-YARINIYOK- Üye yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yoktun bayadir ----------Eklendi @ 01:36:23 ---------- Yazıldı @ 01:35:46 ---------- pelın_' Alıntı: bennn Genişletmek için tıkla ... Kız niye agliyorsun ?
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yoktun bayadir ----------Eklendi @ 01:36:23 ---------- Yazıldı @ 01:35:46 ---------- pelın_' Alıntı: bennn Genişletmek için tıkla ... Kız niye agliyorsun ?
pelın_ bende ilk defa goruyorum ----------Eklendi @ 01:36:56 ---------- Yazıldı @ 01:36:41 ---------- -yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] yoktun bayadir[/ı][/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 01:36:23 ---------- yazıldı @ 01:35:46 ----------[/sıze] [sıze="3"][ı] kız niye agliyorsun ? [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... aklıma bısıy geldı ya
bende ilk defa goruyorum ----------Eklendi @ 01:36:56 ---------- Yazıldı @ 01:36:41 ---------- -yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] yoktun bayadir[/ı][/sıze] [sıze=1]----------eklendi @ 01:36:23 ---------- yazıldı @ 01:35:46 ----------[/sıze] [sıze="3"][ı] kız niye agliyorsun ? [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... aklıma bısıy geldı ya
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: bende ilk defa goruyorum ----------Eklendi @ 01:36:56 ---------- Yazıldı @ 01:36:41 ---------- aklıma bısıy geldı ya Genişletmek için tıkla ... Neyi ?
pelın_' Alıntı: bende ilk defa goruyorum ----------Eklendi @ 01:36:56 ---------- Yazıldı @ 01:36:41 ---------- aklıma bısıy geldı ya Genişletmek için tıkla ... Neyi ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: bende ilk defa goruyorum ----------Eklendi @ 01:36:56 ---------- Yazıldı @ 01:36:41 ---------- aklıma bısıy geldı ya Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: bende ilk defa goruyorum ----------Eklendi @ 01:36:56 ---------- Yazıldı @ 01:36:41 ---------- aklıma bısıy geldı ya Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: bayan o yasin değil adı Genişletmek için tıkla ... niye yasin yazıyor
-YARINIYOK- Üye 'TUĞ'' Alıntı: niye yasin yazıyor Genişletmek için tıkla ... Sevdiği bir isim olabilir bilmem ki kendine sor belki de öyle tanınmak ister sanırım işine karıştım özür dilerim yasminoz
'TUĞ'' Alıntı: niye yasin yazıyor Genişletmek için tıkla ... Sevdiği bir isim olabilir bilmem ki kendine sor belki de öyle tanınmak ister sanırım işine karıştım özür dilerim yasminoz
pelın_ -yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] sevdiği bir isim olabilir bilmem ki kendine sor belki de öyle tanınmak ister sanırım işine karıştım özür dilerim yasminoz[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... bende çok severım yasin ismını bıraz öncede ondan ağladımm
-yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı] sevdiği bir isim olabilir bilmem ki kendine sor belki de öyle tanınmak ister sanırım işine karıştım özür dilerim yasminoz[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... bende çok severım yasin ismını bıraz öncede ondan ağladımm
Yasminozz Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yoktun bayadir ----------Eklendi @ 01:36:23 ---------- Yazıldı @ 01:35:46 ---------- Kız niye agliyorsun ? Genişletmek için tıkla ... evet 3-5 ay uğramadım pek.. pelın_' Alıntı: yasin i dıyorum ilk defa gordum adı yasınmı onuda bılmıyorum ama orda öle yazıyo Genişletmek için tıkla ... ı ıh deil.. .d 'TUĞ'' Alıntı: niye yasin yazıyor Genişletmek için tıkla ... çünkü sitede o ismi taktılar ben de esprisine yazdım.. pelın_' Alıntı: hımm dedımya bılmıyorum dıye SEVGILISIDIR AA Genişletmek için tıkla ... sevgilim yok.. -YARINIYOK-' Alıntı: Sevdiği bir isim olabilir bilmem ki kendine sor belki de öyle tanınmak ister sanırım işine karıştım özür dilerim yasminoz Genişletmek için tıkla ... yok cnm ne karışması iyi yaptın..
-YARINIYOK-' Alıntı: Yoktun bayadir ----------Eklendi @ 01:36:23 ---------- Yazıldı @ 01:35:46 ---------- Kız niye agliyorsun ? Genişletmek için tıkla ... evet 3-5 ay uğramadım pek.. pelın_' Alıntı: yasin i dıyorum ilk defa gordum adı yasınmı onuda bılmıyorum ama orda öle yazıyo Genişletmek için tıkla ... ı ıh deil.. .d 'TUĞ'' Alıntı: niye yasin yazıyor Genişletmek için tıkla ... çünkü sitede o ismi taktılar ben de esprisine yazdım.. pelın_' Alıntı: hımm dedımya bılmıyorum dıye SEVGILISIDIR AA Genişletmek için tıkla ... sevgilim yok.. -YARINIYOK-' Alıntı: Sevdiği bir isim olabilir bilmem ki kendine sor belki de öyle tanınmak ister sanırım işine karıştım özür dilerim yasminoz Genişletmek için tıkla ... yok cnm ne karışması iyi yaptın..