Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

hep zarar
artık htc son olur

zarar konusunda bişey diyemem hesap yapmak çok zor olur ama HTC son olmaz bundan adım gibi eminim he diğerlerinden daha fazla kullanırım orası ayrı 6300 hariç aralarında en uzun kullandığım N73tü sanırım 5aya yakın kullandım en kısa kullandığım da blackberry9300'dü 1 hafta kullanmıştım

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

android nasıl symbiandan güzelmi

android nasıl symbiandan güzelmi

oww şu androidle symbian arasında karşılaşma yapma sözün bile yanlış android çok güzel (ne kadar benmki orjinal android olmasada) symbiana takla attırır he symbian kadar çeşitli uygulaması yok ama yine çok güzel gayet memnunum symbian gibi sertifikayla uğraşmıyorsun ovi gibi marketi var marketi çok zengin ve işe yarar uygulamalarla dolu kısaca tavsiye ederim hem symbian öldü artık modası geçti android çok popüler ve popüler olması da gayet doğal tavsiye ederim...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
neyse arkadaşlar ben yatıyorm görüşmek üzere kendinize iyi bakın

neyse arkadaşlar ben yatıyorm görüşmek üzere kendinize iyi bakın

iyi uykular hüseyin abi eveeet buu gece bana kaldı galiba hadi bakalıım burası bu gecelik kapanmıştır xD

Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Necmati

Üye
şimdi iyi Geceler

Tepkiler: minoo

caglet

Üye
iyi gecelr yıne başladım hadı hayırlısı

aaa avatarını mı değiştirdin... Ben değiştirecem dedim geçen gün ben hariç herkes değiştirmiş
Şimdi herkes beni oyle tanıyo ya avatarımı değiştirirsem gördüklerinde resmi hatırlamazlar diye değiştirmiyorum

DiaBLoS

Admin
Selam arkadaşlar ...

'Patron

Üye
Selam Dostlar Gececılere hızlı bır başlangıç arak geldim

Necmati

Üye
Google Plus Davetiyesi isteyen varsa atarım

oys mesajlar silinmiş kuralın olduğunu bilmiyordum özür dilerim

minoo

Üye
Arkadaşlar, bu konu ''belirli saatlerde'' aktiftir.
Buyrun, okuyun.
Duyurular - Konu Dışı / Diğer

Gece yarısından önce yazdığınız mesajları defalarca silmeme, defalarca uyarmama rağmen, hala bazı arkadaşlar ısrarla gece yarısından önce yazıyor. Biraz daha dikkatli davranın lütfen.
Keyifli forumlar.

Tepkiler: Elektr0, 'Patron, Nef'i ve 1 kişi daha

caglet

Üye
hacı patron gel ya süper mekan ama 1 değilde daha fazla arkadasım olsaydı zevklı oalbilirdi şimdilik

----------Eklendi @ 00:06:13 ---------- Yazıldı @ 00:05:44 ----------

Ben 08 saniye kadar önce yazmısım kusura bakma

haklısınız özür dilerim dikkat etmedim saate uyarınız için teşekkürler