-efşan Üye ----------Eklendi @ 00:54:59 ---------- Yazıldı @ 00:51:41 ---------- beyler kaçtım ben hayde iyi geceler kendinize iyi bakın
----------Eklendi @ 00:54:59 ---------- Yazıldı @ 00:51:41 ---------- beyler kaçtım ben hayde iyi geceler kendinize iyi bakın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: günaydın hacılar nicesinizdir inş Genişletmek için tıkla ... sanada günaydın hoca hoşgeldin
Elektr0' Alıntı: günaydın hacılar nicesinizdir inş Genişletmek için tıkla ... sanada günaydın hoca hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:54:59 ---------- Yazıldı @ 00:51:41 ---------- beyler kaçtım ben hayde iyi geceler kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... güle güle cengiz sende
TheM-CK' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:54:59 ---------- Yazıldı @ 00:51:41 ---------- beyler kaçtım ben hayde iyi geceler kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... güle güle cengiz sende
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap _BaRan_' Alıntı: Bende gider Allah'a Emanet Olun Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... güle güle sanada
_BaRan_' Alıntı: Bende gider Allah'a Emanet Olun Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... güle güle sanada
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: gitmeyin yaw Genişletmek için tıkla ... ben burdayım
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: gitmeyin yaw Genişletmek için tıkla ... bende yarın okul var ne edeceksem
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben yorgunum katılamıyorum bu gece Genişletmek için tıkla ... aa neden yorgunsun
-YARINIYOK-' Alıntı: ben yorgunum katılamıyorum bu gece Genişletmek için tıkla ... aa neden yorgunsun
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: ben geldın Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin öretmenim bende nerede kaldı diye merak ediyodum
pelın_' Alıntı: ben geldın Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin öretmenim bende nerede kaldı diye merak ediyodum
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Çalıştım bugün Genişletmek için tıkla ... pc demi çalıştın abla hep burdaydın bugun gördüm seni
-YARINIYOK-' Alıntı: Çalıştım bugün Genişletmek için tıkla ... pc demi çalıştın abla hep burdaydın bugun gördüm seni
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben yorgunum katılamıyorum bu gece Genişletmek için tıkla ... sensiz buranın tadı tuzu yok bea Allah yorgunluğunu alsın abla
-YARINIYOK-' Alıntı: ben yorgunum katılamıyorum bu gece Genişletmek için tıkla ... sensiz buranın tadı tuzu yok bea Allah yorgunluğunu alsın abla
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: pc demi çalıştın abla hep burdaydın bugun gördüm seni Genişletmek için tıkla ... Hayır bahçede çalıştım mobilden girdiğim için ara ara bakındim
kingmor' Alıntı: pc demi çalıştın abla hep burdaydın bugun gördüm seni Genişletmek için tıkla ... Hayır bahçede çalıştım mobilden girdiğim için ara ara bakındim