Şehriyar Üye Arkadaşlar hepinize iyi geceler burda yeniyim sohbet güzelmş ama yarın iş var malesef.. Haftaya yine gelecem dışlamayın beni
Arkadaşlar hepinize iyi geceler burda yeniyim sohbet güzelmş ama yarın iş var malesef.. Haftaya yine gelecem dışlamayın beni
Burak Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yok yahu ne yanlış anlaşılması takıldık sana sadece Genişletmek için tıkla ... buyrun inat mıncırıyorumda mıncırıyorum
-YARINIYOK-' Alıntı: yok yahu ne yanlış anlaşılması takıldık sana sadece Genişletmek için tıkla ... buyrun inat mıncırıyorumda mıncırıyorum
Elektr0 Üye mıncırmak mukemmeldii .... HTC nedir den yada nokta 5252 miydi ondan bilee güzeldii buluutut sorunlu telden daha matraktıı
mıncırmak mukemmeldii .... HTC nedir den yada nokta 5252 miydi ondan bilee güzeldii buluutut sorunlu telden daha matraktıı
Burak Üye TheM-CK' Alıntı: bi c6 var onuda sana verirsem pelin döver Genişletmek için tıkla ... c6 mı gözlerim parladı bianda
TheM-CK' Alıntı: bi c6 var onuda sana verirsem pelin döver Genişletmek için tıkla ... c6 mı gözlerim parladı bianda
-efşan Üye Sehriyar' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler burda yeniyim sohbet güzelmş ama yarın iş var malesef.. Haftaya yine gelecem dışlamayın beni Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim ----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:59 ---------- Burak' Alıntı: c6 mı gözlerim parladı bianda Genişletmek için tıkla ...
Sehriyar' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler burda yeniyim sohbet güzelmş ama yarın iş var malesef.. Haftaya yine gelecem dışlamayın beni Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim ----------Eklendi @ 00:49:21 ---------- Yazıldı @ 00:48:59 ---------- Burak' Alıntı: c6 mı gözlerim parladı bianda Genişletmek için tıkla ...
OğuzcanAbi Üye Sehriyar' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler burda yeniyim sohbet güzelmş ama yarın iş var malesef.. Haftaya yine gelecem dışlamayın beni Genişletmek için tıkla ... iyi geceler android team dostum
Sehriyar' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler burda yeniyim sohbet güzelmş ama yarın iş var malesef.. Haftaya yine gelecem dışlamayın beni Genişletmek için tıkla ... iyi geceler android team dostum
Elektr0 Üye Sehriyar' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler burda yeniyim sohbet güzelmş ama yarın iş var malesef.. Haftaya yine gelecem dışlamayın beni Genişletmek için tıkla ... önemli olan konu ile birlikte f5 'e eş zaman lı olarak dalmalısın yoksa yetişemiyorum been..
Sehriyar' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler burda yeniyim sohbet güzelmş ama yarın iş var malesef.. Haftaya yine gelecem dışlamayın beni Genişletmek için tıkla ... önemli olan konu ile birlikte f5 'e eş zaman lı olarak dalmalısın yoksa yetişemiyorum been..
.BlueTR Üye oha 20 dk boş bıraktım uçmuşunuz 14 sayfa ----------Eklendi @ 00:51:29 ---------- Yazıldı @ 00:51:10 ---------- TheM-CK' Alıntı: hepinize misafirler hariç Genişletmek için tıkla ... sanada
oha 20 dk boş bıraktım uçmuşunuz 14 sayfa ----------Eklendi @ 00:51:29 ---------- Yazıldı @ 00:51:10 ---------- TheM-CK' Alıntı: hepinize misafirler hariç Genişletmek için tıkla ... sanada
.BlueTR Üye noldu ya birileri kaçmış galiba ----------Eklendi @ 00:52:23 ---------- Yazıldı @ 00:52:02 ---------- aktiflik azaldı nedense şimdi.
noldu ya birileri kaçmış galiba ----------Eklendi @ 00:52:23 ---------- Yazıldı @ 00:52:02 ---------- aktiflik azaldı nedense şimdi.
-efşan Üye Burak' Alıntı: pilav kuru ayran yiycem. Acıktım Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun kardeşim
.BlueTR Üye Burak' Alıntı: pilav kuru ayran yiycem. Acıktım Genişletmek için tıkla ... benim annemler gelcek birazdan işten o zaman bend edüzgün bişeyler yicem
Burak' Alıntı: pilav kuru ayran yiycem. Acıktım Genişletmek için tıkla ... benim annemler gelcek birazdan işten o zaman bend edüzgün bişeyler yicem
Burak Üye .:: Enver ::.' Alıntı: Ben geldim ama birazdan çıkıcam Genişletmek için tıkla ... nick degişmis hayırlı olsun hosgeldin
.:: Enver ::.' Alıntı: Ben geldim ama birazdan çıkıcam Genişletmek için tıkla ... nick degişmis hayırlı olsun hosgeldin