Cezzbedici3 Üye ve bu kişi ye alttaki rütbelerden çok farklı bir rütbe tasarımı yapılacak aynı zamanda yetkileride olacak..
ve bu kişi ye alttaki rütbelerden çok farklı bir rütbe tasarımı yapılacak aynı zamanda yetkileride olacak..
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: editör rütbesi var doğuşta onu bırakıp baska rutbe gıycek degılya Genişletmek için tıkla ... belli olmaz
Burak' Alıntı: editör rütbesi var doğuşta onu bırakıp baska rutbe gıycek degılya Genişletmek için tıkla ... belli olmaz
Cezzbedici3 Üye tabiki onun rütbesi değişmez ama sonuçta 50000 i geçen olacağı için konuya mareşal eklenir yada bilmiyorum yetkisiz bir üyede beklnebilir
tabiki onun rütbesi değişmez ama sonuçta 50000 i geçen olacağı için konuya mareşal eklenir yada bilmiyorum yetkisiz bir üyede beklnebilir
Cezzbedici3 Üye valla mareşal olan kişiye ozan belki siteyi devreder al al bıktım senden heryerde sen varsın al tepe tepe kullan lanet olsun
valla mareşal olan kişiye ozan belki siteyi devreder al al bıktım senden heryerde sen varsın al tepe tepe kullan lanet olsun
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: sen olsan bırakır mısın Genişletmek için tıkla ... cıks hiç işim olmaz mareşelle felan ...editörüm
Burak' Alıntı: sen olsan bırakır mısın Genişletmek için tıkla ... cıks hiç işim olmaz mareşelle felan ...editörüm
Cezzbedici3 Üye cestlaive işte o zamn editorluu bırakır başkasını bulur çalış lan köpek burların kralı benim artık nihahaahaa
cestlaive işte o zamn editorluu bırakır başkasını bulur çalış lan köpek burların kralı benim artık nihahaahaa
Cezzbedici3 Üye harbiden yaa ama adam yatmıyor mesaili çalışıyor valla o kadar haberi yetiştirmek kolaymı gazete fabrikası gibi bir haberi yazarken diğer haberin peşinden koşuyor 4 koldan saldırıyor
harbiden yaa ama adam yatmıyor mesaili çalışıyor valla o kadar haberi yetiştirmek kolaymı gazete fabrikası gibi bir haberi yazarken diğer haberin peşinden koşuyor 4 koldan saldırıyor
Cezzbedici3 Üye senin 16 saat çift vardiyaya dönmen lazım olsun ya çok kalmamış 99748 mesajcığın kalmış ----------Eklendi @ 03:13:56 ---------- Yazıldı @ 03:12:48 ---------- yemişim mareşalini en kral rütbe binbaşılık
senin 16 saat çift vardiyaya dönmen lazım olsun ya çok kalmamış 99748 mesajcığın kalmış ----------Eklendi @ 03:13:56 ---------- Yazıldı @ 03:12:48 ---------- yemişim mareşalini en kral rütbe binbaşılık
Elektr0 Üye Cezzbedici2' Alıntı: senin 16 saat çift vardiyaya dönmen lazım olsun ya çok kalmamış 99748 mesajcığın kalmış ----------Eklendi @ 03:13:56 ---------- Yazıldı @ 03:12:48 ---------- yemişim mareşalini en kral rütbe binbaşılık Genişletmek için tıkla ... tşk ederim verdiginiz bilgiler için 99748
Cezzbedici2' Alıntı: senin 16 saat çift vardiyaya dönmen lazım olsun ya çok kalmamış 99748 mesajcığın kalmış ----------Eklendi @ 03:13:56 ---------- Yazıldı @ 03:12:48 ---------- yemişim mareşalini en kral rütbe binbaşılık Genişletmek için tıkla ... tşk ederim verdiginiz bilgiler için 99748
Cezzbedici3 Üye şj bilgisaharımdan iğrenmeye başladım bi yeri bozuldu onu yapıyorum başka bi yeeri bozuluyor onu yapıyorum yine bi yeri kesin lanetlendi...
şj bilgisaharımdan iğrenmeye başladım bi yeri bozuldu onu yapıyorum başka bi yeeri bozuluyor onu yapıyorum yine bi yeri kesin lanetlendi...