Elektr0 Üye [video=dailymotion;xjjhnx]http://www.dailymotion.com/video/xjjhnx_eylem-hayat-devam-eder-2011-yeni-klip_music[/video] ----------Eklendi @ 00:54:28 ---------- Yazıldı @ 00:54:03 ---------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin...
[video=dailymotion;xjjhnx]http://www.dailymotion.com/video/xjjhnx_eylem-hayat-devam-eder-2011-yeni-klip_music[/video] ----------Eklendi @ 00:54:28 ---------- Yazıldı @ 00:54:03 ---------- yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin...
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: selam dostlar dost kalanlar Genişletmek için tıkla ... slm hoş geldin Patron
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben video izleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... ???? ----------Eklendi @ 00:58:14 ---------- Yazıldı @ 00:57:55 ---------- yasminoz' Alıntı: Hoş gördük...nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... idir seni sormalı .)
-YARINIYOK-' Alıntı: ben video izleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... ???? ----------Eklendi @ 00:58:14 ---------- Yazıldı @ 00:57:55 ---------- yasminoz' Alıntı: Hoş gördük...nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... idir seni sormalı .)
Elektr0 Üye ToğaÇ' Alıntı: Alayınıza Selamun Aleyküm . Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin...
Barış Grc Üye -YARINIYOK-' Alıntı: togac hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Hoşbulduk .
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: cepten giriyorum kardeşim Genişletmek için tıkla ... eylem - hayat devam eder.. şarkısını göndermiştim hoşuma gitti ----------Eklendi @ 01:02:35 ---------- Yazıldı @ 01:02:19 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler Genişletmek için tıkla ... selam hoş geldin...
-YARINIYOK-' Alıntı: cepten giriyorum kardeşim Genişletmek için tıkla ... eylem - hayat devam eder.. şarkısını göndermiştim hoşuma gitti ----------Eklendi @ 01:02:35 ---------- Yazıldı @ 01:02:19 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler Genişletmek için tıkla ... selam hoş geldin...
-YARINIYOK- Üye yasminoz' Alıntı: ehh idare eder..çok sıcak..bi gıdım rüzgar yok... Genişletmek için tıkla ... Evet burası da öyle ya ordu muhteşem hava esiyor ama ankara da rüzgar falan yok
yasminoz' Alıntı: ehh idare eder..çok sıcak..bi gıdım rüzgar yok... Genişletmek için tıkla ... Evet burası da öyle ya ordu muhteşem hava esiyor ama ankara da rüzgar falan yok