minoo Üye €fsan€Türk;3635555' Alıntı: Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar benle ilgilenen yok vodafone kazanmasın daha fazla siz kendinize iyi bakın.. Genişletmek için tıkla ... Biz kimseyle ilgilenmiyoruz ki zaten. Bi konu konuşuluyo. Konu hakkında yorum yaptın da cevap mı vermedik?
€fsan€Türk;3635555' Alıntı: Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar benle ilgilenen yok vodafone kazanmasın daha fazla siz kendinize iyi bakın.. Genişletmek için tıkla ... Biz kimseyle ilgilenmiyoruz ki zaten. Bi konu konuşuluyo. Konu hakkında yorum yaptın da cevap mı vermedik?
SilentOne Üye minoo' Alıntı: Benden kopya istiyolar da ben kendi sorumu yapamıyorum diye hocadan izin alıp kürsüye oturmuştum sınavda bee ne kopyası Genişletmek için tıkla ... aa çok ayıp kopya vericen alıcan öqrenciliqe can vericen
minoo' Alıntı: Benden kopya istiyolar da ben kendi sorumu yapamıyorum diye hocadan izin alıp kürsüye oturmuştum sınavda bee ne kopyası Genişletmek için tıkla ... aa çok ayıp kopya vericen alıcan öqrenciliqe can vericen
Tuba.Erva Üye uykum geldı cok kapadm bı yorum yapamycam minoo' Alıntı: Hangi bölümü Kanıt'ın Genişletmek için tıkla ...
uykum geldı cok kapadm bı yorum yapamycam minoo' Alıntı: Hangi bölümü Kanıt'ın Genişletmek için tıkla ...
SilentOne Üye minoo' Alıntı: Biz kimseyle ilgilenmiyoruz ki zaten. Bi konu konuşuluyo. Konu hakkında yorum yaptın da cevap mı vermedik? Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum
minoo' Alıntı: Biz kimseyle ilgilenmiyoruz ki zaten. Bi konu konuşuluyo. Konu hakkında yorum yaptın da cevap mı vermedik? Genişletmek için tıkla ... aynen katılıyorum
minoo Üye €fsan€Türk;3635555' Alıntı: Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar benle ilgilenen yok vodafone kazanmasın daha fazla siz kendinize iyi bakın.. Genişletmek için tıkla ... Biz kimseyle ilgilenmiyoruz ki zaten. Bi konu konuşuluyo. Konu hakkında yorum yaptın da cevap mı vermedik?
€fsan€Türk;3635555' Alıntı: Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar benle ilgilenen yok vodafone kazanmasın daha fazla siz kendinize iyi bakın.. Genişletmek için tıkla ... Biz kimseyle ilgilenmiyoruz ki zaten. Bi konu konuşuluyo. Konu hakkında yorum yaptın da cevap mı vermedik?
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: uykum geldı cok kapadm bı yorum yapamycam Genişletmek için tıkla ... gidion mu aBBa
Tuba_erva' Alıntı: uykum geldı cok kapadm bı yorum yapamycam Genişletmek için tıkla ... gidion mu aBBa
Tuba.Erva Üye Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Tuba_erva SilentOne+ Elektr0+ minoo+ €fsan€Türk kımsenın uykusu yokmu daha ----------Eklendi @ 02:04:03 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ---------- gtcemde serumun btmesını beklıyorum sızcam sımdı pc basında Elektr0' Alıntı: gidion mu aBBa Genişletmek için tıkla ...
Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Tuba_erva SilentOne+ Elektr0+ minoo+ €fsan€Türk kımsenın uykusu yokmu daha ----------Eklendi @ 02:04:03 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ---------- gtcemde serumun btmesını beklıyorum sızcam sımdı pc basında Elektr0' Alıntı: gidion mu aBBa Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye Yok ve sabah 8de ders başlıyoooo ----------Eklendi @ 02:05:10 ---------- Yazıldı @ 02:04:17 ---------- Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Tuba_erva SilentOne+ Elektr0+ minoo+ €fsan€Türk kımsenın uykusu yokmu daha ----------Eklendi @ 02:04:03 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ---------- gtcemde serumun btmesını beklıyorum sızcam sımdı pc basında Genişletmek için tıkla ... Serüm mü kim hasta Allah şifa versin.. ----------Eklendi @ 02:05:25 ---------- Yazıldı @ 02:05:10 ---------- Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Tuba_erva SilentOne+ Elektr0+ minoo+ €fsan€Türk kımsenın uykusu yokmu daha ----------Eklendi @ 02:04:03 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ---------- gtcemde serumun btmesını beklıyorum sızcam sımdı pc basında Genişletmek için tıkla ... Serüm mü kim hasta Allah şifa versin..
