Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: geldim yemeğimi yedim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin.afiyet olsun abla
caglet Üye Nadide abla sen niye erkenden yiyon bide ordudasın ben sivastayım daha yeni hazırlıyoz yemeği
-YARINIYOK- Üye caglet' Alıntı: Nadide abla sen niye erkenden yiyon bide ordudasın ben sivastayım daha yeni hazırlıyoz yemeği Genişletmek için tıkla ... 3 buçuk da ezan okunuyor misafirlerim de var hep bu saatte yiyoruz sivasın neresinden sağol gökhan
caglet' Alıntı: Nadide abla sen niye erkenden yiyon bide ordudasın ben sivastayım daha yeni hazırlıyoz yemeği Genişletmek için tıkla ... 3 buçuk da ezan okunuyor misafirlerim de var hep bu saatte yiyoruz sivasın neresinden sağol gökhan
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: ben yemedim de geldim Genişletmek için tıkla ... . Katılıyorum. artık istemesem de sana katılıyorum
kingmor' Alıntı: ben yemedim de geldim Genişletmek için tıkla ... . Katılıyorum. artık istemesem de sana katılıyorum
Kingmortall Üye Pondusss' Alıntı: . Katılıyorum. artık istemesem de sana katılıyorum Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok ----------Eklendi @ 02:51:39 ---------- Yazıldı @ 02:51:06 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Neden yemedin Genişletmek için tıkla ... yiyesim yok
Pondusss' Alıntı: . Katılıyorum. artık istemesem de sana katılıyorum Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok ----------Eklendi @ 02:51:39 ---------- Yazıldı @ 02:51:06 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Neden yemedin Genişletmek için tıkla ... yiyesim yok
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: sıkıntı yok ----------Eklendi @ 02:51:39 ---------- Yazıldı @ 02:51:06 ---------- yiyesim yok Genişletmek için tıkla ... Aç aç oruç tutulmaz
kingmor' Alıntı: sıkıntı yok ----------Eklendi @ 02:51:39 ---------- Yazıldı @ 02:51:06 ---------- yiyesim yok Genişletmek için tıkla ... Aç aç oruç tutulmaz
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: sıkıntı yok ----------Eklendi @ 02:51:39 ---------- Yazıldı @ 02:51:06 ---------- yiyesim yok Genişletmek için tıkla ... yemezsen arkandan ağlar
kingmor' Alıntı: sıkıntı yok ----------Eklendi @ 02:51:39 ---------- Yazıldı @ 02:51:06 ---------- yiyesim yok Genişletmek için tıkla ... yemezsen arkandan ağlar
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: Zamanla kavga ettim 1 dk da kocattı yaşım 90 oldu...ileriye sardırdı... Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ne dedim ben sana böyle yapma
Elektr0' Alıntı: Zamanla kavga ettim 1 dk da kocattı yaşım 90 oldu...ileriye sardırdı... Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ne dedim ben sana böyle yapma
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: zırlasın Genişletmek için tıkla ... Det mamet için öyle denmez ----------Eklendi @ 02:56:05 ---------- Yazıldı @ 02:55:24 ---------- caglet' Alıntı: Nadide abla Sivas-Merkez... Genişletmek için tıkla ... Hafta arası belki gelirim sivasa suşehrine
kingmor' Alıntı: zırlasın Genişletmek için tıkla ... Det mamet için öyle denmez ----------Eklendi @ 02:56:05 ---------- Yazıldı @ 02:55:24 ---------- caglet' Alıntı: Nadide abla Sivas-Merkez... Genişletmek için tıkla ... Hafta arası belki gelirim sivasa suşehrine
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Det mamet için öyle denmez ----------Eklendi @ 02:56:05 ---------- Yazıldı @ 02:55:24 ---------- Hafta arası belki gelirim sivasa suşehrine Genişletmek için tıkla ... tamam abla kızma
-YARINIYOK-' Alıntı: Det mamet için öyle denmez ----------Eklendi @ 02:56:05 ---------- Yazıldı @ 02:55:24 ---------- Hafta arası belki gelirim sivasa suşehrine Genişletmek için tıkla ... tamam abla kızma
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: tamam abla kızma Genişletmek için tıkla ... Yemeğini ye aç aç oruç tutma