-YARINIYOK- Üye bulunca konuya koyar misiniz resmi bende çok merak ettim hatta pc olup peline yardım etmeyi çok isterdim
bulunca konuya koyar misiniz resmi bende çok merak ettim hatta pc olup peline yardım etmeyi çok isterdim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: valla yaa uzun zamandır yoktum belki muhabbet olur diye geldim buraya ama foss Genişletmek için tıkla ... dün akşam önceki akşam güzeldi muhabet ----------Eklendi @ 00:51:02 ---------- Yazıldı @ 00:50:38 ---------- bu akşam ne oldu bilmiyorum
TheM-CK' Alıntı: valla yaa uzun zamandır yoktum belki muhabbet olur diye geldim buraya ama foss Genişletmek için tıkla ... dün akşam önceki akşam güzeldi muhabet ----------Eklendi @ 00:51:02 ---------- Yazıldı @ 00:50:38 ---------- bu akşam ne oldu bilmiyorum
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: valla yaa uzun zamandır yoktum belki muhabbet olur diye geldim buraya ama foss Genişletmek için tıkla ... Neredeydin ki
TheM-CK' Alıntı: valla yaa uzun zamandır yoktum belki muhabbet olur diye geldim buraya ama foss Genişletmek için tıkla ... Neredeydin ki
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: dün akşam önceki akşam güzeldi muhabet ----------Eklendi @ 00:51:02 ---------- Yazıldı @ 00:50:38 ---------- bu akşam ne oldu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Evet öyleydi ben de ne güzel patik örüyordum ----------Eklendi @ 00:53:24 ---------- Yazıldı @ 00:52:50 ---------- TheM-CK' Alıntı: hastanede Genişletmek için tıkla ... Hayırdır?
'TUĞ'' Alıntı: dün akşam önceki akşam güzeldi muhabet ----------Eklendi @ 00:51:02 ---------- Yazıldı @ 00:50:38 ---------- bu akşam ne oldu bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Evet öyleydi ben de ne güzel patik örüyordum ----------Eklendi @ 00:53:24 ---------- Yazıldı @ 00:52:50 ---------- TheM-CK' Alıntı: hastanede Genişletmek için tıkla ... Hayırdır?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Evet öyleydi ben de ne güzel patik örüyordum ----------Eklendi @ 00:53:24 ---------- Yazıldı @ 00:52:50 ---------- Hayırdır? Genişletmek için tıkla ... bitirdinmi
-YARINIYOK-' Alıntı: Evet öyleydi ben de ne güzel patik örüyordum ----------Eklendi @ 00:53:24 ---------- Yazıldı @ 00:52:50 ---------- Hayırdır? Genişletmek için tıkla ... bitirdinmi
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: bitirdinmi Genişletmek için tıkla ... Yok yahu akşam o kadar ördüm yanlış yapmışım geri söktüm
'TUĞ'' Alıntı: bitirdinmi Genişletmek için tıkla ... Yok yahu akşam o kadar ördüm yanlış yapmışım geri söktüm
pelın_ ah bula bılsem kotcam cnm da bulamıyorumkı resmı aslında gorunce hepınız aa bu muydu dıyceksınız
-YARINIYOK- Üye Revengeful' Alıntı: Nadideeee general olmak üzeresinnn Genişletmek için tıkla ... Kaç mesajim var bilmiyorum ki
Revengeful' Alıntı: Nadideeee general olmak üzeresinnn Genişletmek için tıkla ... Kaç mesajim var bilmiyorum ki
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: hastanede Genişletmek için tıkla ... profilime yazmıştın dikkat etmemişim kusura bakma hayırdır yahu
TheM-CK' Alıntı: hastanede Genişletmek için tıkla ... profilime yazmıştın dikkat etmemişim kusura bakma hayırdır yahu
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: Yok yahu akşam o kadar ördüm yanlış yapmışım geri söktüm Genişletmek için tıkla ... tüh ya ğneyse kışa daha çok var
-YARINIYOK-' Alıntı: Yok yahu akşam o kadar ördüm yanlış yapmışım geri söktüm Genişletmek için tıkla ... tüh ya ğneyse kışa daha çok var
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: profilime yazmıştın dikkat etmemişim kusura bakma hayırdır yahu Genişletmek için tıkla ... annem ameliyat oldu kardeşim ben sağlamım da yaklaşı bir aya yakın oldu hastanede kaldım
'TUĞ'' Alıntı: profilime yazmıştın dikkat etmemişim kusura bakma hayırdır yahu Genişletmek için tıkla ... annem ameliyat oldu kardeşim ben sağlamım da yaklaşı bir aya yakın oldu hastanede kaldım