coldman41
Üye
teşekkür ederim sakat olmasam ülkemi temsil etmek isterim ama izin vermiyolar .s
tebrik ederim
branş ?2 aydır yapıyorum
teşekkür ederim sakat olmasam ülkemi temsil etmek isterim ama izin vermiyolar .s
neyse bende kaçar iyi sabahlar
----------Eklendi @ 04:36:33 ---------- Yazıldı @ 04:36:03 ----------
branş ?
neyse bende kaçar iyi sabahlar
----------Eklendi @ 04:36:33 ---------- Yazıldı @ 04:36:03 ----------
branş ?
yok kafada süngersi bi kask üstümüzde koruma oluyo dağıldığı filanda olur ama çok nadirdirAğız burun fena dağıtılıo mu turnuvalarda ?
kendiside spor yapıyorda daha doğrusu yapamıyor
kilo verme
ooy oy bende yaklaşık 7 yıl önce taekwondo'yu bıraktım ondan önce 5 yıl kadar yapmıştımspor iyidir
iyiymişyok kafada süngersi bi kask üstümüzde koruma oluyo dağıldığı filanda olur ama çok nadirdir
sporu herkes yapar taekwon-do siyah kusak 10. dan tek bir kişi var ve 83 yasında hala spor yapıyo
10.dan vay be 7 yıl önce bizim hocamız 4.dan 'daydı galiba bende daha 1.dan'a yeni geçecektim sonra okul yüzünden bırakmak zorunda kaldım hoca çok çağırdı ama ailem pek sıcak bakmamıştı kaldı öle
eray imzandaki telefon modelleri kullandığın telefonlarmı?
teyzenin küçük oğlumu
evet 6300dan daha öncesi de var ama çok külüstüre girdiği için yazmadım 6300ıda ilk çıktığı zaman yaklaşık 4yıl önce çıktığında almıştık 550TL'ye bide bunların arasında da biraz daha düşük modeller var onlarıda yazmadım (6230,1600 vs)
İyi geceler herkese.
evet.
O da bazen başına böyle bi şey geçiriyo.
Hoşbulduk.
Cuma günü askere gidiyoruz. Gideceğimiz yerler açıklandı artık 5 ay kadar yokuz sivil hayatta.
telfoncu dükkanı felanmı işletiyorsun anlamadım
Muhtemelen yarın öbür gün giremem, kendinize dikkat edin herkese iyi geceler.
yok hayır telefonlar hobimdir sürekli telefon alıp satarım heves ederim alırım 1 ay sonra hevesim geçer satmak için uğraşırım satarım yada takas yaparım öle olur genelde ticari bi amaç yok yani
Hoşbulduk.
Cuma günü askere gidiyoruz. Gideceğimiz yerler açıklandı artık 5 ay kadar yokuz sivil hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?