Burak Üye kingmor' Alıntı: git yenisini al daha iyi ne şikayeti Genişletmek için tıkla ... turkcellin cekmemesını dedım ben ----------Eklendi @ 01:58:59 ---------- Yazıldı @ 01:58:43 ---------- levasinay' Alıntı: yok turkcell i kastediyor herhalde ? Genişletmek için tıkla ... evet
kingmor' Alıntı: git yenisini al daha iyi ne şikayeti Genişletmek için tıkla ... turkcellin cekmemesını dedım ben ----------Eklendi @ 01:58:59 ---------- Yazıldı @ 01:58:43 ---------- levasinay' Alıntı: yok turkcell i kastediyor herhalde ? Genişletmek için tıkla ... evet
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: git yenisini al daha iyi ne şikayeti Genişletmek için tıkla ... bence de. Yenilik iyidir hem
kingmor' Alıntı: git yenisini al daha iyi ne şikayeti Genişletmek için tıkla ... bence de. Yenilik iyidir hem
Burak Üye Pondusss' Alıntı: 20 yıllık hat mı? Bi foto filan koysana merak ettim. Genişletmek için tıkla ... sımkart ta telsim yazıyor zamanında 300milyona almıs babam o hattı ve halen kullanıyor
Pondusss' Alıntı: 20 yıllık hat mı? Bi foto filan koysana merak ettim. Genişletmek için tıkla ... sımkart ta telsim yazıyor zamanında 300milyona almıs babam o hattı ve halen kullanıyor
Burak Üye Pondusss' Alıntı: bence de. Yenilik iyidir hem Genişletmek için tıkla ... turkcelın cekmemesını dedım ama ben sıkayet etsem ne faydası olur bana
Pondusss' Alıntı: bence de. Yenilik iyidir hem Genişletmek için tıkla ... turkcelın cekmemesını dedım ama ben sıkayet etsem ne faydası olur bana
Amaru Shady Üye Burak' Alıntı: sımkart ta telsim yazıyor zamanında 300milyona almıs babam o hattı ve halen kullanıyor Genişletmek için tıkla ... vay be. Benim babamın da eski türkcell hatları vardı. Şimdi nerdeler bilmiyorum.
Burak' Alıntı: sımkart ta telsim yazıyor zamanında 300milyona almıs babam o hattı ve halen kullanıyor Genişletmek için tıkla ... vay be. Benim babamın da eski türkcell hatları vardı. Şimdi nerdeler bilmiyorum.
Kingmortall Üye Burak' Alıntı: turkcelın cekmemesını dedım ama ben sıkayet etsem ne faydası olur bana Genişletmek için tıkla ... hacı fotografını çeksene merak ettim nasıl bişeye benziyo
Burak' Alıntı: turkcelın cekmemesını dedım ama ben sıkayet etsem ne faydası olur bana Genişletmek için tıkla ... hacı fotografını çeksene merak ettim nasıl bişeye benziyo
Burak Üye Pondusss' Alıntı: vay be. Benim babamın da eski türkcell hatları vardı. Şimdi nerdeler bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... cok dandık kartlar ama ya. Hafızaları dusuk. 10mesaj falan ancak alıyor rehber hafızasıda kucuk ----------Eklendi @ 02:05:56 ---------- Yazıldı @ 02:04:26 ---------- kingmor' Alıntı: hacı fotografını çeksene merak ettim nasıl bişeye benziyo Genişletmek için tıkla ... normal sım kart. Sadece ustunde telsim yazıyor
Pondusss' Alıntı: vay be. Benim babamın da eski türkcell hatları vardı. Şimdi nerdeler bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... cok dandık kartlar ama ya. Hafızaları dusuk. 10mesaj falan ancak alıyor rehber hafızasıda kucuk ----------Eklendi @ 02:05:56 ---------- Yazıldı @ 02:04:26 ---------- kingmor' Alıntı: hacı fotografını çeksene merak ettim nasıl bişeye benziyo Genişletmek için tıkla ... normal sım kart. Sadece ustunde telsim yazıyor
