Burak Üye iyidir enver ne olsun. Sağolasın. ----------Eklendi @ 00:33:26 ---------- Yazıldı @ 00:32:13 ---------- endometozon' Alıntı: pek sevenınmedın galıba Genişletmek için tıkla ... ne alaka yahu smıley koymayınca sevınılmıyor mu HAYIRLI OLSUN YİGEN ISTERIM.
iyidir enver ne olsun. Sağolasın. ----------Eklendi @ 00:33:26 ---------- Yazıldı @ 00:32:13 ---------- endometozon' Alıntı: pek sevenınmedın galıba Genişletmek için tıkla ... ne alaka yahu smıley koymayınca sevınılmıyor mu HAYIRLI OLSUN YİGEN ISTERIM.
Tuba.Erva Üye Burak' Alıntı: hoşgeldin tuba abla. ----------Eklendi @ 00:27:13 ---------- Yazıldı @ 00:26:46 ---------- iyi hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... hosbulduk burak
Burak' Alıntı: hoşgeldin tuba abla. ----------Eklendi @ 00:27:13 ---------- Yazıldı @ 00:26:46 ---------- iyi hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... hosbulduk burak
endometozon Üye Burak' Alıntı: iyidir enver ne olsun. Sağolasın. ----------Eklendi @ 00:33:26 ---------- Yazıldı @ 00:32:13 ---------- ne alaka yahu smıley koymayınca sevınılmıyor mu HAYIRLI OLSUN YİGEN ISTERIM. Genişletmek için tıkla ... dur kardesım yaaaa daha evleneli 16 gün oldu ne yegenı
Burak' Alıntı: iyidir enver ne olsun. Sağolasın. ----------Eklendi @ 00:33:26 ---------- Yazıldı @ 00:32:13 ---------- ne alaka yahu smıley koymayınca sevınılmıyor mu HAYIRLI OLSUN YİGEN ISTERIM. Genişletmek için tıkla ... dur kardesım yaaaa daha evleneli 16 gün oldu ne yegenı
Burak Üye oho şuan yolda olması gerekirdi ----------Eklendi @ 00:40:51 ---------- Yazıldı @ 00:40:27 ---------- Elektr0' Alıntı: iyi geceler Abbalar , kardeşler, dostlar ben geliverdim Genişletmek için tıkla ... hosgeldın
oho şuan yolda olması gerekirdi ----------Eklendi @ 00:40:51 ---------- Yazıldı @ 00:40:27 ---------- Elektr0' Alıntı: iyi geceler Abbalar , kardeşler, dostlar ben geliverdim Genişletmek için tıkla ... hosgeldın
endometozon Üye Tuba_erva' Alıntı: tebrık ederım güller mutluluklar Allah mutlulugunuzu daim etsın Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederım darısı tüm bekarların basına insallah
Tuba_erva' Alıntı: tebrık ederım güller mutluluklar Allah mutlulugunuzu daim etsın Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederım darısı tüm bekarların basına insallah
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: oho şuan yolda olması gerekirdi ----------Eklendi @ 00:40:51 ---------- Yazıldı @ 00:40:27 ---------- hosgeldın Genişletmek için tıkla ... h. bulduk kimin yolda olması gerekirdi.. ----------Eklendi @ 00:44:37 ---------- Yazıldı @ 00:41:49 ---------- nasılsnız ben geç kaldım unuttum aslında ----------Eklendi @ 00:46:54 ---------- Yazıldı @ 00:44:37 ---------- kimse kalmadı yaaa ben geldim herkez gitti
Burak' Alıntı: oho şuan yolda olması gerekirdi ----------Eklendi @ 00:40:51 ---------- Yazıldı @ 00:40:27 ---------- hosgeldın Genişletmek için tıkla ... h. bulduk kimin yolda olması gerekirdi.. ----------Eklendi @ 00:44:37 ---------- Yazıldı @ 00:41:49 ---------- nasılsnız ben geç kaldım unuttum aslında ----------Eklendi @ 00:46:54 ---------- Yazıldı @ 00:44:37 ---------- kimse kalmadı yaaa ben geldim herkez gitti
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: çocuk bakmayı sevmem. Ama büyüdügünde abilik ederiz Genişletmek için tıkla ... tam tersi bende çok sevim bebekleri
Burak' Alıntı: çocuk bakmayı sevmem. Ama büyüdügünde abilik ederiz Genişletmek için tıkla ... tam tersi bende çok sevim bebekleri
endometozon Üye tamamdır bebege bakacak gonullu bır abı bulduk burakcım enıstene soylemek kaldı calısmalara baslasın
Burak Üye yaramaz çocukları sevmem. Yigen var benim 4 yasında falan. Yerinde durmayan cocuk beni gorunce susup oturuyor. Baştan korkutmak lazım şımarmasın. ----------Eklendi @ 00:57:19 ---------- Yazıldı @ 00:56:17 ---------- endometozon' Alıntı: tamamdır bebege bakacak gonullu bır abı bulduk burakcım enıstene soylemek kaldı calısmalara baslasın Genişletmek için tıkla ... enişte bey, çok zorlayıp motoru yakmasın. Aman dikkat.
yaramaz çocukları sevmem. Yigen var benim 4 yasında falan. Yerinde durmayan cocuk beni gorunce susup oturuyor. Baştan korkutmak lazım şımarmasın. ----------Eklendi @ 00:57:19 ---------- Yazıldı @ 00:56:17 ---------- endometozon' Alıntı: tamamdır bebege bakacak gonullu bır abı bulduk burakcım enıstene soylemek kaldı calısmalara baslasın Genişletmek için tıkla ... enişte bey, çok zorlayıp motoru yakmasın. Aman dikkat.
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: yaramaz çocukları sevmem. Yigen var benim 4 yasında falan. Yerinde durmayan cocuk beni gorunce susup oturuyor. Baştan korkutmak lazım şımarmasın. ----------Eklendi @ 00:57:19 ---------- Yazıldı @ 00:56:17 ---------- enişte bey, çok zorlayıp motoru yakmasın. Aman dikkat. Genişletmek için tıkla ... aynen .. korkutmak gerekiyor...
Burak' Alıntı: yaramaz çocukları sevmem. Yigen var benim 4 yasında falan. Yerinde durmayan cocuk beni gorunce susup oturuyor. Baştan korkutmak lazım şımarmasın. ----------Eklendi @ 00:57:19 ---------- Yazıldı @ 00:56:17 ---------- enişte bey, çok zorlayıp motoru yakmasın. Aman dikkat. Genişletmek için tıkla ... aynen .. korkutmak gerekiyor...
Burak Üye endometozon' Alıntı: hahahaaaaaa cok komık Genişletmek için tıkla ... yanlış bişey dedik galiba. ----------Eklendi @ 01:01:20 ---------- Yazıldı @ 01:00:29 ---------- Elektr0' Alıntı: Burak şimdi sen amca mı olucun dayı mı olucun ne olmak istiyon Genişletmek için tıkla ... fark etmez
endometozon' Alıntı: hahahaaaaaa cok komık Genişletmek için tıkla ... yanlış bişey dedik galiba. ----------Eklendi @ 01:01:20 ---------- Yazıldı @ 01:00:29 ---------- Elektr0' Alıntı: Burak şimdi sen amca mı olucun dayı mı olucun ne olmak istiyon Genişletmek için tıkla ... fark etmez