nereliydi? ----------Eklendi @ 02:36:32 ---------- Yazıldı @ 02:36:01 ---------- fenaydı ya Genişletmek için tıkla ... uluslararası gastronomı yarısması murat jurıde dunyaca ünlü 10 aşçıydı ve bu tv de canlı yayın la yapılan bı yarışmaydı odullerıde atıyımmı he anaa ----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:57 ---------- surda kıl varken ne depremı ya
greenmile' Alıntı: dünya 1.ciliği mi? Neye göre verdiler bu ödülü kaç kişi katılmıştı?Jüri nereliydi? ----------Eklendi @ 02:36:32 ---------- Yazıldı @ 02:36:01 ---------- fenaydı ya Genişletmek için tıkla ... uluslararası gastronomı yarısması murat jurıde dunyaca ünlü 10 aşçıydı ve bu tv de canlı yayın la yapılan bı yarışmaydı odullerıde atıyımmı he anaa ----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:57 ---------- surda kıl varken ne depremı ya
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: bırakalım gece gece depremi şimdi Genişletmek için tıkla ... evet ya allah bi daha yaşatmasın
greenmile' Alıntı: bırakalım gece gece depremi şimdi Genişletmek için tıkla ... evet ya allah bi daha yaşatmasın
-efşan Üye greenmile' Alıntı: bırakalım gece gece depremi şimdi Genişletmek için tıkla ... bencede konumuza dönelim neydi???
greenmile' Alıntı: bırakalım gece gece depremi şimdi Genişletmek için tıkla ... bencede konumuza dönelim neydi???
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: bırakalım gece gece depremi şimdi Genişletmek için tıkla ... bencede ölenlere tekrsr allah rahmet eylesin
greenmile' Alıntı: bırakalım gece gece depremi şimdi Genişletmek için tıkla ... bencede ölenlere tekrsr allah rahmet eylesin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: bencede konumuza dönelim neydi??? Genişletmek için tıkla ... pelinmi yaptı bunları yumulalım o zaman
TheM-CK' Alıntı: bencede konumuza dönelim neydi??? Genişletmek için tıkla ... pelinmi yaptı bunları yumulalım o zaman
greenmile Üye pelın_' Alıntı: uluslararası gastronomı yarısması murat jurıde dunyaca ünlü 10 aşçıydı ve bu tv de canlı yayın la yapılan bı yarışmaydı odullerıde atıyımmı he anaa ----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:57 ---------- surda kıl varken ne depremı ya Genişletmek için tıkla ... hangi yılda aldın sen bu ödülü hem böyle bi ödül aldıysan seni tüm haber kanallarına çıkarırlardı
pelın_' Alıntı: uluslararası gastronomı yarısması murat jurıde dunyaca ünlü 10 aşçıydı ve bu tv de canlı yayın la yapılan bı yarışmaydı odullerıde atıyımmı he anaa ----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:57 ---------- surda kıl varken ne depremı ya Genişletmek için tıkla ... hangi yılda aldın sen bu ödülü hem böyle bi ödül aldıysan seni tüm haber kanallarına çıkarırlardı
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: pelinmi yaptı bunları yumulalım o zaman Genişletmek için tıkla ... he valla ama bana özel ----------Eklendi @ 02:42:52 ---------- Yazıldı @ 02:42:07 ---------- greenmile' Alıntı: hangi yılda aldın sen bu ödülü hem böyle bi ödül aldıysan seni tüm haber kanallarına çıkarırlardı seni Genişletmek için tıkla ... tamam bırakalım ödülü falan ben pelinime özel plaket yaptırırım
'TUĞ'' Alıntı: pelinmi yaptı bunları yumulalım o zaman Genişletmek için tıkla ... he valla ama bana özel ----------Eklendi @ 02:42:52 ---------- Yazıldı @ 02:42:07 ---------- greenmile' Alıntı: hangi yılda aldın sen bu ödülü hem böyle bi ödül aldıysan seni tüm haber kanallarına çıkarırlardı seni Genişletmek için tıkla ... tamam bırakalım ödülü falan ben pelinime özel plaket yaptırırım
pelın_ greenmile' Alıntı: hangi yılda aldın sen bu ödülü hem böyle bi ödül aldıysan seni tüm haber kanallarına çıkarırlardı Genişletmek için tıkla ... off murak sana laf anlatmıycam gazetelerde zaten cıktım meraketme
greenmile' Alıntı: hangi yılda aldın sen bu ödülü hem böyle bi ödül aldıysan seni tüm haber kanallarına çıkarırlardı Genişletmek için tıkla ... off murak sana laf anlatmıycam gazetelerde zaten cıktım meraketme
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: he valla ama bana özel Genişletmek için tıkla ... inşallah kıl çıkar o zaman
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: he valla ama bana özel ----------Eklendi @ 02:42:52 ---------- Yazıldı @ 02:42:07 ---------- tamam bırakalım ödülü falan ben pelinime özel plaket yaptırırım Genişletmek için tıkla ...
TheM-CK' Alıntı: he valla ama bana özel ----------Eklendi @ 02:42:52 ---------- Yazıldı @ 02:42:07 ---------- tamam bırakalım ödülü falan ben pelinime özel plaket yaptırırım Genişletmek için tıkla ...