Elektr0 Üye Burak' Alıntı: pilav kuru ayran yiycem. Acıktım Genişletmek için tıkla ... menü mükemmell
Burak Üye .BlueTR' Alıntı: benim annemler gelcek birazdan işten o zaman bend edüzgün bişeyler yicem Genişletmek için tıkla ... bu saatte iş. Ne ıs yapıyolar
.BlueTR' Alıntı: benim annemler gelcek birazdan işten o zaman bend edüzgün bişeyler yicem Genişletmek için tıkla ... bu saatte iş. Ne ıs yapıyolar
.BlueTR Üye TheM-CK' Alıntı: haha site bozuldu alıntı ile mesaj yazarken kontrol paneline atıyo Genişletmek için tıkla ... yoo bende olmuyo ----------Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:53:48 ---------- Burak' Alıntı: bu saatte iş. Ne ıs yapıyolar Genişletmek için tıkla ... 1 de gelcekler 4 12 çalışıyolar şu anda yoldalardır
TheM-CK' Alıntı: haha site bozuldu alıntı ile mesaj yazarken kontrol paneline atıyo Genişletmek için tıkla ... yoo bende olmuyo ----------Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:53:48 ---------- Burak' Alıntı: bu saatte iş. Ne ıs yapıyolar Genişletmek için tıkla ... 1 de gelcekler 4 12 çalışıyolar şu anda yoldalardır
Burak Üye TheM-CK' Alıntı: haha site bozuldu alıntı ile mesaj yazarken kontrol paneline atıyo Genişletmek için tıkla ... bi sorun yok
TheM-CK' Alıntı: haha site bozuldu alıntı ile mesaj yazarken kontrol paneline atıyo Genişletmek için tıkla ... bi sorun yok
Burak Üye .BlueTR' Alıntı: yoo bende olmuyo ----------Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:53:48 ---------- 1 de gelcekler 4 12 çalışıyolar şu anda yoldalardır Genişletmek için tıkla ... hmm anladım
.BlueTR' Alıntı: yoo bende olmuyo ----------Eklendi @ 00:54:16 ---------- Yazıldı @ 00:53:48 ---------- 1 de gelcekler 4 12 çalışıyolar şu anda yoldalardır Genişletmek için tıkla ... hmm anladım
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: hakket yokmuş yaa Genişletmek için tıkla ... bende Pc nin işlemcisi hızlanıyor ram degerleri fırlayacak gibi oluyor pc nin dili olsa şunu diyebilir... burda dersem olmaz şimdi
TheM-CK' Alıntı: hakket yokmuş yaa Genişletmek için tıkla ... bende Pc nin işlemcisi hızlanıyor ram degerleri fırlayacak gibi oluyor pc nin dili olsa şunu diyebilir... burda dersem olmaz şimdi
-efşan Üye TaDaGoPiE' Alıntı: Selamun Aleykum Maxi Ailesi Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:58:07 ---------- Yazıldı @ 00:57:52 ---------- Elektr0' Alıntı: bende Pc nin işlemcisi hızlanıyor ram degerleri fırlayacak gibi oluyor pc nin dili olsa şunu diyebilir... burda dersem olmaz şimdi Genişletmek için tıkla ...
TaDaGoPiE' Alıntı: Selamun Aleykum Maxi Ailesi Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hoşgeldin ----------Eklendi @ 00:58:07 ---------- Yazıldı @ 00:57:52 ---------- Elektr0' Alıntı: bende Pc nin işlemcisi hızlanıyor ram degerleri fırlayacak gibi oluyor pc nin dili olsa şunu diyebilir... burda dersem olmaz şimdi Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye TaDaGoPiE' Alıntı: Selamun Aleykum Maxi Ailesi Genişletmek için tıkla ... a.slm h.geldinn
AbdulkadirAvan Üye TheM-CK' Alıntı: aleyküm selam kardeşim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk ----------Eklendi @ 00:58:48 ---------- Yazıldı @ 00:58:14 ---------- Elektr0' Alıntı: a.slm h.geldinn Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
TheM-CK' Alıntı: aleyküm selam kardeşim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk ----------Eklendi @ 00:58:48 ---------- Yazıldı @ 00:58:14 ---------- Elektr0' Alıntı: a.slm h.geldinn Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk
Burak Üye .BlueTR' Alıntı: hadi ya konu atın ortaya nie bu kadar azaldı aktiflik 20 dk önce yetişemezdik Genişletmek için tıkla ... ben demıstım demekten nefret ed4yorum ama ben demıstım dıyımı ? ----------Eklendi @ 01:00:49 ---------- Yazıldı @ 01:00:25 ---------- TaDaGoPiE' Alıntı: Selamun Aleykum Maxi Ailesi Genişletmek için tıkla ... hosgeldin
.BlueTR' Alıntı: hadi ya konu atın ortaya nie bu kadar azaldı aktiflik 20 dk önce yetişemezdik Genişletmek için tıkla ... ben demıstım demekten nefret ed4yorum ama ben demıstım dıyımı ? ----------Eklendi @ 01:00:49 ---------- Yazıldı @ 01:00:25 ---------- TaDaGoPiE' Alıntı: Selamun Aleykum Maxi Ailesi Genişletmek için tıkla ... hosgeldin
AbdulkadirAvan Üye Burak' Alıntı: ben demıstım demekten nefret ed4yorum ama ben demıstım dıyımı ? ----------Eklendi @ 01:00:49 ---------- Yazıldı @ 01:00:25 ---------- hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk
Burak' Alıntı: ben demıstım demekten nefret ed4yorum ama ben demıstım dıyımı ? ----------Eklendi @ 01:00:49 ---------- Yazıldı @ 01:00:25 ---------- hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk