Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: bana dua et. aklına ne gelirse Genişletmek için tıkla ... Beleşçi Allahtan sana Huzur iyilik ailene SAbır ve tekrar sana SGS 2 istiyorum inş mübarek ayda kabul olur
Pondusss' Alıntı: bana dua et. aklına ne gelirse Genişletmek için tıkla ... Beleşçi Allahtan sana Huzur iyilik ailene SAbır ve tekrar sana SGS 2 istiyorum inş mübarek ayda kabul olur
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: Beleşçi Allahtan sana Huzur iyilik ailene SAbır ve tekrar sana SGS 2 istiyorum inş mübarek ayda kabul olur Genişletmek için tıkla ... hepimiz adına dua et kardeşim
Elektr0' Alıntı: Beleşçi Allahtan sana Huzur iyilik ailene SAbır ve tekrar sana SGS 2 istiyorum inş mübarek ayda kabul olur Genişletmek için tıkla ... hepimiz adına dua et kardeşim
greenmile Üye Elektr0' Alıntı: Beleşçi Allahtan sana Huzur iyilik ailene SAbır ve tekrar sana SGS 2 istiyorum inş mübarek ayda kabul olur Genişletmek için tıkla ... herkes kendine etsin bir namazda 10 tane istek olmaz
Elektr0' Alıntı: Beleşçi Allahtan sana Huzur iyilik ailene SAbır ve tekrar sana SGS 2 istiyorum inş mübarek ayda kabul olur Genişletmek için tıkla ... herkes kendine etsin bir namazda 10 tane istek olmaz
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Beleşçi Allahtan sana Huzur iyilik ailene SAbır ve tekrar sana SGS 2 istiyorum inş mübarek ayda kabul olur Genişletmek için tıkla ... amin. INŞALLAH super dua oldu.
Elektr0' Alıntı: Beleşçi Allahtan sana Huzur iyilik ailene SAbır ve tekrar sana SGS 2 istiyorum inş mübarek ayda kabul olur Genişletmek için tıkla ... amin. INŞALLAH super dua oldu.
Elektr0 Üye isteklerinizi istek bir boşluk namaz arası bir boşluk dualarınızı bir boşluk olacak şekilde 6666 ya gönderinizz hemen yaparız
isteklerinizi istek bir boşluk namaz arası bir boşluk dualarınızı bir boşluk olacak şekilde 6666 ya gönderinizz hemen yaparız
Amaru Shady Üye herkese afiyet olsun. Ben de birazdan yiyeceğim ----------Eklendi @ 03:16:36 ---------- Yazıldı @ 03:14:12 ---------- Elektr0' Alıntı: isteklerinizi istek bir boşluk namaz arası bir boşluk dualarınızı bir boşluk olacak şekilde 6666 ya gönderinizz hemen yaparız Genişletmek için tıkla ... ücretsiz mi?
herkese afiyet olsun. Ben de birazdan yiyeceğim ----------Eklendi @ 03:16:36 ---------- Yazıldı @ 03:14:12 ---------- Elektr0' Alıntı: isteklerinizi istek bir boşluk namaz arası bir boşluk dualarınızı bir boşluk olacak şekilde 6666 ya gönderinizz hemen yaparız Genişletmek için tıkla ... ücretsiz mi?
Elektr0 Üye ben gidim artık gelebilrsem gelirim işmdiden diyeyim Allah'a emanet olun kendineze ailenize ve sevdiğiniz vatanınıza iyi bakın...sağlıcakla huzurla dostça kalın...selamün aleyküm ve rahmetullah ve berakatuhu
ben gidim artık gelebilrsem gelirim işmdiden diyeyim Allah'a emanet olun kendineze ailenize ve sevdiğiniz vatanınıza iyi bakın...sağlıcakla huzurla dostça kalın...selamün aleyküm ve rahmetullah ve berakatuhu
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: hadi iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. Iyi rüyalar
'TUĞ'' Alıntı: hadi iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. Iyi rüyalar
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: isteklerinizi istek bir boşluk namaz arası bir boşluk dualarınızı bir boşluk olacak şekilde 6666 ya gönderinizz hemen yaparız Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: isteklerinizi istek bir boşluk namaz arası bir boşluk dualarınızı bir boşluk olacak şekilde 6666 ya gönderinizz hemen yaparız Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: bencede Genişletmek için tıkla ... yine katılıyorsun ----------Eklendi @ 03:22:24 ---------- Yazıldı @ 03:22:00 ---------- afiyet olsun. Ben biraz atıştırayım
kingmor' Alıntı: bencede Genişletmek için tıkla ... yine katılıyorsun ----------Eklendi @ 03:22:24 ---------- Yazıldı @ 03:22:00 ---------- afiyet olsun. Ben biraz atıştırayım