PureFood Üye Yigit315' Alıntı: arkadaşlar hayirli akşamlar Bol kaynatmalar Genişletmek için tıkla ... Hayırlı akşamlar kardeş sağol hoşgeldin
Yigit315' Alıntı: arkadaşlar hayirli akşamlar Bol kaynatmalar Genişletmek için tıkla ... Hayırlı akşamlar kardeş sağol hoşgeldin
Yigit315 Üye 'İsmet'' Alıntı: Hayırlı akşamlar kardeş sağol hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Saolasın hoşbuldukda.Kimse yok herhalde
'İsmet'' Alıntı: Hayırlı akşamlar kardeş sağol hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Saolasın hoşbuldukda.Kimse yok herhalde
Elektr0 Üye Yigit315' Alıntı: Saolasın hoşbuldukda.Kimse yok herhalde Genişletmek için tıkla ... güzel İmzaa
PureFood Üye Yigit315' Alıntı: Saolasın hoşbuldukda.Kimse yok herhalde Genişletmek için tıkla ... Var var yazarlar şimdi
Yigit315' Alıntı: Saolasın hoşbuldukda.Kimse yok herhalde Genişletmek için tıkla ... Var var yazarlar şimdi
Yigit315 Üye Elektr0' Alıntı: güzel İmzaa Genişletmek için tıkla ... saolasın seninkide güzel diyecem ama dil varmıyor.fenerliyimde ----------Eklendi @ 00:42:10 ---------- Yazıldı @ 00:40:40 ---------- 'İsmet'' Alıntı: Var var yazarlar şimdi Genişletmek için tıkla ... hehehehe dökülürler birazdan diyosun yani
Elektr0' Alıntı: güzel İmzaa Genişletmek için tıkla ... saolasın seninkide güzel diyecem ama dil varmıyor.fenerliyimde ----------Eklendi @ 00:42:10 ---------- Yazıldı @ 00:40:40 ---------- 'İsmet'' Alıntı: Var var yazarlar şimdi Genişletmek için tıkla ... hehehehe dökülürler birazdan diyosun yani
Elektr0 Üye Yigit315' Alıntı: saolasın seninkide güzel diyecem ama dil varmıyor.fenerliyimde Genişletmek için tıkla ... bişi Olmaz dı diyebilirsin...Sadece Adam akıllı İmza bulamadım için duruyor oo orda en kısa zamanda kaldıracagım.. Farklı bişiler arıyorum...
Yigit315' Alıntı: saolasın seninkide güzel diyecem ama dil varmıyor.fenerliyimde Genişletmek için tıkla ... bişi Olmaz dı diyebilirsin...Sadece Adam akıllı İmza bulamadım için duruyor oo orda en kısa zamanda kaldıracagım.. Farklı bişiler arıyorum...
PureFood Üye Yigit315' Alıntı: saolasın seninkide güzel diyecem ama dil varmıyor.fenerliyimde ----------Eklendi @ 00:42:10 ---------- Yazıldı @ 00:40:40 ---------- hehehehe dökülürler birazdan diyosun yani Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeş
Yigit315' Alıntı: saolasın seninkide güzel diyecem ama dil varmıyor.fenerliyimde ----------Eklendi @ 00:42:10 ---------- Yazıldı @ 00:40:40 ---------- hehehehe dökülürler birazdan diyosun yani Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeş
PureFood Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi durumlar nasıl
Yigit315 Üye Elektr0' Alıntı: bişi Olmaz dı diyebilirsin...Sadece Adam akıllı İmza bulamadım için duruyor oo orda en kısa zamanda kaldıracagım.. Farklı bişiler arıyorum... Genişletmek için tıkla ... Güzel imza
Elektr0' Alıntı: bişi Olmaz dı diyebilirsin...Sadece Adam akıllı İmza bulamadım için duruyor oo orda en kısa zamanda kaldıracagım.. Farklı bişiler arıyorum... Genişletmek için tıkla ... Güzel imza
PureFood Üye greenmile' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar sağolun aynı ismet ne olsun sende ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... İyi abi iyi moraller falan Ben aşık olmak istiyorum artık birdaha.
greenmile' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar sağolun aynı ismet ne olsun sende ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... İyi abi iyi moraller falan Ben aşık olmak istiyorum artık birdaha.
greenmile Üye 'İsmet'' Alıntı: İyi abi iyi moraller falan Ben aşık olmak istiyorum artık birdaha. Genişletmek için tıkla ... bana mı şaka bi yana var mı biri
'İsmet'' Alıntı: İyi abi iyi moraller falan Ben aşık olmak istiyorum artık birdaha. Genişletmek için tıkla ... bana mı şaka bi yana var mı biri
PureFood Üye greenmile' Alıntı: bana mı şaka bi yana var mı biri Genişletmek için tıkla ... Hee sana abi Yok abi mesele bu yalnızlık bana zor geliyor ve de yok kimse...
greenmile' Alıntı: bana mı şaka bi yana var mı biri Genişletmek için tıkla ... Hee sana abi Yok abi mesele bu yalnızlık bana zor geliyor ve de yok kimse...
Elektr0 Üye 'İsmet'' Alıntı: Hee sana abi Yok abi mesele bu yalnızlık bana zor geliyor ve de yok kimse... Genişletmek için tıkla ... TAkma kafaya sıkıntı yapma sıkıntı erkenden Yaşlandırır insanı
'İsmet'' Alıntı: Hee sana abi Yok abi mesele bu yalnızlık bana zor geliyor ve de yok kimse... Genişletmek için tıkla ... TAkma kafaya sıkıntı yapma sıkıntı erkenden Yaşlandırır insanı
Yigit315 Üye Elektr0' Alıntı: TAkma kafaya sıkıntı yapma sıkıntı erkenden Yaşlandırır insanı Genişletmek için tıkla ... varol hoca.Tam isabet
Elektr0' Alıntı: TAkma kafaya sıkıntı yapma sıkıntı erkenden Yaşlandırır insanı Genişletmek için tıkla ... varol hoca.Tam isabet
greenmile Üye 'İsmet'' Alıntı: Hee sana abi Yok abi mesele bu yalnızlık bana zor geliyor ve de yok kimse... Genişletmek için tıkla ... aşık olmak körü körüne bağlanmaktır,yanlış kişiye aşık olacağına bir ömür yalnız kal iyidir,ama acele etme sakın
'İsmet'' Alıntı: Hee sana abi Yok abi mesele bu yalnızlık bana zor geliyor ve de yok kimse... Genişletmek için tıkla ... aşık olmak körü körüne bağlanmaktır,yanlış kişiye aşık olacağına bir ömür yalnız kal iyidir,ama acele etme sakın