caglet Üye bizimki millet uyansın diye tiz sesleri üflüyo ben sinir oluyorum hiç uyumadığım için baştan sona dinlemek durumunda kalıyorum
bizimki millet uyansın diye tiz sesleri üflüyo ben sinir oluyorum hiç uyumadığım için baştan sona dinlemek durumunda kalıyorum
caglet Üye Allah Allah burdakiler zurnalı davulcu.. gecen sene arabanın arkasına oturup gezıyorlardıda sımdı yuruyorlar...
Allah Allah burdakiler zurnalı davulcu.. gecen sene arabanın arkasına oturup gezıyorlardıda sımdı yuruyorlar...
caglet Üye greenmile' Alıntı: imzan kafama takıldı neden gs ye teşekkür ediyosun sen? Genişletmek için tıkla ... Unuttum yav ama galatasaray ve taraftarı destek olmustu fenere sıkeden dolayı nıyeydı tam olayı unuttumöda sebep bu
greenmile' Alıntı: imzan kafama takıldı neden gs ye teşekkür ediyosun sen? Genişletmek için tıkla ... Unuttum yav ama galatasaray ve taraftarı destek olmustu fenere sıkeden dolayı nıyeydı tam olayı unuttumöda sebep bu
greenmile Üye caglet' Alıntı: Unuttum yav ama galatasaray ve taraftarı destek olmustu fenere sıkeden dolayı nıyeydı tam olayı unuttumöda sebep bu Genişletmek için tıkla ...
caglet' Alıntı: Unuttum yav ama galatasaray ve taraftarı destek olmustu fenere sıkeden dolayı nıyeydı tam olayı unuttumöda sebep bu Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: ben burdayım kardeşim kalan sağlar bizimdir Genişletmek için tıkla ... nerdesin göremiyorum ----------Eklendi @ 01:54:25 ---------- Yazıldı @ 01:53:40 ---------- pelın_' Alıntı: hanı cıkıyodun sen Genişletmek için tıkla ... çıktım ama uyku tutmadı
greenmile' Alıntı: ben burdayım kardeşim kalan sağlar bizimdir Genişletmek için tıkla ... nerdesin göremiyorum ----------Eklendi @ 01:54:25 ---------- Yazıldı @ 01:53:40 ---------- pelın_' Alıntı: hanı cıkıyodun sen Genişletmek için tıkla ... çıktım ama uyku tutmadı