Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: sıkıcı be hacı hande hanfendıden mesaj beklıyorz sen nasılsın ----------Eklendi @ 02:33:43 ---------- Yazıldı @ 02:33:12 ---------- neoldu sana gardaş Genişletmek için tıkla ... Sıkma kızı biraz serbest bırak sahur için bişiler hazırlıyordur... bende her zaman ki gibi işte dolanıyorum...
'Patron' Alıntı: sıkıcı be hacı hande hanfendıden mesaj beklıyorz sen nasılsın ----------Eklendi @ 02:33:43 ---------- Yazıldı @ 02:33:12 ---------- neoldu sana gardaş Genişletmek için tıkla ... Sıkma kızı biraz serbest bırak sahur için bişiler hazırlıyordur... bende her zaman ki gibi işte dolanıyorum...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Despite' Alıntı: saat kaçta yapcaz sahuru ? burda davulcu bozuk ezana 15 dk kala geliyor bişey yiyemiyoruz Genişletmek için tıkla ... sende davulcuya tutur orucu ----------Eklendi @ 02:41:17 ---------- Yazıldı @ 02:40:40 ---------- cengiz bu ne noluyor
Despite' Alıntı: saat kaçta yapcaz sahuru ? burda davulcu bozuk ezana 15 dk kala geliyor bişey yiyemiyoruz Genişletmek için tıkla ... sende davulcuya tutur orucu ----------Eklendi @ 02:41:17 ---------- Yazıldı @ 02:40:40 ---------- cengiz bu ne noluyor
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: iyilik ertuğrul sen nasılsın ----------Eklendi @ 02:40:05 ---------- Yazıldı @ 02:39:14 ---------- afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Ne olsun heer zaman ki gibi abi patronuma dediğim gibi dolanıyorum
'TUĞ'' Alıntı: iyilik ertuğrul sen nasılsın ----------Eklendi @ 02:40:05 ---------- Yazıldı @ 02:39:14 ---------- afiyet olsun Genişletmek için tıkla ... Ne olsun heer zaman ki gibi abi patronuma dediğim gibi dolanıyorum
'Patron Üye davulcu bozuk neyav :d Erto sana erto desem nolur yav yokla o hazırlamaza annesı hazırlar o kalanları toplar bulaşık vs yemek bılmıyo hacı evlenmesemmı
davulcu bozuk neyav :d Erto sana erto desem nolur yav yokla o hazırlamaza annesı hazırlar o kalanları toplar bulaşık vs yemek bılmıyo hacı evlenmesemmı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Ne olsun heer zaman ki gibi abi patronuma dediğim gibi dolanıyorum Genişletmek için tıkla ... telefondanmı giriyorsun
Elektr0' Alıntı: Ne olsun heer zaman ki gibi abi patronuma dediğim gibi dolanıyorum Genişletmek için tıkla ... telefondanmı giriyorsun
-efşan Üye 'Patron' Alıntı: haha cengız melankolığe bağladı hacı saçmalama yav Genişletmek için tıkla ... valla hacı moralim çok kötü bozuldu iyice melankolik oldum son zamanlar hee
'Patron' Alıntı: haha cengız melankolığe bağladı hacı saçmalama yav Genişletmek için tıkla ... valla hacı moralim çok kötü bozuldu iyice melankolik oldum son zamanlar hee
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: davulcu bozuk neyav :d Erto sana erto desem nolur yav yokla o hazırlamaza annesı hazırlar o kalanları toplar bulaşık vs yemek bılmıyo hacı evlenmesemmı Genişletmek için tıkla ... Yok bee ERT. diye bilirsin da ERT in sonuna her hangi bir ünlü ekleme NEZ hariç ----------Eklendi @ 02:48:20 ---------- Yazıldı @ 02:45:28 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: telefondanmı giriyorsun Genişletmek için tıkla ... yok abi PCden giriyorum
'Patron' Alıntı: davulcu bozuk neyav :d Erto sana erto desem nolur yav yokla o hazırlamaza annesı hazırlar o kalanları toplar bulaşık vs yemek bılmıyo hacı evlenmesemmı Genişletmek için tıkla ... Yok bee ERT. diye bilirsin da ERT in sonuna her hangi bir ünlü ekleme NEZ hariç ----------Eklendi @ 02:48:20 ---------- Yazıldı @ 02:45:28 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: telefondanmı giriyorsun Genişletmek için tıkla ... yok abi PCden giriyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Yok bee ERT. diye bilirsin da ERT in sonuna her hangi bir ünlü ekleme NEZ hariç ----------Eklendi @ 02:48:20 ---------- Yazıldı @ 02:45:28 ---------- yok abi PCden giriyorum Genişletmek için tıkla ... ortalıkta pcylemi dolanıyon
Elektr0' Alıntı: Yok bee ERT. diye bilirsin da ERT in sonuna her hangi bir ünlü ekleme NEZ hariç ----------Eklendi @ 02:48:20 ---------- Yazıldı @ 02:45:28 ---------- yok abi PCden giriyorum Genişletmek için tıkla ... ortalıkta pcylemi dolanıyon
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: ertmı erto ıyıydı yav neyse ert dıyelım ozaman atakan gordum Genişletmek için tıkla ... qw'ert'y Klavyede ert yanyana şimdi sen O hanf için klavyende karşı yaka yapman gerekecek çok uzun iş bee ----------Eklendi @ 02:52:28 ---------- Yazıldı @ 02:51:14 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: ortalıkta pcylemi dolanıyon Genişletmek için tıkla ... maxicep ~ Facebook Vs Vs Vb Vb abi nette yani
'Patron' Alıntı: ertmı erto ıyıydı yav neyse ert dıyelım ozaman atakan gordum Genişletmek için tıkla ... qw'ert'y Klavyede ert yanyana şimdi sen O hanf için klavyende karşı yaka yapman gerekecek çok uzun iş bee ----------Eklendi @ 02:52:28 ---------- Yazıldı @ 02:51:14 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: ortalıkta pcylemi dolanıyon Genişletmek için tıkla ... maxicep ~ Facebook Vs Vs Vb Vb abi nette yani