Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aleyküm selam..
Herkese merabalar

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu gece hukuk eşliğinde maxideyim...

iremm

Üye
Mrb edwird delisi

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Edwird bir yaşam tarzıdır, herkes yaşayamaz.

selamün aleyküm gececiler....

saoll...

bu kadar gerginliğe ne gerek var...bende şunu anlamıyorum bu konunun adı gececiler diye illa gece mi yazmak zorundayız...gündüz yazınca ne oluyo...insanlar neden rahatsız oluyo...gündüz yazınca özelliğimi kaçıyo...ya da gündüzü yaşadığını sanan bi üye konuyu görünce allaa allaa gece mi oldu diye bi an panik mi yapıyo...gece gündüz çatışması falan mı oluyo...bi ara gece kilitleniyodu konu gündüz yazılmasın diye...ne alaka...gündüz yazılınca yer mi kaplıyo...varsın isteyen istediği zaman yazsın ne olcak ki....anlam veremiyorum vallaa bu titizliğe...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aleyküm Selam yasminoz!

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aleyküm selam Diablos..
Selam veren kaçıyor

iiyizz saoll irem sen nasılsın.. ??

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Benden iyilik ..
Sizlerden naber?

iremm

Üye
iyi diğelim iyi olalım...

Praetor

Emekli Yönetici
Merhaba gececiler!..

Tamamen katılıyorum sana yasminoz!.. Ama tabii ki bir de forumda yerleşik kurallar var ki bunlardan biri de konu ile alakasız mesaj yazma yasağı.
Gececiler konusu forumda gece takılanların muhabbet ettiği bir bölüm. Bu nedenle öğlen saati girip de "eee gececiler nasılsınız bakalım" denirse bir abzürdlük ortaya çıkar.
Ancak bu kural son derece katı bir şekilde uygulanmaz!.. Bu nedenle konuda geçen bir yorumun beğenildiği öğlen saatinde söylenirse sorun olmaz!..
Kilitlenmesi yanlıştı ki zaten bir daha tekrarlanmadı

Ahmet ne işin olur senin hukukla yahu, de facto herifin tekisin sen!.. İllegal Ahmet

DiaBLoS

Admin
Ben ve kaçmak ? Farklıyızdır

Burdayım ben tabiki..