Elektr0 Üye .:: Enver ::.' Alıntı: neyse canlar ben yatar sabah iş var. hadi herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... saol sanada hayırlı geceler... ----------Eklendi @ 02:51:58 ---------- Yazıldı @ 02:51:03 ---------- Burak' Alıntı: bunun yeri ayrı kardeş hatırlar mısın ? zamanında ne çok oynardık başından kalkmazdık çok tv bozdum ben atari yüzünden ----------Eklendi @ 02:50:37 ---------- Yazıldı @ 02:50:22 ---------- iyi geceler görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... ben yazları oynardım okul varken oynatmazlardı
.:: Enver ::.' Alıntı: neyse canlar ben yatar sabah iş var. hadi herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... saol sanada hayırlı geceler... ----------Eklendi @ 02:51:58 ---------- Yazıldı @ 02:51:03 ---------- Burak' Alıntı: bunun yeri ayrı kardeş hatırlar mısın ? zamanında ne çok oynardık başından kalkmazdık çok tv bozdum ben atari yüzünden ----------Eklendi @ 02:50:37 ---------- Yazıldı @ 02:50:22 ---------- iyi geceler görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... ben yazları oynardım okul varken oynatmazlardı
Burak Üye süper bişeydi ama ya ----------Eklendi @ 02:56:28 ---------- Yazıldı @ 02:56:11 ---------- h@lit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi
süper bişeydi ama ya ----------Eklendi @ 02:56:28 ---------- Yazıldı @ 02:56:11 ---------- h@lit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi
Burak Üye h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar saatde bayaaaa bi geç olmuş Genişletmek için tıkla ... yaşlandınmı abi ya daha erken erken
h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar saatde bayaaaa bi geç olmuş Genişletmek için tıkla ... yaşlandınmı abi ya daha erken erken
Elektr0 Üye h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar saatde bayaaaa bi geç olmuş Genişletmek için tıkla ... aynen abi daha gençsin yaa gün yeni başlıyor
h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar saatde bayaaaa bi geç olmuş Genişletmek için tıkla ... aynen abi daha gençsin yaa gün yeni başlıyor
Elektr0 Üye Gelecege Gün bitti geçmişten gün mü çalsak...yada.. günleri çuvala doldurup istedigimizi yaşasak...!!!
Gelecege Gün bitti geçmişten gün mü çalsak...yada.. günleri çuvala doldurup istedigimizi yaşasak...!!!
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: askerlik hiç yaramadı halit abi ye Genişletmek için tıkla ... askerlik zor iş her işe benzemez...ve vatan görevidirki nasıl çoşkuyla sevinçle yapıyordur halit abim...
Burak' Alıntı: askerlik hiç yaramadı halit abi ye Genişletmek için tıkla ... askerlik zor iş her işe benzemez...ve vatan görevidirki nasıl çoşkuyla sevinçle yapıyordur halit abim...
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: ben kaçtım iyi geceler görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler grşz kardeş.. ----------Eklendi @ 03:14:14 ---------- Yazıldı @ 03:13:58 ----------
Burak' Alıntı: ben kaçtım iyi geceler görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler grşz kardeş.. ----------Eklendi @ 03:14:14 ---------- Yazıldı @ 03:13:58 ----------
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Burak serinaga bossy Genişletmek için tıkla ... ben nerdeyim ----------Eklendi @ 03:29:12 ---------- Yazıldı @ 03:21:55 ---------- Yalnz kaldık .. agladık üzüldük sevindik kızdık
Burak' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) Burak serinaga bossy Genişletmek için tıkla ... ben nerdeyim ----------Eklendi @ 03:29:12 ---------- Yazıldı @ 03:21:55 ---------- Yalnz kaldık .. agladık üzüldük sevindik kızdık
serinaga Üye .:: Enver ::.' Alıntı: neyse canlar ben yatar sabah iş var. hadi herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Haydi beee kaçırdım mı yine muhabbeti, YAW ne iştir dün de aynı olduydu, UYKU tutmadı yine ----------Eklendi @ 03:35:01 ---------- Yazıldı @ 03:33:22 ---------- Burak' Alıntı: ben kaçtım iyi geceler görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... Eyw. Kardeş, sana da ...
.:: Enver ::.' Alıntı: neyse canlar ben yatar sabah iş var. hadi herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Haydi beee kaçırdım mı yine muhabbeti, YAW ne iştir dün de aynı olduydu, UYKU tutmadı yine ----------Eklendi @ 03:35:01 ---------- Yazıldı @ 03:33:22 ---------- Burak' Alıntı: ben kaçtım iyi geceler görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... Eyw. Kardeş, sana da ...
Elektr0 Üye serinaga' Alıntı: Haydi beee kaçırdım mı yine muhabbeti, YAW ne iştir dün de aynı olduydu, UYKU tutmadı yine Genişletmek için tıkla ... herkez gitti geç kaldın..
serinaga' Alıntı: Haydi beee kaçırdım mı yine muhabbeti, YAW ne iştir dün de aynı olduydu, UYKU tutmadı yine Genişletmek için tıkla ... herkez gitti geç kaldın..
serinaga Üye HERKES Yatmış , neyse kabusmuydu yoksa rüyamı bilmiyom her ne sebeple uyandıysam, kaldığım yerden devam ediyim bari
HERKES Yatmış , neyse kabusmuydu yoksa rüyamı bilmiyom her ne sebeple uyandıysam, kaldığım yerden devam ediyim bari
Elektr0 Üye serinaga' Alıntı: HERKES Yatmış , neyse kabusmuydu yoksa rüyamı bilmiyom her ne sebeple uyandıysam, kaldığım yerden devam ediyim bari Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin...
serinaga' Alıntı: HERKES Yatmış , neyse kabusmuydu yoksa rüyamı bilmiyom her ne sebeple uyandıysam, kaldığım yerden devam ediyim bari Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin...