Elektr0 Üye oww 02.51 olmuş saat zaman bir kerede 1dklık saygı duruşuna geç yaa saygısız... ----------Eklendi @ 02:53:07 ---------- Yazıldı @ 02:52:28 ---------- batman_761' Alıntı: Ben de geldim Genişletmek için tıkla ... h.geldin...
oww 02.51 olmuş saat zaman bir kerede 1dklık saygı duruşuna geç yaa saygısız... ----------Eklendi @ 02:53:07 ---------- Yazıldı @ 02:52:28 ---------- batman_761' Alıntı: Ben de geldim Genişletmek için tıkla ... h.geldin...
Elektr0 Üye hiç sorma daha ilk günkü gibi hatırlıyorum nokıa 5110 almışdım ne kadar çok sevinmiştim dünyalar benim olmuştu... zaman çok hızlı gerçekten.. ----------Eklendi @ 02:56:37 ---------- Yazıldı @ 02:55:44 ---------- enwer k' Alıntı: dalmışım ya öle boş boş bakıyom bilgisayara acıktım bu arada Genişletmek için tıkla ... mutfak sol tarafta 2. kapı
hiç sorma daha ilk günkü gibi hatırlıyorum nokıa 5110 almışdım ne kadar çok sevinmiştim dünyalar benim olmuştu... zaman çok hızlı gerçekten.. ----------Eklendi @ 02:56:37 ---------- Yazıldı @ 02:55:44 ---------- enwer k' Alıntı: dalmışım ya öle boş boş bakıyom bilgisayara acıktım bu arada Genişletmek için tıkla ... mutfak sol tarafta 2. kapı
Elektr0 Üye Burak' Alıntı: benimde vardı 5110um vay be, zaman cabuk geciyor Genişletmek için tıkla ... benim ki halen saglam çalışıyorda piyasada batarya yok ... garantiye mi göndersem ne
Burak' Alıntı: benimde vardı 5110um vay be, zaman cabuk geciyor Genişletmek için tıkla ... benim ki halen saglam çalışıyorda piyasada batarya yok ... garantiye mi göndersem ne
Burak Üye Elektr0' Alıntı: benim ki halen saglam çalışıyorda piyasada batarya yok ... garantiye mi göndersem ne Genişletmek için tıkla ... harbiden ya, benimkide duruyor, ama bataryası bozuk bitiyordu hemen sarj
Elektr0' Alıntı: benim ki halen saglam çalışıyorda piyasada batarya yok ... garantiye mi göndersem ne Genişletmek için tıkla ... harbiden ya, benimkide duruyor, ama bataryası bozuk bitiyordu hemen sarj
Burak Üye Elektr0' Alıntı: bu arada 5110 uncu sayfaya geçtik Genişletmek için tıkla ... iyi tel. Lafın üstüne.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: hiç sorma daha ilk günkü gibi hatırlıyorum nokıa 5110 almışdım ne kadar çok sevinmiştim dünyalar benim olmuştu... zaman çok hızlı gerçekten.. ----------Eklendi @ 02:56:37 ---------- Yazıldı @ 02:55:44 ---------- mutfak sol tarafta 2. kapı Genişletmek için tıkla ... bu saatte ne yenirki
Elektr0' Alıntı: hiç sorma daha ilk günkü gibi hatırlıyorum nokıa 5110 almışdım ne kadar çok sevinmiştim dünyalar benim olmuştu... zaman çok hızlı gerçekten.. ----------Eklendi @ 02:56:37 ---------- Yazıldı @ 02:55:44 ---------- mutfak sol tarafta 2. kapı Genişletmek için tıkla ... bu saatte ne yenirki
Burak Üye batman_761' Alıntı: bilmiyorum merak işte bir de 30 lira vermek koyar diye Genişletmek için tıkla ... ben her işimi bedava görebiliyorum serviste, garantisi var cunku
batman_761' Alıntı: bilmiyorum merak işte bir de 30 lira vermek koyar diye Genişletmek için tıkla ... ben her işimi bedava görebiliyorum serviste, garantisi var cunku
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap batman_761' Alıntı: ben de tele flash atmaya çalışçam 1 saattir inmedi tv ye geçtim discovery izliyom Genişletmek için tıkla ... bu saatte kesin criminal belgeseller vardır
batman_761' Alıntı: ben de tele flash atmaya çalışçam 1 saattir inmedi tv ye geçtim discovery izliyom Genişletmek için tıkla ... bu saatte kesin criminal belgeseller vardır
Elektr0 Üye enwer k' Alıntı: bu saatte ne yenirki Genişletmek için tıkla ... bir çay demle hemen 10 dakkada.. bir yumurta rafadan yap iyi olur... peynirdir zeytindir gece gece vucududa kasmaz bozmaz afiyet olsun :
enwer k' Alıntı: bu saatte ne yenirki Genişletmek için tıkla ... bir çay demle hemen 10 dakkada.. bir yumurta rafadan yap iyi olur... peynirdir zeytindir gece gece vucududa kasmaz bozmaz afiyet olsun :
AyakPompasi Üye Burak' Alıntı: ben her işimi bedava görebiliyorum serviste, garantisi var cunku Genişletmek için tıkla ... ben de geçen yıl temmuzda almıştım ama pazartesi tatile gidicem. 1 hafta 6630 kullanmaktansa telsiz gezerim diyorum ama olmuyo ----------Eklendi @ 03:07:54 ---------- Yazıldı @ 03:06:35 ---------- enwer k' Alıntı: bu saatte kesin criminal belgeseller vardır Genişletmek için tıkla ... nasıl yapılmış var nike yapımını gösteriyo
Burak' Alıntı: ben her işimi bedava görebiliyorum serviste, garantisi var cunku Genişletmek için tıkla ... ben de geçen yıl temmuzda almıştım ama pazartesi tatile gidicem. 1 hafta 6630 kullanmaktansa telsiz gezerim diyorum ama olmuyo ----------Eklendi @ 03:07:54 ---------- Yazıldı @ 03:06:35 ---------- enwer k' Alıntı: bu saatte kesin criminal belgeseller vardır Genişletmek için tıkla ... nasıl yapılmış var nike yapımını gösteriyo