caglet Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Det mamet için öyle denmez ----------Eklendi @ 02:56:05 ---------- Yazıldı @ 02:55:24 ---------- Hafta arası belki gelirim sivasa suşehrine Genişletmek için tıkla ... Tüh... suşehrinde bi arkadaşım olabilir o günlerde bişeye ihtiyacın olursa çekinme ... yardımcı olmaya çalışırım Ayrıca PELİN Abla börekli maniyide buldum al Yeni cami direk ister Söylemeye yürek ister Benim karnım toktur ama Arkadaşım börek ister
-YARINIYOK-' Alıntı: Det mamet için öyle denmez ----------Eklendi @ 02:56:05 ---------- Yazıldı @ 02:55:24 ---------- Hafta arası belki gelirim sivasa suşehrine Genişletmek için tıkla ... Tüh... suşehrinde bi arkadaşım olabilir o günlerde bişeye ihtiyacın olursa çekinme ... yardımcı olmaya çalışırım Ayrıca PELİN Abla börekli maniyide buldum al Yeni cami direk ister Söylemeye yürek ister Benim karnım toktur ama Arkadaşım börek ister
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Zamanla kavga ettim 1 dk da kocattı yaşım 90 oldu...ileriye sardırdı... Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: Zamanla kavga ettim 1 dk da kocattı yaşım 90 oldu...ileriye sardırdı... Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye caglet' Alıntı: izninizle yemeğe gidiyorum gelince devam ederiz Genişletmek için tıkla ... afiyet olA
caglet' Alıntı: izninizle yemeğe gidiyorum gelince devam ederiz Genişletmek için tıkla ... afiyet olA
Amaru Shady Üye Yeni cami direk ister Söylemeye yürek ister Benim karnım toktur ama Arkadaşım börek ister
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: hiç. Genişletmek için tıkla ... iyi ozaman Göz yaşları neden tuzludur ??
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: izninizle yemeğe gidiyorum gelince devam ederiz Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
caglet' Alıntı: izninizle yemeğe gidiyorum gelince devam ederiz Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yemeğini ye aç aç oruç tutma Genişletmek için tıkla ... tamam abla yiyorum
Kingmortall Üye Pondusss' Alıntı: Yeni cami direk ister Söylemeye yürek ister Benim karnım toktur ama Arkadaşım börek ister Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
Pondusss' Alıntı: Yeni cami direk ister Söylemeye yürek ister Benim karnım toktur ama Arkadaşım börek ister Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
Amaru Shady Üye -YARINIYOK-' Alıntı: burada surat asmak yok tamam mi kardeşler çok kötü kızarım bakın Genişletmek için tıkla ... tamam kızma ----------Eklendi @ 03:05:58 ---------- Yazıldı @ 03:05:40 ---------- kingmor' Alıntı: katılıyorum Genişletmek için tıkla ... git bi şeyler ye
-YARINIYOK-' Alıntı: burada surat asmak yok tamam mi kardeşler çok kötü kızarım bakın Genişletmek için tıkla ... tamam kızma ----------Eklendi @ 03:05:58 ---------- Yazıldı @ 03:05:40 ---------- kingmor' Alıntı: katılıyorum Genişletmek için tıkla ... git bi şeyler ye
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: burada surat asmak yok tamam mi kardeşler çok kötü kızarım bakın Genişletmek için tıkla ... Özür dilerim gecenizi de maffettmek istemezdim abla ben bir namaz kılayım mübarek ayda kendime geleyim..
-YARINIYOK-' Alıntı: burada surat asmak yok tamam mi kardeşler çok kötü kızarım bakın Genişletmek için tıkla ... Özür dilerim gecenizi de maffettmek istemezdim abla ben bir namaz kılayım mübarek ayda kendime geleyim..
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: burada surat asmak yok tamam mi kardeşler çok kötü kızarım bakın Genişletmek için tıkla ... hanımağa
-YARINIYOK-' Alıntı: burada surat asmak yok tamam mi kardeşler çok kötü kızarım bakın Genişletmek için tıkla ... hanımağa
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: Özür dilerim gecenizi de maffettmek istemezdim abla ben bir namaz kılayım mübarek ayda kendime geleyim.. Genişletmek için tıkla ... Olur mu kardeşim öyle şey sadece üzülmeni istemediğim için öyle dedim yoksa dertlerimiz ortak
Elektr0' Alıntı: Özür dilerim gecenizi de maffettmek istemezdim abla ben bir namaz kılayım mübarek ayda kendime geleyim.. Genişletmek için tıkla ... Olur mu kardeşim öyle şey sadece üzülmeni istemediğim için öyle dedim yoksa dertlerimiz ortak
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: Özür dilerim gecenizi de maffettmek istemezdim abla ben bir namaz kılayım mübarek ayda kendime geleyim.. Genişletmek için tıkla ... bana dua et. aklına ne gelirse
Elektr0' Alıntı: Özür dilerim gecenizi de maffettmek istemezdim abla ben bir namaz kılayım mübarek ayda kendime geleyim.. Genişletmek için tıkla ... bana dua et. aklına ne gelirse
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: hanımağa Genişletmek için tıkla ... Bak sende anladın dershanede sınıfta herkes ağam diyor
greenmile' Alıntı: hanımağa Genişletmek için tıkla ... Bak sende anladın dershanede sınıfta herkes ağam diyor
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Olur mu kardeşim öyle şey sadece üzülmeni istemediğim için öyle dedim yoksa dertlerimiz ortak Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: Olur mu kardeşim öyle şey sadece üzülmeni istemediğim için öyle dedim yoksa dertlerimiz ortak Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Bak sende anladın dershanede sınıfta herkes ağam diyor Genişletmek için tıkla ... anlamamak mümkün mü
-YARINIYOK-' Alıntı: Bak sende anladın dershanede sınıfta herkes ağam diyor Genişletmek için tıkla ... anlamamak mümkün mü