ChavRash Emekli Yönetici .BlueTR' Alıntı: ye ne bileyim ki içimde bi sevinç var durduk yere Genişletmek için tıkla ... Sevinç iyidir iyi -YARINIYOK-' Alıntı: Tembih edelim aralıklı yollasınlar sen gececilere takılır miydin yahu Genişletmek için tıkla ... Arada bir uğruyorum ya, iyi oluyor değerli insanlarla muhabbet etmek.
.BlueTR' Alıntı: ye ne bileyim ki içimde bi sevinç var durduk yere Genişletmek için tıkla ... Sevinç iyidir iyi -YARINIYOK-' Alıntı: Tembih edelim aralıklı yollasınlar sen gececilere takılır miydin yahu Genişletmek için tıkla ... Arada bir uğruyorum ya, iyi oluyor değerli insanlarla muhabbet etmek.
enkazcı Üye [video=youtube;a0GyqN2RLrc]http://www.youtube.com/watch?v=a0GyqN2RLrc[/video] SİZ BUNU DİNLEYİN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE BUNU DERKEN GURURLANIYORUM YA... ----------Eklendi @ 00:54:32 ---------- Yazıldı @ 00:52:27 ---------- admin yuvarlan işaretine noldu...ya
[video=youtube;a0GyqN2RLrc]http://www.youtube.com/watch?v=a0GyqN2RLrc[/video] SİZ BUNU DİNLEYİN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE BUNU DERKEN GURURLANIYORUM YA... ----------Eklendi @ 00:54:32 ---------- Yazıldı @ 00:52:27 ---------- admin yuvarlan işaretine noldu...ya
Tuba.Erva Üye okey konumuz vardı gereksızlerde oguzla acmstk oraya da yaz ıstersen daha cabuk toplarsn enkazcı' Alıntı: aleykümselam kardeşim beyler yeni geldim facebook hesabı olanlar okeye gelsin oynarız bi güzel... Genişletmek için tıkla ...
okey konumuz vardı gereksızlerde oguzla acmstk oraya da yaz ıstersen daha cabuk toplarsn enkazcı' Alıntı: aleykümselam kardeşim beyler yeni geldim facebook hesabı olanlar okeye gelsin oynarız bi güzel... Genişletmek için tıkla ...
ChavRash Emekli Yönetici enkazcı' Alıntı: admin yuvarlan işaretine noldu...ya Genişletmek için tıkla ... Yuvarlan işareti derken?
enkazcı' Alıntı: admin yuvarlan işaretine noldu...ya Genişletmek için tıkla ... Yuvarlan işareti derken?
enkazcı Üye yazıyorumda gene çıkmıo dişler felan yok bomboş ya durun bi foto çekemde görün MOUSE İMLECİ FOTODA GÖRÜNMEMİŞ...
yazıyorumda gene çıkmıo dişler felan yok bomboş ya durun bi foto çekemde görün MOUSE İMLECİ FOTODA GÖRÜNMEMİŞ...
ChavRash Emekli Yönetici Sorun yok güzel kardeşim gülücükte. Çerezlerinde bir sıkıntı var muhtemelen.
Elektr0 Üye ChavRash' Alıntı: Sorun yok güzel kardeşim gülücükte. Çerezlerinde bir sıkıntı var muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... abi bunu sen yapınca bir farklı oldu yaaa yada bana öle geldi
ChavRash' Alıntı: Sorun yok güzel kardeşim gülücükte. Çerezlerinde bir sıkıntı var muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... abi bunu sen yapınca bir farklı oldu yaaa yada bana öle geldi
ChavRash Emekli Yönetici Elektr0' Alıntı: abi bunu sen yapınca bir farklı oldu yaaa yada bana öle geldi Genişletmek için tıkla ... Bana da garip geldi vallahi ne yalan söyleyim enkazcı' Alıntı: int explorer deil adminim google chrome pek bilmiom walla Genişletmek için tıkla ... Seçenekler > gelişmiş seçenekler > tarama verilerini sil Bu yolu takip edersen silebilirsin güzel kardeşim.
Elektr0' Alıntı: abi bunu sen yapınca bir farklı oldu yaaa yada bana öle geldi Genişletmek için tıkla ... Bana da garip geldi vallahi ne yalan söyleyim enkazcı' Alıntı: int explorer deil adminim google chrome pek bilmiom walla Genişletmek için tıkla ... Seçenekler > gelişmiş seçenekler > tarama verilerini sil Bu yolu takip edersen silebilirsin güzel kardeşim.
ChavRash Emekli Yönetici .BlueTR' Alıntı: portala yeni tema gelmiş Genişletmek için tıkla ... Çalışmalar devam ediyor güzel kardeşim. Muhabbete devam.
.BlueTR' Alıntı: portala yeni tema gelmiş Genişletmek için tıkla ... Çalışmalar devam ediyor güzel kardeşim. Muhabbete devam.