Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ana bu tavır bana mi şimdi ha necmi ha necati Genişletmek için tıkla ... giderayak tavır yaptı abla sana ----------Eklendi @ 00:15:23 ---------- Yazıldı @ 00:14:53 ---------- pelın_' Alıntı: bende geldım ama mutsuz ay ne sölemıyım sımdı ısnır oldum he Genişletmek için tıkla ... söyle bişeyler ne oldu merak ettik bak
-YARINIYOK-' Alıntı: Ana bu tavır bana mi şimdi ha necmi ha necati Genişletmek için tıkla ... giderayak tavır yaptı abla sana ----------Eklendi @ 00:15:23 ---------- Yazıldı @ 00:14:53 ---------- pelın_' Alıntı: bende geldım ama mutsuz ay ne sölemıyım sımdı ısnır oldum he Genişletmek için tıkla ... söyle bişeyler ne oldu merak ettik bak
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: bende geldım ama mutsuz ay ne sölemıyım sımdı ısnır oldum he Genişletmek için tıkla ... Kim mutsuz
pelın_' Alıntı: bende geldım ama mutsuz ay ne sölemıyım sımdı ısnır oldum he Genişletmek için tıkla ... Kim mutsuz
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: nasılsın hüseyin son durum nasıl Genişletmek için tıkla ... iyi cengiz işten şimdi çıktım
TheM-CK' Alıntı: nasılsın hüseyin son durum nasıl Genişletmek için tıkla ... iyi cengiz işten şimdi çıktım
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: Günaydın Gececiler Ben geldim Genişletmek için tıkla ... günaydın hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:18:48 ---------- Yazıldı @ 00:18:08 ---------- pelın_' Alıntı: Dgs sonuçları açıklandı Genişletmek için tıkla ... kaçıncı olmuşun veya kaç puan almışın
Elektr0' Alıntı: Günaydın Gececiler Ben geldim Genişletmek için tıkla ... günaydın hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:18:48 ---------- Yazıldı @ 00:18:08 ---------- pelın_' Alıntı: Dgs sonuçları açıklandı Genişletmek için tıkla ... kaçıncı olmuşun veya kaç puan almışın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap bu kadar yavaş bağlantı olmaz valla artık vodafone danmı kaynaklanıyor anlamıyorum
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: Günaydın Gececiler Ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: bu kadar yavaş bağlantı olmaz valla artık vodafone danmı kaynaklanıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... vodonun neti yavaş bence
'TUĞ'' Alıntı: bu kadar yavaş bağlantı olmaz valla artık vodafone danmı kaynaklanıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... vodonun neti yavaş bence
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Günaydın Gececiler Ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Günaydın Gececiler Ben geldim Genişletmek için tıkla ... günaydın mı?
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk hüseyin ağabey ----------Eklendi @ 00:20:12 ---------- Yazıldı @ 00:19:57 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Ablaa.
'TUĞ'' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk hüseyin ağabey ----------Eklendi @ 00:20:12 ---------- Yazıldı @ 00:19:57 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk Ablaa.
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: bu kadar yavaş bağlantı olmaz valla artık vodafone danmı kaynaklanıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... vodafone çok yavaş yaa
'TUĞ'' Alıntı: bu kadar yavaş bağlantı olmaz valla artık vodafone danmı kaynaklanıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... vodafone çok yavaş yaa
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: bu kadar yavaş bağlantı olmaz valla artık vodafone danmı kaynaklanıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de gayet iyi
'TUĞ'' Alıntı: bu kadar yavaş bağlantı olmaz valla artık vodafone danmı kaynaklanıyor anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de gayet iyi