omerynd Üye 'TUĞ'' Alıntı: görüşürüz Genişletmek için tıkla ... forumda pek aktif değilim sohbetinize biraz uzak kaldım
'TUĞ'' Alıntı: görüşürüz Genişletmek için tıkla ... forumda pek aktif değilim sohbetinize biraz uzak kaldım
Elektr0 Üye omerynd' Alıntı: Hayırlı geceler arkadaşlar görüşmek üzere ben kaçar. Genişletmek için tıkla ... hadi grş.z iyi geceler. ----------Eklendi @ 02:41:33 ---------- Yazıldı @ 02:40:48 ---------- Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 4 misafir) Elektr0 'TUĞ' omerynd pelın_ Yigit315 Pondusss Oguzc@N eray_aksoylu u_cosar -YARINIYOK- ismail_5110 maşşallah tü tü ütü tü üt ü TUG ttü ütü
omerynd' Alıntı: Hayırlı geceler arkadaşlar görüşmek üzere ben kaçar. Genişletmek için tıkla ... hadi grş.z iyi geceler. ----------Eklendi @ 02:41:33 ---------- Yazıldı @ 02:40:48 ---------- Şu anda 16 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 4 misafir) Elektr0 'TUĞ' omerynd pelın_ Yigit315 Pondusss Oguzc@N eray_aksoylu u_cosar -YARINIYOK- ismail_5110 maşşallah tü tü ütü tü üt ü TUG ttü ütü
jigsaw_54 Üye bende diyorum niye kimse mesaj yazmıyor diye meğersem sayfa atlamış aynı sayfayı yenileyip duruyordum
bende diyorum niye kimse mesaj yazmıyor diye meğersem sayfa atlamış aynı sayfayı yenileyip duruyordum
pelın_ omerynd' Alıntı: forumda pek aktif değilim sohbetinize biraz uzak kaldım Genişletmek için tıkla ... alısırsın hemncık bugunlerde ben dgs maduru hep aglıyom bıde tuğ var antalyalı on pısantalyalı derımhep bole akıp gıder zamn
omerynd' Alıntı: forumda pek aktif değilim sohbetinize biraz uzak kaldım Genişletmek için tıkla ... alısırsın hemncık bugunlerde ben dgs maduru hep aglıyom bıde tuğ var antalyalı on pısantalyalı derımhep bole akıp gıder zamn
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap omerynd' Alıntı: forumda pek aktif değilim sohbetinize biraz uzak kaldım Genişletmek için tıkla ... önemli değil yahu başka bi akşam ----------Eklendi @ 02:43:07 ---------- Yazıldı @ 02:42:28 ---------- pelın_' Alıntı: alısırsın hemncık bugunlerde ben dgs maduru hep aglıyom bıde tuğ var antalyalı on pısantalyalı derımhep bole akıp gıder zamn Genişletmek için tıkla ... kendini pistanbullu olduğundan haberi yok .kıskıs:
omerynd' Alıntı: forumda pek aktif değilim sohbetinize biraz uzak kaldım Genişletmek için tıkla ... önemli değil yahu başka bi akşam ----------Eklendi @ 02:43:07 ---------- Yazıldı @ 02:42:28 ---------- pelın_' Alıntı: alısırsın hemncık bugunlerde ben dgs maduru hep aglıyom bıde tuğ var antalyalı on pısantalyalı derımhep bole akıp gıder zamn Genişletmek için tıkla ... kendini pistanbullu olduğundan haberi yok .kıskıs:
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: bende diyorum niye kimse mesaj yazmıyor diye meğersem sayfa atlamış aynı sayfayı yenileyip duruyordum Genişletmek için tıkla ...
eray_aksoylu' Alıntı: bende diyorum niye kimse mesaj yazmıyor diye meğersem sayfa atlamış aynı sayfayı yenileyip duruyordum Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap eray_aksoylu' Alıntı: bende diyorum niye kimse mesaj yazmıyor diye meğersem sayfa atlamış aynı sayfayı yenileyip duruyordum Genişletmek için tıkla ...
eray_aksoylu' Alıntı: bende diyorum niye kimse mesaj yazmıyor diye meğersem sayfa atlamış aynı sayfayı yenileyip duruyordum Genişletmek için tıkla ...
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] önemli değil yahu başka bi akşam[/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 02:43:07 ---------- yazıldı @ 02:42:28 ----------[/sıze] [sıze="2"] kendini pistanbullu olduğundan haberi yok .kıskıs: [/sıze] Genişletmek için tıkla ... istabul pıs dıyıl bıkere
'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] önemli değil yahu başka bi akşam[/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 02:43:07 ---------- yazıldı @ 02:42:28 ----------[/sıze] [sıze="2"] kendini pistanbullu olduğundan haberi yok .kıskıs: [/sıze] Genişletmek için tıkla ... istabul pıs dıyıl bıkere
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap omerynd' Alıntı: iyi geceler görüşmek üzere selametlee... Genişletmek için tıkla ... güle güle ömer
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: istabul pıs dıyıl bıkere Genişletmek için tıkla ... sen öyle san
pelın_ omerynd' Alıntı: tmm inş. bakalım. mennum oldum tekrar uzun uzun görüşmek üzere inş. Genişletmek için tıkla ... pekı koydu kafaya gıtcek ıyı celerr
omerynd' Alıntı: tmm inş. bakalım. mennum oldum tekrar uzun uzun görüşmek üzere inş. Genişletmek için tıkla ... pekı koydu kafaya gıtcek ıyı celerr
Elektr0 Üye eray_aksoylu' Alıntı: bende diyorum niye kimse mesaj yazmıyor diye meğersem sayfa atlamış aynı sayfayı yenileyip duruyordum Genişletmek için tıkla ... mecnunda cöllere atmıştı kendisini aynı şey sayılır
eray_aksoylu' Alıntı: bende diyorum niye kimse mesaj yazmıyor diye meğersem sayfa atlamış aynı sayfayı yenileyip duruyordum Genişletmek için tıkla ... mecnunda cöllere atmıştı kendisini aynı şey sayılır
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bende gülüyorum kendime
Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bende gülüyorum kendime
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: pekı koydu kafaya gıtcek ıyı celerr Genişletmek için tıkla ... Seni gidi seni Ögretmenim Ne İş
pelın_' Alıntı: pekı koydu kafaya gıtcek ıyı celerr Genişletmek için tıkla ... Seni gidi seni Ögretmenim Ne İş