caglet Üye Ya bana kontor gonderebilecek var mı SMS alacam yoksa cıldırıcam burda hiç bi yerde LİRA satmıyorlar en yakın 1.5 km ilerde
Ya bana kontor gonderebilecek var mı SMS alacam yoksa cıldırıcam burda hiç bi yerde LİRA satmıyorlar en yakın 1.5 km ilerde
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Hey tug sen hangı konuna bak demıstın Genişletmek için tıkla ... resimle ilgili değil pelin
pelın_' Alıntı: Hey tug sen hangı konuna bak demıstın Genişletmek için tıkla ... resimle ilgili değil pelin
'Maxi Genç Üye bu kontör satıcıları tam üçkağıtçı beee. gittim 12 tllik kontör yüklettim 13 lira ödedim ayrıca o 12 tllik kontör baska numaradan geldi saçmalığa bak iyi geceler herkese
bu kontör satıcıları tam üçkağıtçı beee. gittim 12 tllik kontör yüklettim 13 lira ödedim ayrıca o 12 tllik kontör baska numaradan geldi saçmalığa bak iyi geceler herkese
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap caglet' Alıntı: Ya bana kontor gonderebilecek var mı SMS alacam yoksa cıldırıcam burda hiç bi yerde LİRA satmıyorlar en yakın 1.5 km ilerde Genişletmek için tıkla ...
caglet' Alıntı: Ya bana kontor gonderebilecek var mı SMS alacam yoksa cıldırıcam burda hiç bi yerde LİRA satmıyorlar en yakın 1.5 km ilerde Genişletmek için tıkla ...
caglet Üye Patron istersen şikeye açığım haaa Pondusss'la sözleşme yaptık % 20 sini alırım :d ----------Eklendi @ 01:35:09 ---------- Yazıldı @ 01:34:52 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ciddiyim abi yav
Patron istersen şikeye açığım haaa Pondusss'la sözleşme yaptık % 20 sini alırım :d ----------Eklendi @ 01:35:09 ---------- Yazıldı @ 01:34:52 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ciddiyim abi yav
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'Maxi Genç' Alıntı: bu kontör satıcıları tam üçkağıtçı beee. gittim 12 tllik kontör yüklettim 13 lira ödedim ayrıca o 12 tllik kontör baska numaradan geldi saçmalığa bak iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ...
'Maxi Genç' Alıntı: bu kontör satıcıları tam üçkağıtçı beee. gittim 12 tllik kontör yüklettim 13 lira ödedim ayrıca o 12 tllik kontör baska numaradan geldi saçmalığa bak iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ...
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] resimle ilgili değil pelin[/sıze] Genişletmek için tıkla ... tamm ıste hangı konu solede bakıyım
'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] resimle ilgili değil pelin[/sıze] Genişletmek için tıkla ... tamm ıste hangı konu solede bakıyım
caglet Üye 'Maxi Genç' Alıntı: bu kontör satıcıları tam üçkağıtçı beee. gittim 12 tllik kontör yüklettim 13 lira ödedim ayrıca o 12 tllik kontör baska numaradan geldi saçmalığa bak iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler normalde 0.5 tl fazladır ama 1 tl odeyerek kazıklanmıssın :d
'Maxi Genç' Alıntı: bu kontör satıcıları tam üçkağıtçı beee. gittim 12 tllik kontör yüklettim 13 lira ödedim ayrıca o 12 tllik kontör baska numaradan geldi saçmalığa bak iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... İyi geceler normalde 0.5 tl fazladır ama 1 tl odeyerek kazıklanmıssın :d
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap caglet' Alıntı: Patron istersen şikeye açığım haaa Pondusss'la sözleşme yaptık % 20 sini alırım :d ----------Eklendi @ 01:35:09 ---------- Yazıldı @ 01:34:52 ---------- Ciddiyim abi yav Genişletmek için tıkla ... valla burdada 1 km hemen hemen
caglet' Alıntı: Patron istersen şikeye açığım haaa Pondusss'la sözleşme yaptık % 20 sini alırım :d ----------Eklendi @ 01:35:09 ---------- Yazıldı @ 01:34:52 ---------- Ciddiyim abi yav Genişletmek için tıkla ... valla burdada 1 km hemen hemen
caglet Üye TheM-CK' Alıntı: la benimki faturalı gönderirmiki Genişletmek için tıkla ... :d faturasız ol once yolla sonra geri geç faturaya
TheM-CK' Alıntı: la benimki faturalı gönderirmiki Genişletmek için tıkla ... :d faturasız ol once yolla sonra geri geç faturaya
'Maxi Genç Üye caglet' Alıntı: İyi geceler normalde 0.5 tl fazladır ama 1 tl odeyerek kazıklanmıssın :d Genişletmek için tıkla ... en yakın turkcell bayisi 2 km uzaklıkta ve dolmus ücreti git gel 2 tl sanırım kârdayım
caglet' Alıntı: İyi geceler normalde 0.5 tl fazladır ama 1 tl odeyerek kazıklanmıssın :d Genişletmek için tıkla ... en yakın turkcell bayisi 2 km uzaklıkta ve dolmus ücreti git gel 2 tl sanırım kârdayım
caglet Üye 'TUĞ'' Alıntı: valla burdada 1 km hemen hemen Genişletmek için tıkla ... gidemiyom onun için 38 derece sıcakta :d ensemde tarhana pişiyo
'TUĞ'' Alıntı: valla burdada 1 km hemen hemen Genişletmek için tıkla ... gidemiyom onun için 38 derece sıcakta :d ensemde tarhana pişiyo
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Despite' Alıntı: bir gecede 2 imza ve aynı soru yeni imzam nasıl ? Genişletmek için tıkla ... : telefondan giriyorum
Despite' Alıntı: bir gecede 2 imza ve aynı soru yeni imzam nasıl ? Genişletmek için tıkla ... : telefondan giriyorum