Elektr0 Üye SilentOne' Alıntı: elektro ya bn tarih ozmn bnim açılış süreme bak Genişletmek için tıkla ... tarihi esermiş...
SilentOne' Alıntı: elektro ya bn tarih ozmn bnim açılış süreme bak Genişletmek için tıkla ... tarihi esermiş...
minoo Üye Elektr0' Alıntı: bir baktım üyelik tarihi mar 2010 girdimki arada 9 gün var aaaa Genişletmek için tıkla ... Taktığın şeye bak ya
Elektr0' Alıntı: bir baktım üyelik tarihi mar 2010 girdimki arada 9 gün var aaaa Genişletmek için tıkla ... Taktığın şeye bak ya
Burak Üye kol@j' Alıntı: kandiliniz mübarek olsun maxigençlik... (bazıları ne hikmetse unculuk meselesine takılmış....) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın abi, sağol seninde. Yok abi takıldıgım yok, sımdı radyoda caldıda bu sarkıyı Ondan yazdım
kol@j' Alıntı: kandiliniz mübarek olsun maxigençlik... (bazıları ne hikmetse unculuk meselesine takılmış....) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın abi, sağol seninde. Yok abi takıldıgım yok, sımdı radyoda caldıda bu sarkıyı Ondan yazdım
SilentOne Üye Elektr0' Alıntı: tarihi esermiş... Genişletmek için tıkla ... saolasın yha ----------Eklendi @ 02:58:51 ---------- Yazıldı @ 02:58:29 ---------- minoo' Alıntı: Taktığın şeye bak ya Genişletmek için tıkla ... aynen he işi gücü yok bunları düşünüyor
Elektr0' Alıntı: tarihi esermiş... Genişletmek için tıkla ... saolasın yha ----------Eklendi @ 02:58:51 ---------- Yazıldı @ 02:58:29 ---------- minoo' Alıntı: Taktığın şeye bak ya Genişletmek için tıkla ... aynen he işi gücü yok bunları düşünüyor
Elektr0 Üye minoo ile 9 gün bir arayla üye olmuşuzz aynı ay aynı Yıl ama oo moderatör ben üstegmen...
SilentOne Üye .:: Enver ::.' Alıntı: en yaşlı benim Genişletmek için tıkla ... dede diebilirmiyim dede
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap aç ağzını ban geliyo ----------Eklendi @ 03:00:05 ---------- Yazıldı @ 02:59:39 ---------- SilentOne' Alıntı: dede diebilirmiyim dede Genişletmek için tıkla ... o kadar değil abi de
aç ağzını ban geliyo ----------Eklendi @ 03:00:05 ---------- Yazıldı @ 02:59:39 ---------- SilentOne' Alıntı: dede diebilirmiyim dede Genişletmek için tıkla ... o kadar değil abi de
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Taktığın şeye bak ya Genişletmek için tıkla ... tebrik ederim sen çalışmışsın... ben yatmışım
minoo' Alıntı: Taktığın şeye bak ya Genişletmek için tıkla ... tebrik ederim sen çalışmışsın... ben yatmışım
SilentOne Üye Burak' Alıntı: ... Baş kaldırmış neyse yeter Genişletmek için tıkla ... yakında isyan çıkartırlar
minoo Üye Elektr0' Alıntı: tebrik ederim sen çalışmışsın... ben yatmışım Genişletmek için tıkla ... Ben üye olduğumdan beri sürekli şu an gördüğün gibi aktiftim.
Elektr0' Alıntı: tebrik ederim sen çalışmışsın... ben yatmışım Genişletmek için tıkla ... Ben üye olduğumdan beri sürekli şu an gördüğün gibi aktiftim.
SilentOne Üye .:: Enver ::.' Alıntı: aç ağzını ban geliyo ----------Eklendi @ 03:00:05 ---------- Yazıldı @ 02:59:39 ---------- o kadar değil abi de Genişletmek için tıkla ... tamam dede bundan sonra sana hala diyecem
.:: Enver ::.' Alıntı: aç ağzını ban geliyo ----------Eklendi @ 03:00:05 ---------- Yazıldı @ 02:59:39 ---------- o kadar değil abi de Genişletmek için tıkla ... tamam dede bundan sonra sana hala diyecem
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap nasıl bu kadar duru, samimi, nefis olabilir bi şarkı [video=youtube;nyk8T11yGok]http://www.youtube.com/watch?v=nyk8T11yGok&feature=player_embedded[/video]
nasıl bu kadar duru, samimi, nefis olabilir bi şarkı [video=youtube;nyk8T11yGok]http://www.youtube.com/watch?v=nyk8T11yGok&feature=player_embedded[/video]
kol@j Üye minoo' Alıntı: Ben üye olduğumdan beri sürekli şu an gördüğün gibi aktiftim. Genişletmek için tıkla ... baş rol oyuncumuz... bana yüz vermiyor ne hikmetse.. çeptırlar boşa gidiyor.
minoo' Alıntı: Ben üye olduğumdan beri sürekli şu an gördüğün gibi aktiftim. Genişletmek için tıkla ... baş rol oyuncumuz... bana yüz vermiyor ne hikmetse.. çeptırlar boşa gidiyor.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap SilentOne' Alıntı: tamam dede bundan sonra sana hala diyecem Genişletmek için tıkla ... sakın
SilentOne Üye .:: Enver ::.' Alıntı: nasıl bu kadar duru, samimi, nefis olabilir bi şarkı [video=youtube;nyk8T11yGok]http://www.youtube.com/watch?v=nyk8T11yGok&feature=player_embedded[/video] Genişletmek için tıkla ... bilmiyom ama tarifini almak lazım
.:: Enver ::.' Alıntı: nasıl bu kadar duru, samimi, nefis olabilir bi şarkı [video=youtube;nyk8T11yGok]http://www.youtube.com/watch?v=nyk8T11yGok&feature=player_embedded[/video] Genişletmek için tıkla ... bilmiyom ama tarifini almak lazım
Burak Üye kol@j' Alıntı: kol@j Üyelik tarihi 02.03.2010 albay yani gayet mutluyum Genişletmek için tıkla ... abi beni gecersin yakında ya
kol@j' Alıntı: kol@j Üyelik tarihi 02.03.2010 albay yani gayet mutluyum Genişletmek için tıkla ... abi beni gecersin yakında ya
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Ben üye olduğumdan beri sürekli şu an gördüğün gibi aktiftim. Genişletmek için tıkla ... 2010 a ben ya 5 en fazla 10 defa girdim bilmiyordum nasıl ne yapacaktım sonra yavaş yavaş ögreniliyor işte.... cahil Elektr0
minoo' Alıntı: Ben üye olduğumdan beri sürekli şu an gördüğün gibi aktiftim. Genişletmek için tıkla ... 2010 a ben ya 5 en fazla 10 defa girdim bilmiyordum nasıl ne yapacaktım sonra yavaş yavaş ögreniliyor işte.... cahil Elektr0