Elektr0 Üye Burak' Alıntı: burdayım Genişletmek için tıkla ... nasıl gidiyor işlerin ----------Eklendi @ 02:39:12 ---------- Yazıldı @ 02:38:44 ---------- MaxiHipHopLife' Alıntı: Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldin...
Burak' Alıntı: burdayım Genişletmek için tıkla ... nasıl gidiyor işlerin ----------Eklendi @ 02:39:12 ---------- Yazıldı @ 02:38:44 ---------- MaxiHipHopLife' Alıntı: Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldin...
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: burdayımm Genişletmek için tıkla ... budayım burdayım diyon bir yerlere fırtıyonn seni aramak zorunda kalıyoruz
Burak' Alıntı: burdayımm Genişletmek için tıkla ... budayım burdayım diyon bir yerlere fırtıyonn seni aramak zorunda kalıyoruz
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: ya bir uygulama arıyorumda aylardır bulamadım. Ona baktım biraz Genişletmek için tıkla ... hele öle olsun iki saattir burdayım çıt ses yok...yaa herkez uyudu.
Burak' Alıntı: ya bir uygulama arıyorumda aylardır bulamadım. Ona baktım biraz Genişletmek için tıkla ... hele öle olsun iki saattir burdayım çıt ses yok...yaa herkez uyudu.
Elektr0 Üye dün bile daha güzeldi 04 u görmüştük canlıydı güzeldi heyecanlıydı konularda yerinde ortaya atılıyordu . haftanın ilk günü ya şimdi kesin bir alakası vardır ... ----------Eklendi @ 03:21:51 ---------- Yazıldı @ 03:21:27 ---------- .:: Enver ::.' Alıntı: neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ... ----------Eklendi @ 03:22:51 ---------- Yazıldı @ 03:21:51 ---------- Burak' Alıntı: cuma geceleri baya kalabalık oluyoz. Genişletmek için tıkla ... mantıklı bence hafta sonu oluyor çok etkiler...
dün bile daha güzeldi 04 u görmüştük canlıydı güzeldi heyecanlıydı konularda yerinde ortaya atılıyordu . haftanın ilk günü ya şimdi kesin bir alakası vardır ... ----------Eklendi @ 03:21:51 ---------- Yazıldı @ 03:21:27 ---------- .:: Enver ::.' Alıntı: neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ... ----------Eklendi @ 03:22:51 ---------- Yazıldı @ 03:21:51 ---------- Burak' Alıntı: cuma geceleri baya kalabalık oluyoz. Genişletmek için tıkla ... mantıklı bence hafta sonu oluyor çok etkiler...
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: e tabi yarın iş günü. Normal yani. Neyse bende kactım. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler ... bende kaçtım banada iyi geceler
Burak' Alıntı: e tabi yarın iş günü. Normal yani. Neyse bende kactım. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler ... bende kaçtım banada iyi geceler