pelın_ ChavRash' Alıntı: Arkadaşı gönderdim. Katılmak isterdim ama uyuyacağım sanırım. Pek buyuramayacağım ben, şu kontrolü yapıp çıkacağım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... bu saaTte uyku ve sen
ChavRash' Alıntı: Arkadaşı gönderdim. Katılmak isterdim ama uyuyacağım sanırım. Pek buyuramayacağım ben, şu kontrolü yapıp çıkacağım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... bu saaTte uyku ve sen
Barış Grc Üye Aleykümselam Hoşgeldin . ----------Eklendi @ 00:58:05 ---------- Yazıldı @ 00:56:59 ---------- O Zaman İyi Geceler. Tatlı Rüyalar.
Aleykümselam Hoşgeldin . ----------Eklendi @ 00:58:05 ---------- Yazıldı @ 00:56:59 ---------- O Zaman İyi Geceler. Tatlı Rüyalar.
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: mobile geçtim artık size yetişemem nazar değdirdın Necmati Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: mobile geçtim artık size yetişemem nazar değdirdın Necmati Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: bu saaTte uyku ve sen Genişletmek için tıkla ... Pelin kesinlikle haklısın çok tuhaf değil mi?
pelın_' Alıntı: bu saaTte uyku ve sen Genişletmek için tıkla ... Pelin kesinlikle haklısın çok tuhaf değil mi?
ChavRash Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: bu saaTte uyku ve sen Genişletmek için tıkla ... Geçen haftaki işleri bu haftaya bırakınca sabahları hep doldu ya, çıkamadım işin içinden Siz benim dediğime bakmayın, sitelerle uğraşırım falan derken rahat bir saat daha burdayım -YARINIYOK-' Alıntı: Pelin kesinlikle haklısın çok tuhaf değil mi? Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: bu saaTte uyku ve sen Genişletmek için tıkla ... Geçen haftaki işleri bu haftaya bırakınca sabahları hep doldu ya, çıkamadım işin içinden Siz benim dediğime bakmayın, sitelerle uğraşırım falan derken rahat bir saat daha burdayım -YARINIYOK-' Alıntı: Pelin kesinlikle haklısın çok tuhaf değil mi? Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... olsun ben yine de yetişirim dedim ya hızliyim hızıma t9 bile yetişemiyor
Necmati' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... olsun ben yine de yetişirim dedim ya hızliyim hızıma t9 bile yetişemiyor
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Pelin kesinlikle haklısın çok tuhaf değil mi? Genişletmek için tıkla ... yorulmus galıba
-YARINIYOK-' Alıntı: Pelin kesinlikle haklısın çok tuhaf değil mi? Genişletmek için tıkla ... yorulmus galıba
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 0 misafir) pelın_ 'TUĞ'+ ChavRash+ Pondusss -YARINIYOK- AhvaLparanormâL kingmor+ Genişletmek için tıkla ... bu neden yazıldı
pelın_' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 0 misafir) pelın_ 'TUĞ'+ ChavRash+ Pondusss -YARINIYOK- AhvaLparanormâL kingmor+ Genişletmek için tıkla ... bu neden yazıldı
pelın_ ChavRash' Alıntı: Geçen haftaki işleri bu haftaya bırakınca sabahları hep doldu ya, çıkamadım işin içinden Siz benim dediğime bakmayın, sitelerle uğraşırım falan derken rahat bir saat daha burdayım Genişletmek için tıkla ... haha onu bıldıgım ıcın dedımya sen nezamn cıkıyorum desen ustunde enaz 1 saat gecıyo
ChavRash' Alıntı: Geçen haftaki işleri bu haftaya bırakınca sabahları hep doldu ya, çıkamadım işin içinden Siz benim dediğime bakmayın, sitelerle uğraşırım falan derken rahat bir saat daha burdayım Genişletmek için tıkla ... haha onu bıldıgım ıcın dedımya sen nezamn cıkıyorum desen ustunde enaz 1 saat gecıyo
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: yorulmus galıba Genişletmek için tıkla ... Yok yahu ne yorulması oturuyor hep
pelın_ Pondusss' Alıntı: bu neden yazıldı Genişletmek için tıkla ... içimden geldı kaç kısı okuyor dıye yazdım sorunmu var?
Pondusss' Alıntı: bu neden yazıldı Genişletmek için tıkla ... içimden geldı kaç kısı okuyor dıye yazdım sorunmu var?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: olsun ben yine de yetişirim dedim ya hızliyim hızıma t9 bile yetişemiyor Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: olsun ben yine de yetişirim dedim ya hızliyim hızıma t9 bile yetişemiyor Genişletmek için tıkla ...
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Yok yahu ne yorulması oturuyor hep Genişletmek için tıkla ... yok be kaç kışiyle ugraıordur kesın
-YARINIYOK-' Alıntı: Yok yahu ne yorulması oturuyor hep Genişletmek için tıkla ... yok be kaç kışiyle ugraıordur kesın
ChavRash Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: Yok yahu ne yorulması oturuyor hep Genişletmek için tıkla ... Ayakta durmak değil zaten insanlarla uğraşmak yoruyor Nadide.
-YARINIYOK-' Alıntı: Yok yahu ne yorulması oturuyor hep Genişletmek için tıkla ... Ayakta durmak değil zaten insanlarla uğraşmak yoruyor Nadide.
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: yok be kaç kışiyle ugraıordur kesın Genişletmek için tıkla ... Milyon ama kaç milyon bilmem orayı sen tamamla
pelın_' Alıntı: yok be kaç kışiyle ugraıordur kesın Genişletmek için tıkla ... Milyon ama kaç milyon bilmem orayı sen tamamla
pelın_ ChavRash' Alıntı: Ayakta durmak değil zaten insanlarla uğraşmak yoruyor Nadide. Genişletmek için tıkla ... çok haklısın
ChavRash' Alıntı: Ayakta durmak değil zaten insanlarla uğraşmak yoruyor Nadide. Genişletmek için tıkla ... çok haklısın
-YARINIYOK- Üye ChavRash' Alıntı: Ayakta durmak değil zaten insanlarla uğraşmak yoruyor Nadide. Genişletmek için tıkla ... Bilmem mi 4 yıl anam ağladı babam güldü
ChavRash' Alıntı: Ayakta durmak değil zaten insanlarla uğraşmak yoruyor Nadide. Genişletmek için tıkla ... Bilmem mi 4 yıl anam ağladı babam güldü
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Milyon ama kaç milyon bilmem orayı sen tamamla Genişletmek için tıkla ... bende bılemdım şimdı
-YARINIYOK-' Alıntı: Milyon ama kaç milyon bilmem orayı sen tamamla Genişletmek için tıkla ... bende bılemdım şimdı