Yok ve sabah 8de ders başlıyoooo ----------Eklendi @ 02:05:10 ---------- Yazıldı @ 02:04:17 ---------- Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Tuba_erva SilentOne+ Elektr0+ minoo+ €fsan€Türk kımsenın uykusu yokmu daha ----------Eklendi @ 02:04:03 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ---------- gtcemde serumun btmesını beklıyorum sızcam sımdı pc basında Genişletmek için tıkla ... Serüm mü kim hasta Allah şifa versin.. ----------Eklendi @ 02:05:25 ---------- Yazıldı @ 02:05:10 ---------- Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Tuba_erva SilentOne+ Elektr0+ minoo+ €fsan€Türk kımsenın uykusu yokmu daha ----------Eklendi @ 02:04:03 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ---------- gtcemde serumun btmesını beklıyorum sızcam sımdı pc basında Genişletmek için tıkla ... Serüm mü kim hasta Allah şifa versin..
SilentOne Üye Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Tuba_erva SilentOne+ Elektr0+ minoo+ €fsan€Türk kımsenın uykusu yokmu daha ----------Eklendi @ 02:04:03 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ---------- gtcemde serumun btmesını beklıyorum sızcam sımdı pc basında Genişletmek için tıkla ... uykumu sabah 6y kadr uyumam bn ----------Eklendi @ 02:06:51 ---------- Yazıldı @ 02:06:15 ---------- Elektr0' Alıntı: Yok ve sabah 8de ders başlıyoooo ----------Eklendi @ 02:05:10 ---------- Yazıldı @ 02:04:17 ---------- Serüm mü kim hasta Allah şifa versin.. ----------Eklendi @ 02:05:25 ---------- Yazıldı @ 02:05:10 ---------- Serüm mü kim hasta Allah şifa versin.. Genişletmek için tıkla ... amin... amin... amin... amin... amin... amin... amin... amin... amin...amin...amin...amin...amin...amin...
Tuba_erva' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Tuba_erva SilentOne+ Elektr0+ minoo+ €fsan€Türk kımsenın uykusu yokmu daha ----------Eklendi @ 02:04:03 ---------- Yazıldı @ 02:03:34 ---------- gtcemde serumun btmesını beklıyorum sızcam sımdı pc basında Genişletmek için tıkla ... uykumu sabah 6y kadr uyumam bn ----------Eklendi @ 02:06:51 ---------- Yazıldı @ 02:06:15 ---------- Elektr0' Alıntı: Yok ve sabah 8de ders başlıyoooo ----------Eklendi @ 02:05:10 ---------- Yazıldı @ 02:04:17 ---------- Serüm mü kim hasta Allah şifa versin.. ----------Eklendi @ 02:05:25 ---------- Yazıldı @ 02:05:10 ---------- Serüm mü kim hasta Allah şifa versin.. Genişletmek için tıkla ... amin... amin... amin... amin... amin... amin... amin... amin... amin...amin...amin...amin...amin...amin...
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Ben de mat1'i çok severm Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:09:13 ---------- Yazıldı @ 02:08:40 ---------- ben,m Ki de çok iyi mat 1 FF
minoo' Alıntı: Ben de mat1'i çok severm Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:09:13 ---------- Yazıldı @ 02:08:40 ---------- ben,m Ki de çok iyi mat 1 FF
SilentOne Üye Elektr0' Alıntı: ----------Eklendi @ 02:09:13 ---------- Yazıldı @ 02:08:40 ---------- ben,m Ki de çok iyi mat 1 FF Genişletmek için tıkla ... ff mi bn baya iyimiş yha
Elektr0' Alıntı: ----------Eklendi @ 02:09:13 ---------- Yazıldı @ 02:08:40 ---------- ben,m Ki de çok iyi mat 1 FF Genişletmek için tıkla ... ff mi bn baya iyimiş yha
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: BA'ydı benimki En yüksek bölüm notu Genişletmek için tıkla ... benimde Atatürk ilke ve inkilap tarihi die bir ders var dı oo BA idi.. ama nasıl BA oldugunu bilmim
minoo' Alıntı: BA'ydı benimki En yüksek bölüm notu Genişletmek için tıkla ... benimde Atatürk ilke ve inkilap tarihi die bir ders var dı oo BA idi.. ama nasıl BA oldugunu bilmim
Elektr0 Üye iyi GEceler gençlik ben gidiyoreee ----------Eklendi @ 02:15:40 ---------- Yazıldı @ 02:15:12 ---------- Tuba_erva' Alıntı: kardesım hasta ya saol Genişletmek için tıkla ... Allah şifalar versin...
iyi GEceler gençlik ben gidiyoreee ----------Eklendi @ 02:15:40 ---------- Yazıldı @ 02:15:12 ---------- Tuba_erva' Alıntı: kardesım hasta ya saol Genişletmek için tıkla ... Allah şifalar versin...