-YARINIYOK- Üye Sehriyar' Alıntı: ben bunun kufurlusune denk geldim ya bunu okuyanin diye bi girmis adam.... sok olmustum Genişletmek için tıkla ... daha okutmam zaten barkod falan
Sehriyar' Alıntı: ben bunun kufurlusune denk geldim ya bunu okuyanin diye bi girmis adam.... sok olmustum Genişletmek için tıkla ... daha okutmam zaten barkod falan
.BlueTR Üye Tuba_erva' Alıntı: bugun burda sohbet edılmez ucmussunuz siz D: Genişletmek için tıkla ... o zaman bay bay
Tuba_erva' Alıntı: bugun burda sohbet edılmez ucmussunuz siz D: Genişletmek için tıkla ... o zaman bay bay
Burak Üye Tuba_erva' Alıntı: bugun burda sohbet edılmez ucmussunuz siz D: Genişletmek için tıkla ... abla napıyosun
Tuba_erva' Alıntı: bugun burda sohbet edılmez ucmussunuz siz D: Genişletmek için tıkla ... abla napıyosun
-YARINIYOK- Üye .BlueTR' Alıntı: bende okutmayı planlıyodum Genişletmek için tıkla ... gerek kalmadı artık
Fahrettin.Onay Üye Tuba_erva' Alıntı: bugun burda sohbet edılmez ucmussunuz siz D: Genişletmek için tıkla ... edilir edlir
Tuba_erva' Alıntı: bugun burda sohbet edılmez ucmussunuz siz D: Genişletmek için tıkla ... edilir edlir
Burak Üye TheM-CK' Alıntı: ne yedim arkadaş patlıcaktım az daha Genişletmek için tıkla ... afiyet bal şeker olsun
TheM-CK' Alıntı: ne yedim arkadaş patlıcaktım az daha Genişletmek için tıkla ... afiyet bal şeker olsun
Fahrettin.Onay Üye Burak' Alıntı: afiyet bal şeker olsun Genişletmek için tıkla ... oohh balla şekeri karıştırıdı yaa
pelın_ -yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı]hadi iyi geceler size [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler daha erken
-yarınıyok-' Alıntı: [sıze="3"][ı]hadi iyi geceler size [/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler daha erken
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: Them-Ck böyle yazlıo heralde Genişletmek için tıkla ... cengiz abey telefon hediye alınır tercihen dokunmatik
Oguzc@N' Alıntı: Them-Ck böyle yazlıo heralde Genişletmek için tıkla ... cengiz abey telefon hediye alınır tercihen dokunmatik
Fahrettin.Onay Üye -YARINIYOK-' Alıntı: hadi iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi gecelerr