Burak Üye zibidi39' Alıntı: Burak' Alıntı: valla eskı arkdaslar varmı yokmu bılmıorum ama yenı ısımler cagalınca samımı oldugum kısı sayısı azldı bende pek takılmamaya basladım arada gelıp bı kac konuya bakıyorum sagolsun senı gıbı sewen arkadsalarla konusyoruz.. sen neler yapıosun? Genişletmek için tıkla ... beni hatırlıyor musun bilmiyorum ama samimiydik bayağı eski arkadaşlardan pek kimse kalmadı bakma boşa bişey yaptıgım yok takılmaya devam maxicep'de Genişletmek için tıkla ...
zibidi39' Alıntı: Burak' Alıntı: valla eskı arkdaslar varmı yokmu bılmıorum ama yenı ısımler cagalınca samımı oldugum kısı sayısı azldı bende pek takılmamaya basladım arada gelıp bı kac konuya bakıyorum sagolsun senı gıbı sewen arkadsalarla konusyoruz.. sen neler yapıosun? Genişletmek için tıkla ... beni hatırlıyor musun bilmiyorum ama samimiydik bayağı eski arkadaşlardan pek kimse kalmadı bakma boşa bişey yaptıgım yok takılmaya devam maxicep'de Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye zibidi39' Alıntı: ya ata dıe artız vardı bıtane buralardamı hala o artiz Genişletmek için tıkla ... askerde ----------Eklendi @ 01:31:25 ---------- Yazıldı @ 01:30:48 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinnn
zibidi39' Alıntı: ya ata dıe artız vardı bıtane buralardamı hala o artiz Genişletmek için tıkla ... askerde ----------Eklendi @ 01:31:25 ---------- Yazıldı @ 01:30:48 ---------- Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinnn
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: gidenlermi olduk Genişletmek için tıkla ... senin mesajını görmedim yawww iyi geceler hacııı görüşürüz kalsaydın keşke biraz daha
Oguzc@N' Alıntı: gidenlermi olduk Genişletmek için tıkla ... senin mesajını görmedim yawww iyi geceler hacııı görüşürüz kalsaydın keşke biraz daha
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: senin mesajını görmedim yawww iyi geceler hacııı görüşürüz kalsaydın keşke biraz daha Genişletmek için tıkla ... yok hacı zaten durgun yatalım az dinlenlim
Burak' Alıntı: senin mesajını görmedim yawww iyi geceler hacııı görüşürüz kalsaydın keşke biraz daha Genişletmek için tıkla ... yok hacı zaten durgun yatalım az dinlenlim