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: hacı fotografını çeksene merak ettim nasıl bişeye benziyo Genişletmek için tıkla ... :d :d
kingmor' Alıntı: hacı fotografını çeksene merak ettim nasıl bişeye benziyo Genişletmek için tıkla ... :d :d
Kingmortall Üye Burak' Alıntı: cok dandık kartlar ama ya. Hafızaları dusuk. 10mesaj falan ancak alıyor rehber hafızasıda kucuk ----------Eklendi @ 02:05:56 ---------- Yazıldı @ 02:04:26 ---------- normal sım kart. Sadece ustunde telsim yazıyor Genişletmek için tıkla ... haa bizdede var 1 tane 4 5 senelik üstü beyaz telsim yazıyo
Burak' Alıntı: cok dandık kartlar ama ya. Hafızaları dusuk. 10mesaj falan ancak alıyor rehber hafızasıda kucuk ----------Eklendi @ 02:05:56 ---------- Yazıldı @ 02:04:26 ---------- normal sım kart. Sadece ustunde telsim yazıyor Genişletmek için tıkla ... haa bizdede var 1 tane 4 5 senelik üstü beyaz telsim yazıyo
Burak Üye kingmor' Alıntı: haa bizdede var 1 tane 4 5 senelik üstü beyaz telsim yazıyo Genişletmek için tıkla ... ustu beyaz, altı mor.
kingmor' Alıntı: haa bizdede var 1 tane 4 5 senelik üstü beyaz telsim yazıyo Genişletmek için tıkla ... ustu beyaz, altı mor.
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: yok bizimkinin hertarafı beyaz Genişletmek için tıkla ... bizimki de mavi
Burak Üye kapatalım bu konuyu yahu neyse ben bida turkceli arıycam. Cekmıyo falan dıcem bakim ne dıcekler. Cok sert cıkcam gelırım bırazdan.
kapatalım bu konuyu yahu neyse ben bida turkceli arıycam. Cekmıyo falan dıcem bakim ne dıcekler. Cok sert cıkcam gelırım bırazdan.
Kingmortall Üye Burak' Alıntı: kapatalım bu konuyu yahu neyse ben bida turkceli arıycam. Cekmıyo falan dıcem bakim ne dıcekler. Cok sert cıkcam gelırım bırazdan. Genişletmek için tıkla ... türkcel 4 çekiyo tv de görmüyonmu dagın başında 3 g çekiyo
Burak' Alıntı: kapatalım bu konuyu yahu neyse ben bida turkceli arıycam. Cekmıyo falan dıcem bakim ne dıcekler. Cok sert cıkcam gelırım bırazdan. Genişletmek için tıkla ... türkcel 4 çekiyo tv de görmüyonmu dagın başında 3 g çekiyo
Amaru Shady Üye Burak' Alıntı: kapatalım bu konuyu yahu neyse ben bida turkceli arıycam. Cekmıyo falan dıcem bakim ne dıcekler. Cok sert cıkcam gelırım bırazdan. Genişletmek için tıkla ... çok sert mi çıkıcan. Selocan'ı ağlatma da bi de genelde bayan oluyorlar. Acaba neler diyecek? ----------Eklendi @ 02:35:47 ---------- Yazıldı @ 02:19:18 ---------- sanırım herkes gitti. Neyse iyi geceler.
Burak' Alıntı: kapatalım bu konuyu yahu neyse ben bida turkceli arıycam. Cekmıyo falan dıcem bakim ne dıcekler. Cok sert cıkcam gelırım bırazdan. Genişletmek için tıkla ... çok sert mi çıkıcan. Selocan'ı ağlatma da bi de genelde bayan oluyorlar. Acaba neler diyecek? ----------Eklendi @ 02:35:47 ---------- Yazıldı @ 02:19:18 ---------- sanırım herkes gitti. Neyse iyi geceler.
Amaru Shady Üye Burak' Alıntı: of be ne yağlama yaptılar ama Genişletmek için tıkla ... neler dediler? Merak ettim