Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Dersler hikaye yani onu geç de, sen sevgilin için istiyorsun direk anladım yani. Olur umarım güzel kardeşim, olmasa da sıkıntı yapma; gönüle girdiyse bir kere göz görmese de olur.

Aynen dediğin gibi Hasan katılıyorum patron ben diyor muyum illa şura olsun diye

----------Eklendi @ 03:58:04 ---------- Yazıldı @ 03:57:36 ----------

evet kıldım ablaa

Allah kabul etsin

'Patron

Üye

Dersler hikaye yani onu geç de, sen sevgilin için istiyorsun direk anladım yani. Olur umarım güzel kardeşim, olmasa da sıkıntı yapma; gönüle girdiyse bir kere göz görmese de olur.
Valla anladın aslında abi. Eskişehirden sonrakı tercihim Antalya. Onceden orayı ıstıyodum işte anlarsın kum sahıl gunse kızlar falan iyi diye Ama Artık hiç ıstemıyorum çok uzak gelıyor Akdenız Üni. Eskişehir herseyıyle daha cazip Neyse Hayırlısı neyse o olsun ama inş Hayırlısı eskişehir olsun..

ChavRash

Emekli Yönetici
Hasan abi senin bir kaç sözünü (Ç)alıntı yaptım : paşam ve Güzel kardeşim

Yap iki gözüm n'olacak.

Aynen dediğin gibi Hasan katılıyorum patron ben diyor muyum illa şura olsun diye

Allah kabul etsin

Yani ben bilirim.

Antalya Eskişehir'e çok da uzak değil yani, düzenli para birikimi yaparsan, iki haftaya bir gider gelirsin paşam. Sıkma canını. Sevgiliden önce senin geleceğin gelir, Akdeniz Üniversitesi ilk tercihine göre daha iyi bir yer ama yabana atılmaz Eskişehir'deki üniversitelerde. Umarım dileğin olur, ne deyim.

Elektr0

Üye
anam bu saatte köpek uluyor korktum ya

ezan okununca köpekler havluyor uluyor ve bunun nedenide köpeklerin gözlerinde perde yokmuş Cinleri ve şeytan's görebiliyorlar ezan okununca şeytanda kaçacak delik arıyor köpeklerde ula üçkagıtçılar ezanı duyunca girecek delik arınonuz demi diee bagırıyorlar

caglet

Üye
işletmemiydi sanki nadide abla

Elektr0

Üye

Allah kabul etsin

inş Allah razı olsun abla

----------Eklendi @ 04:01:21 ---------- Yazıldı @ 04:00:44 ----------

iki gözüm

Tepkiler: ChavRash

En korktuğum konu ya

caglet

Üye
millet tek tek kaçtı bizde yavaş yavaş kalkalım.. iyi geceler.. hoşuma giden konu olursa katılırım tekrardan