Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: bende cıkarım bırazdan sabah mesai var kım kalkcak Genişletmek için tıkla ... işin zor valla ...Allah kolaylık versin sabır versin...
Tuba_erva' Alıntı: bende cıkarım bırazdan sabah mesai var kım kalkcak Genişletmek için tıkla ... işin zor valla ...Allah kolaylık versin sabır versin...
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: evdeyim yemeğimi ekmeğimi yedim çayımi içiyorum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin...çay mı bize yok mu?
-YARINIYOK-' Alıntı: evdeyim yemeğimi ekmeğimi yedim çayımi içiyorum Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin...çay mı bize yok mu?
Tuba.Erva Üye amin saol Elektr0' Alıntı: işin zor valla ...Allah kolaylık versin sabır versin... Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:55:33 ---------- Yazıldı @ 01:55:07 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: evdeyim yemeğimi ekmeğimi yedim çayımi içiyorum Genişletmek için tıkla ... gözün aydın
amin saol Elektr0' Alıntı: işin zor valla ...Allah kolaylık versin sabır versin... Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:55:33 ---------- Yazıldı @ 01:55:07 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: evdeyim yemeğimi ekmeğimi yedim çayımi içiyorum Genişletmek için tıkla ... gözün aydın
Nef'i Üye Ben uyuyorum ya gece gece dayanamayıp kalktım uykulu halim ile birine mesaj yazdım , ama değdi rahat rahat uyurum artık , iyi uykular size
Ben uyuyorum ya gece gece dayanamayıp kalktım uykulu halim ile birine mesaj yazdım , ama değdi rahat rahat uyurum artık , iyi uykular size
Elektr0 Üye Despite' Alıntı: Ben uyuyorum ya gece gece dayanamayıp kalktım uykulu halim ile birine mesaj yazdım , ama değdi rahat rahat uyurum artık , iyi uykular size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. ----------Eklendi @ 02:25:23 ---------- Yazıldı @ 02:24:59 ---------- Tuba_erva' Alıntı: iyi uykular bende cıkayım iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi Geceler aBBa
Despite' Alıntı: Ben uyuyorum ya gece gece dayanamayıp kalktım uykulu halim ile birine mesaj yazdım , ama değdi rahat rahat uyurum artık , iyi uykular size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. ----------Eklendi @ 02:25:23 ---------- Yazıldı @ 02:24:59 ---------- Tuba_erva' Alıntı: iyi uykular bende cıkayım iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi Geceler aBBa
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: gidenlere iyi uykular Genişletmek için tıkla ... sen nerden nereye gelmiştin...?
-YARINIYOK-' Alıntı: gidenlere iyi uykular Genişletmek için tıkla ... sen nerden nereye gelmiştin...?
-YARINIYOK- Üye ilkten güzeldi ama Ankara'ya yaklaşınca trafik sıkıştı 2 saat yolda kaldık ben 2 şehre de gittim
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ilkten güzeldi ama Ankara'ya yaklaşınca trafik sıkıştı 2 saat yolda kaldık ben 2 şehre de gittim Genişletmek için tıkla ... 2 saat ya azda degil... ama en azından başkente gitmek lazım ...
-YARINIYOK-' Alıntı: ilkten güzeldi ama Ankara'ya yaklaşınca trafik sıkıştı 2 saat yolda kaldık ben 2 şehre de gittim Genişletmek için tıkla ... 2 saat ya azda degil... ama en azından başkente gitmek lazım ...
Elektr0 Üye Lord_oF_Dark' Alıntı: bend e burdayımmmm .. nereyee daha karpuz kesecektik Genişletmek için tıkla ... geldin ama geç kaldın.... ----------Eklendi @ 03:08:42 ---------- Yazıldı @ 03:03:11 ---------- iyi geceler herkeze...
Lord_oF_Dark' Alıntı: bend e burdayımmmm .. nereyee daha karpuz kesecektik Genişletmek için tıkla ... geldin ama geç kaldın.... ----------Eklendi @ 03:08:42 ---------- Yazıldı @ 03:03:11 ---------- iyi geceler herkeze...
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: 2 saat ya azda degil... ama en azından başkente gitmek lazım ... Genişletmek için tıkla ... Evet 3. gelişım
Elektr0' Alıntı: 2 saat ya azda degil... ama en azından başkente gitmek lazım ... Genişletmek için tıkla ... Evet 3. gelişım