-efşan Üye caglet' Alıntı: Selam millet bende geldim yer var mı Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Kardeş sana yer olmamı la
caglet' Alıntı: Selam millet bende geldim yer var mı Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Kardeş sana yer olmamı la
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: arkadaşlar size hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... sen nere gidiyosun abla
-YARINIYOK-' Alıntı: arkadaşlar size hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... sen nere gidiyosun abla
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: arkadaşlar size hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... aaaa nereyeee
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Despite' Alıntı: Merhaba bu günde giremedim hiç Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: başım felaket ağrıyor Genişletmek için tıkla ... bizdede var o ağrı biraz
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: arkadaşlar size hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... abla nere yaa ben geldim sen gidiyon ben gidem sen gitmeee
-YARINIYOK-' Alıntı: arkadaşlar size hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... abla nere yaa ben geldim sen gidiyon ben gidem sen gitmeee
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap caglet' Alıntı: Selam millet bende geldim yer var mı Genişletmek için tıkla ... var var sende hoşgeldin
caglet' Alıntı: Selam millet bende geldim yer var mı Genişletmek için tıkla ... var var sende hoşgeldin
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: başım felaket ağrıyor Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin...ablaa
-YARINIYOK- Üye Despite' Alıntı: Pelin resmi bulamadı değil mi Genişletmek için tıkla ... O konuya hiç girme zaten kızın derdi başından aşkın
Despite' Alıntı: Pelin resmi bulamadı değil mi Genişletmek için tıkla ... O konuya hiç girme zaten kızın derdi başından aşkın
pelın_ Despite' Alıntı: Pelin resmi bulamadı değil mi Genişletmek için tıkla ... hah bıde onu hatırlat ben daha aglıyım
Despite' Alıntı: Pelin resmi bulamadı değil mi Genişletmek için tıkla ... hah bıde onu hatırlat ben daha aglıyım
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: O konuya hiç girme zaten kızın derdi başından aşkın Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
-YARINIYOK-' Alıntı: O konuya hiç girme zaten kızın derdi başından aşkın Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
Nef'i Üye -YARINIYOK-' Alıntı: O konuya hiç girme zaten kızın derdi başından aşkın Genişletmek için tıkla ... vah vah ()
-YARINIYOK-' Alıntı: O konuya hiç girme zaten kızın derdi başından aşkın Genişletmek için tıkla ... vah vah ()
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: O konuya hiç girme zaten kızın derdi başından aşkın Genişletmek için tıkla ...