Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İstatistik son soruda saçmaladım, artık nevrim döndü toparlayamadım kendimi 10 puan oradan gidiyor. Muhtemelen 90 alıcam.

DiaBLoS

Admin
Tebrikler Ahmet ..Valla üniversite 1 sınıfda bizde de vardı istatistik..1.soru neredeyse diğer soruların hepsini kapsıyordu..Yanlış yaptıysan bittin Öyle tehlikeli bir dersti.. Ama benim BA düşmüştü..İstatistik öğrencileri bayağı zorluyordu.. Lisede ise defter açık yine yapamayan adamlar vardı.. Bu yüzden gayet iyi bir not ahmet

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk vizem 75, bundan hedefim 85'ti sanırım üzerinde gelecek. Hedefim A+ getirmek, sizin sisteme göre AA oluyor.

Dediğin olay bizde de oluyor. 6 soru vardı sınavda ama her soruda 2 şık vardı, dolayısıyla a şıkkını yanlış yaparsan b şıkkı otomatikman gidiyor.

6. ve son soruda da a şıkkını yaptım fakat b şıkkında bir türlü yapamadım aslında sınavdan önce çıkar dediğim yerdi ve çalışmıştım ama işte sınav anında olmayınca olmuyor.

Zaten ilk 3 soruyu 25 dk da falan bitirdim, daha sonra koptum sınavdan. 4-5-6 kalem oynatamadım. Toparladım kendimi ve işte dediğim gibi 10 puanlık kısım gitti, onu da yapabilirdim ama sağlık olsun.

Önümüzde artık yarın mikroekonomi ek dersi, cuma günü mikro ekonomi quiz'i var. Pazartesi ise muhasebe, hukuk vizeleri, istatistik labaratuar sınavı. Sonra finaller kalıyor geriye. Bir atlatsam şunları sağ sağlim.

DiaBLoS

Admin
Hayırlısı olsun kardeş.Mikro ekonomiden sonra makro göreceksiniz..Makro ekonomi ( Keynes falan filan bıkmıştık artık ) mikroya göre ağırdır..Yani ekonomi dersinin başındasınız.Kolay diyebilirim..Muhasebe çıkışlıysan çok kolay sınavları..Ben muhasebe çıkışlı olduğum için muhasebe dersi giriş olduğu için oldukça kolay bir dersti diyebilirim şahsım adına...Başarılar diliyorum sana kardeş

DiaBLoS

Admin
Yok la doğuş beğenmemek lafı bile geçmiyor nereden çıkardın şimdi

Neyse herkese iyi geceler yine sabah iş var

saygılar

Daisy

Üye
Yarın gece kimsecikler olmaz buralarda..
2008'in son günündeyiz şuan. Vay be.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yanlız sen istatistik falan 1.sınıfta görmüşsün biz bunları 2 de görüyoruz. Makro bence mikroya göre daha kolay, gerçi mikro notlarım da iyi benim. Kötü olan notum yok ki.

Muhasebe vs okumadım ben ilk defa muhasebe dersi görüyorum, anadolu lisesi mezunuyum. Şuanda not olarak baktığımızda en düşük notum muhasebe. Haftaya 2. vizeden 85 üzeri bir not almam lazım. Geçen hafta hasta olduğumdan girememiştim.

Doğuş 90'ı beğenmiyorum değil, bildiğim bir şeyi toparlayamadım hemde 20-25 dk kalmasına rağmen. Olmadı bir türlü.

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1188783' Alıntı:
Yok la doğuş beğenmemek lafı bile geçmiyor nereden çıkardın şimdi

Neyse herkese iyi geceler yine sabah iş var

saygılar

Allah rahatlık versin öle deyince 10 puan gitti falan

Praetor

Emekli Yönetici
Selam gececiler!..
Nasıl acaba keyifler?
Bitmez dedik dedik bitti sonunda geceler!
Geldik 2008'in sonuna hep beraber

a.s...

keyifler idare eder...seni sormalı ?

evet bi sene daha bitti acısıyla tatlısıyla...

umarım yeni gelen herkes için hayırlı olur...

Praetor

Emekli Yönetici
Ben... Uykusuzum, günler geceler yetmiyor!..

Keşke günler 48 saat olsa, ne güzel olurdu yahu s

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2008 bana ne getirdi ki 2009 farklı olsun.

Yanlız milli piyango genelde biletini kaybedenlere ve o gece kontrol etmeyenlere çıkar, bende bileti bulamadım evde almıştım ama.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi geceler yasminoz.

Praetor

Emekli Yönetici
İyi geceler yasminoz!..

İyi geceler MaxiCep.

edwird

Üye
ben de burdayım uyumadım

jöly

Üye
akşam yokum...birazdan çıkacağım,tekrar giremeyebilirim...şimdiden yeni yılınız kutlu olsun...herşey gönlünüzce olsun...sevgiyle kalın...