pelın_ Elektr0' Alıntı: ben sana çok soru soracam de Pm atamadım gitmedi gitmem dedi ağladı küstüü sordum küçügüm neden ağlıyorsunn diee cevap vermediii Genişletmek için tıkla ... SOR tabı elımden gelnı yaparım pm atamn ıcın arkadasım olman lazım
Elektr0' Alıntı: ben sana çok soru soracam de Pm atamadım gitmedi gitmem dedi ağladı küstüü sordum küçügüm neden ağlıyorsunn diee cevap vermediii Genişletmek için tıkla ... SOR tabı elımden gelnı yaparım pm atamn ıcın arkadasım olman lazım
caglet Üye Elektr0' Alıntı: öğretmenim 3 elma var ve 2 baba ve 2 oğul var 3 elma yı nasıl paylaştırırızz Genişletmek için tıkla ... Dede - Çocugu ve dedenin torunu .. 3 kişi
Elektr0' Alıntı: öğretmenim 3 elma var ve 2 baba ve 2 oğul var 3 elma yı nasıl paylaştırırızz Genişletmek için tıkla ... Dede - Çocugu ve dedenin torunu .. 3 kişi
-YARINIYOK- Üye caglet' Alıntı: Bilgisayarımın klavyesini abime vermiştim... onunki kırılmış.. Ve şuanda 2001 yılında aldığım bilgisayarın klavyesini kullanmak zorundayım... gacı gucur ediyo basamıyorum tuslara parmaklarım asında zaten paslanmıs klavye Genişletmek için tıkla ... Hiç yoktan iyidir ya hiç olmasaydi ekran klavyesini kullan
caglet' Alıntı: Bilgisayarımın klavyesini abime vermiştim... onunki kırılmış.. Ve şuanda 2001 yılında aldığım bilgisayarın klavyesini kullanmak zorundayım... gacı gucur ediyo basamıyorum tuslara parmaklarım asında zaten paslanmıs klavye Genişletmek için tıkla ... Hiç yoktan iyidir ya hiç olmasaydi ekran klavyesini kullan
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: SOR tabı elımden gelnı yaparım pm atamn ıcın arkadasım olman lazım Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
pelın_' Alıntı: SOR tabı elımden gelnı yaparım pm atamn ıcın arkadasım olman lazım Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
Elektr0 Üye caglet' Alıntı: Dede - Çocugu ve dedenin torunu .. 3 kişi Genişletmek için tıkla ... mekümmell sin güzel kardeşim dogru cvp
caglet' Alıntı: Dede - Çocugu ve dedenin torunu .. 3 kişi Genişletmek için tıkla ... mekümmell sin güzel kardeşim dogru cvp
caglet Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Hiç yoktan iyidir ya hiç olmasaydi ekran klavyesini kullan Genişletmek için tıkla ... Ekran klavyesi tam sinir... Yeni pcler cıkmıs kasa cd-rom falan hersey monıtorun ıcınde kucuk bısey ayrıca dokunmatık Ama oyun oynamak vs. için klavye+fare gerekli..Üstelik 2500 tele civarı
-YARINIYOK-' Alıntı: Hiç yoktan iyidir ya hiç olmasaydi ekran klavyesini kullan Genişletmek için tıkla ... Ekran klavyesi tam sinir... Yeni pcler cıkmıs kasa cd-rom falan hersey monıtorun ıcınde kucuk bısey ayrıca dokunmatık Ama oyun oynamak vs. için klavye+fare gerekli..Üstelik 2500 tele civarı
Kingmortall Üye TheM-CK' Alıntı: la yapmasını geçde yimesine hastayım hee günlerdir bisküvi yiyorum yaa Genişletmek için tıkla ... astasıyız dedeeee
TheM-CK' Alıntı: la yapmasını geçde yimesine hastayım hee günlerdir bisküvi yiyorum yaa Genişletmek için tıkla ... astasıyız dedeeee
caglet Üye pelın_' Alıntı: haha super bı fılm Genişletmek için tıkla ... Hwe ya bi o bide çalgı çengi zaten
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: bu sefer ben gider iyi geceler hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yaa bi ablalık yapmadın rüyana girerim emiii
-YARINIYOK-' Alıntı: bu sefer ben gider iyi geceler hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yaa bi ablalık yapmadın rüyana girerim emiii