Elektr0 Üye Burak' Alıntı: izle bakalım Genişletmek için tıkla ... yalan söylemeyim aslında izlemiyorum .. video açık dinliyorum.. ----------Eklendi @ 02:24:49 ---------- Yazıldı @ 02:24:21 ---------- buradayım sabaha kadar ... ----------Eklendi @ 02:28:12 ---------- Yazıldı @ 02:24:49 ---------- zaman geçmiyor leee
Burak' Alıntı: izle bakalım Genişletmek için tıkla ... yalan söylemeyim aslında izlemiyorum .. video açık dinliyorum.. ----------Eklendi @ 02:24:49 ---------- Yazıldı @ 02:24:21 ---------- buradayım sabaha kadar ... ----------Eklendi @ 02:28:12 ---------- Yazıldı @ 02:24:49 ---------- zaman geçmiyor leee
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: Erken uyumak istiyorum sanki İyi geceler Genişletmek için tıkla ... tamamen sana kalmış bşi sen bilirsin iyi geceler ----------Eklendi @ 02:32:45 ---------- Yazıldı @ 02:32:05 ---------- Burak' Alıntı: uyku gelmeye basladı Genişletmek için tıkla ... usdad sende mi gidicin
minoo' Alıntı: Erken uyumak istiyorum sanki İyi geceler Genişletmek için tıkla ... tamamen sana kalmış bşi sen bilirsin iyi geceler ----------Eklendi @ 02:32:45 ---------- Yazıldı @ 02:32:05 ---------- Burak' Alıntı: uyku gelmeye basladı Genişletmek için tıkla ... usdad sende mi gidicin
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: est. Kardes tamam biraz daha durayım Genişletmek için tıkla ... şimdi biz msj yazdıkça ütbemiz artıyo ya en ama en son nereye gidiyoo
Burak' Alıntı: est. Kardes tamam biraz daha durayım Genişletmek için tıkla ... şimdi biz msj yazdıkça ütbemiz artıyo ya en ama en son nereye gidiyoo
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: galiba korgeneral di en son 50binde oluyor Genişletmek için tıkla ... 50 bin mi ömür bile dayanmaz..
Burak' Alıntı: galiba korgeneral di en son 50binde oluyor Genişletmek için tıkla ... 50 bin mi ömür bile dayanmaz..
Burak Üye yok yahu kolay. Sadece en az 20yıl sitede takılmak gerek bu arada editörün 44bin mesajı var
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: yok yahu kolay. Sadece en az 20yıl sitede takılmak gerek bu arada editörün 44bin mesajı var Genişletmek için tıkla ... 20 yıl aslında 5 yılda yapılır ama hiç durmaksızın msj yazmak lazım...editör bile 50 bine ulaşamamış ----------Eklendi @ 02:51:21 ---------- Yazıldı @ 02:50:44 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: en son korgeneral değil orgeneralde değil Genişletmek için tıkla ... Ne pekii
Burak' Alıntı: yok yahu kolay. Sadece en az 20yıl sitede takılmak gerek bu arada editörün 44bin mesajı var Genişletmek için tıkla ... 20 yıl aslında 5 yılda yapılır ama hiç durmaksızın msj yazmak lazım...editör bile 50 bine ulaşamamış ----------Eklendi @ 02:51:21 ---------- Yazıldı @ 02:50:44 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: en son korgeneral değil orgeneralde değil Genişletmek için tıkla ... Ne pekii
Cezzbedici3 Üye nefesinizi tutun 100.000 mesaj ile Mareşal ----------Eklendi @ 02:53:23 ---------- Yazıldı @ 02:52:28 ---------- konuyu biliyorum burak yanılmıyorsam oraya yorum yazmıştım verilen cevabı oku istersen
nefesinizi tutun 100.000 mesaj ile Mareşal ----------Eklendi @ 02:53:23 ---------- Yazıldı @ 02:52:28 ---------- konuyu biliyorum burak yanılmıyorsam oraya yorum yazmıştım verilen cevabı oku istersen
Elektr0 Üye Cezzbedici2' Alıntı: nefesinizi tutun 100.000 mesaj ile Mareşal Genişletmek için tıkla ... MareşaL mi var mı sitede??
Cezzbedici2' Alıntı: nefesinizi tutun 100.000 mesaj ile Mareşal Genişletmek için tıkla ... MareşaL mi var mı sitede??
Burak Üye Dediğim konu üst konu ve kilitli. Hiç mesaj yazılmamış. Orada en son rütbe orgeneral yazıyor.
Cezzbedici3 Üye 50.000 geçildiğinde mareşal rütbesi eklenecek ve büyük ihtimalle bunu ilk başlatacak olan cestlaive olacak..
50.000 geçildiğinde mareşal rütbesi eklenecek ve büyük ihtimalle bunu ilk başlatacak olan cestlaive olacak..