-efşan Üye minoo' Alıntı: Sigaramın dumaaaanı da dumaaaaanııııı Yoktur aman şu yarimiiin imaaaanııııııı Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Sigaramın dumaaaanı da dumaaaaanııııı Yoktur aman şu yarimiiin imaaaanııııııı Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Sigaramın dumaaaanı da dumaaaaanııııı Yoktur aman şu yarimiiin imaaaanııııııı Genişletmek için tıkla ... dejavu yaşıyorum şu an
minoo' Alıntı: Sigaramın dumaaaanı da dumaaaaanııııı Yoktur aman şu yarimiiin imaaaanııııııı Genişletmek için tıkla ... dejavu yaşıyorum şu an
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: tamam ne kızıyon Genişletmek için tıkla ... kızmadım panpa
Burak Üye sen hancı ben yolcu doldur içelim ! değişmek bilmiyor kötü kaderim... dağları sırtıma almış gibiyim ben böyle hayata isyan ederim...
sen hancı ben yolcu doldur içelim ! değişmek bilmiyor kötü kaderim... dağları sırtıma almış gibiyim ben böyle hayata isyan ederim...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: enwer k seni görünce nedense şahin k geliyor aklıma yaw Genişletmek için tıkla ... demekki çok şahin k filmi izlemişsin
greenmile' Alıntı: enwer k seni görünce nedense şahin k geliyor aklıma yaw Genişletmek için tıkla ... demekki çok şahin k filmi izlemişsin
-efşan Üye Burak' Alıntı: sen hancı ben yolcu doldur içelim ! değişmek bilmiyor kötü kaderim... dağları sırtıma almış gibiyim ben böyle hayata isyan ederim... Genişletmek için tıkla ... off bee
Burak' Alıntı: sen hancı ben yolcu doldur içelim ! değişmek bilmiyor kötü kaderim... dağları sırtıma almış gibiyim ben böyle hayata isyan ederim... Genişletmek için tıkla ... off bee
Şehriyar Üye greenmile' Alıntı: enwer k seni görünce nedense şahin k geliyor aklıma yaw Genişletmek için tıkla ... aynen aynen
greenmile' Alıntı: enwer k seni görünce nedense şahin k geliyor aklıma yaw Genişletmek için tıkla ... aynen aynen
AbdulkadirAvan Üye Burak' Alıntı: sen hancı ben yolcu doldur içelim ! değişmek bilmiyor kötü kaderim... dağları sırtıma almış gibiyim ben böyle hayata isyan ederim... Genişletmek için tıkla ... vay be hemen (ç)alıyorum
Burak' Alıntı: sen hancı ben yolcu doldur içelim ! değişmek bilmiyor kötü kaderim... dağları sırtıma almış gibiyim ben böyle hayata isyan ederim... Genişletmek için tıkla ... vay be hemen (ç)alıyorum
greenmile Üye enwer k' Alıntı: demekki çok şahin k filmi izlemişsin Genişletmek için tıkla ... yok ondan değil de nedensiz aklıma geliyor
enwer k' Alıntı: demekki çok şahin k filmi izlemişsin Genişletmek için tıkla ... yok ondan değil de nedensiz aklıma geliyor
greenmile Üye minoo' Alıntı: Muraaaattt Şahin k dedi ya Deli Genişletmek için tıkla ... çağrışım yapıyor