-efşan Üye beyler ben kaçim sabah mühim bi görüşme var hadi iyi geceler TUĞ sana ekstradan iyi geceler
omerynd Üye Yigit315' Alıntı: Hayirli kaynatmalar ağalar. Geceniz hayr olsun Genişletmek için tıkla ... oo sağol kardeş gel katıl bize beraber olsun
Yigit315' Alıntı: Hayirli kaynatmalar ağalar. Geceniz hayr olsun Genişletmek için tıkla ... oo sağol kardeş gel katıl bize beraber olsun
u_cosar Üye omerynd' Alıntı: sağol kardeşim sen hangi üni de sin Genişletmek için tıkla ... Erzincan Üniversitesi
omerynd' Alıntı: sağol kardeşim sen hangi üni de sin Genişletmek için tıkla ... Erzincan Üniversitesi
jigsaw_54 Üye TheM-CK' Alıntı: beyler ben kaçim sabah mühim bi görüşme var hadi iyi geceler TUĞ sana ekstradan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler gardaşım umarım hayırlısı olur....
TheM-CK' Alıntı: beyler ben kaçim sabah mühim bi görüşme var hadi iyi geceler TUĞ sana ekstradan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler gardaşım umarım hayırlısı olur....
omerynd Üye u_cosar' Alıntı: Erzincan Üniversitesi Genişletmek için tıkla ... Erzincan mı iyi iyi kardeş Allah tamamına erdirsin inş. Bölüm kapanmadan iş sahibi oluruz inş.
u_cosar' Alıntı: Erzincan Üniversitesi Genişletmek için tıkla ... Erzincan mı iyi iyi kardeş Allah tamamına erdirsin inş. Bölüm kapanmadan iş sahibi oluruz inş.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: beyler ben kaçim sabah mühim bi görüşme var hadi iyi geceler TUĞ sana ekstradan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim kendimi şimdi çok özel hissettim valla allah yarcımcın olsun hayırlı geceler görüşürüz kendine iyi bak
TheM-CK' Alıntı: beyler ben kaçim sabah mühim bi görüşme var hadi iyi geceler TUĞ sana ekstradan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim kendimi şimdi çok özel hissettim valla allah yarcımcın olsun hayırlı geceler görüşürüz kendine iyi bak
quad4core Üye eray_aksoylu' Alıntı: vay konya güzel yer çok seviyorum orayı hatta üniversite tercihlerimde konyayı da yazdım Genişletmek için tıkla ... gel tabi bekleriz üniversite çok güzel biraz şehir dışında ama tramvay var tramvaya bindinmi 15 dk. Içinde çarşıda olursun
eray_aksoylu' Alıntı: vay konya güzel yer çok seviyorum orayı hatta üniversite tercihlerimde konyayı da yazdım Genişletmek için tıkla ... gel tabi bekleriz üniversite çok güzel biraz şehir dışında ama tramvay var tramvaya bindinmi 15 dk. Içinde çarşıda olursun
Yigit315 Üye omerynd' Alıntı: oo sağol kardeş gel katıl bize beraber olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ağam geçiyodum bi selam veriyim dedim.
omerynd' Alıntı: oo sağol kardeş gel katıl bize beraber olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ağam geçiyodum bi selam veriyim dedim.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap caglet' Alıntı: Doğum günü kızı gitti mi yav Genişletmek için tıkla ... sahi göremedim ne zamandır
omerynd Üye Yigit315' Alıntı: Eyvallah ağam geçiyodum bi selam veriyim dedim. Genişletmek için tıkla ... A.s selam o zaman paşam
Yigit315' Alıntı: Eyvallah ağam geçiyodum bi selam veriyim dedim. Genişletmek için tıkla ... A.s selam o zaman paşam
u_cosar Üye omerynd' Alıntı: Erzincan mı iyi iyi kardeş Allah tamamına erdirsin inş. Bölüm kapanmadan iş sahibi oluruz inş. Genişletmek için tıkla ... inşallah
omerynd' Alıntı: Erzincan mı iyi iyi kardeş Allah tamamına erdirsin inş. Bölüm kapanmadan iş sahibi oluruz inş. Genişletmek için tıkla ... inşallah
omerynd Üye pelın_' Alıntı: bak unı dmeyın bana ya dgs husranla sonuölandı ayy Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun. umutlarını yitirme. Halledersin inş.
pelın_' Alıntı: bak unı dmeyın bana ya dgs husranla sonuölandı ayy Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun. umutlarını yitirme. Halledersin inş.
jigsaw_54 Üye ismail_5110' Alıntı: gel tabi bekleriz üniversite çok güzel biraz şehir dışında ama tramvay var tramvaya bindinmi 15 dk. Içinde çarşıda olursun Genişletmek için tıkla ... konyanın tutma şansı zor ama konya tutsun isterim tabi gelirsem kapınıza dadanırım artık
ismail_5110' Alıntı: gel tabi bekleriz üniversite çok güzel biraz şehir dışında ama tramvay var tramvaya bindinmi 15 dk. Içinde çarşıda olursun Genişletmek için tıkla ... konyanın tutma şansı zor ama konya tutsun isterim tabi gelirsem kapınıza dadanırım artık
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: bak unı dmeyın bana ya dgs husranla sonuölandı ayy Genişletmek için tıkla ... yav daha yeni ağlamı kesmişti kim açtı bu konuyu
pelın_' Alıntı: bak unı dmeyın bana ya dgs husranla sonuölandı ayy Genişletmek için tıkla ... yav daha yeni ağlamı kesmişti kim açtı bu konuyu