Burak Üye konu etiketine bak ya "napmıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz sağ gösterip sol vurmuyomuşuz," ne alaka ya
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: konu etiketine bak ya "napmıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz sağ gösterip sol vurmuyomuşuz," ne alaka ya Genişletmek için tıkla ... votkalı kola <üç
Burak' Alıntı: konu etiketine bak ya "napmıyomuşuz bi daha yapmıyomuşuz sağ gösterip sol vurmuyomuşuz," ne alaka ya Genişletmek için tıkla ... votkalı kola <üç
bboyQ7 Üye Burak' Alıntı: iyi geceler fahrettin ya hasan öyle dedin hayattan sogudum ya. buda 8bininci mesajım oldu. Genişletmek için tıkla ... Sende amma duygusalsın 8000. mesajında hayırlı olsun
Burak' Alıntı: iyi geceler fahrettin ya hasan öyle dedin hayattan sogudum ya. buda 8bininci mesajım oldu. Genişletmek için tıkla ... Sende amma duygusalsın 8000. mesajında hayırlı olsun
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: hayırlı olsun kanka darısı başımıza ----------Eklendi @ 01:37:12 ---------- Yazıldı @ 01:36:03 ---------- of la iki gündür dışarı çıkıyoduk dün içtiğiniz kolaya votka kattık gülmekden öldük süper oluyo yalnızlık fln kalmıyo Genişletmek için tıkla ... bende arkadaşlarla gece hayatına başladım ya aksam 7 gibi çıkıyoz 12 de falan dönüyoz geri geziyoz yiyoruz içiyoruz falan iyi oluyor yani ----------Eklendi @ 01:39:12 ---------- Yazıldı @ 01:38:29 ---------- bboyQ7' Alıntı: Sende amma duygusalsın 8000. mesajında hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... duygusallık değilde biraz takıntılıyım. taktınmı takarım yani
Oguzc@N' Alıntı: hayırlı olsun kanka darısı başımıza ----------Eklendi @ 01:37:12 ---------- Yazıldı @ 01:36:03 ---------- of la iki gündür dışarı çıkıyoduk dün içtiğiniz kolaya votka kattık gülmekden öldük süper oluyo yalnızlık fln kalmıyo Genişletmek için tıkla ... bende arkadaşlarla gece hayatına başladım ya aksam 7 gibi çıkıyoz 12 de falan dönüyoz geri geziyoz yiyoruz içiyoruz falan iyi oluyor yani ----------Eklendi @ 01:39:12 ---------- Yazıldı @ 01:38:29 ---------- bboyQ7' Alıntı: Sende amma duygusalsın 8000. mesajında hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... duygusallık değilde biraz takıntılıyım. taktınmı takarım yani
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: bende arkadaşlarla gece hayatına başladım ya aksam 7 gibi çıkıyoz 12 de falan dönüyoz geri geziyoz yiyoruz içiyoruz falan iyi oluyor yani Genişletmek için tıkla ... evet bende sıklatırdım hergğn çıkıyoz akşam bazı günler evdeyim votka kola ----------Eklendi @ 01:42:13 ---------- Yazıldı @ 01:39:45 ---------- olm yazınla iki saatir f5 yapıyom
Burak' Alıntı: bende arkadaşlarla gece hayatına başladım ya aksam 7 gibi çıkıyoz 12 de falan dönüyoz geri geziyoz yiyoruz içiyoruz falan iyi oluyor yani Genişletmek için tıkla ... evet bende sıklatırdım hergğn çıkıyoz akşam bazı günler evdeyim votka kola ----------Eklendi @ 01:42:13 ---------- Yazıldı @ 01:39:45 ---------- olm yazınla iki saatir f5 yapıyom
Mertolozzi Üye Neyse beyler ben kaçar iyi geceler Yarın yine burdayım o zamana kadar kendinize iyi bakın
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: bazen öyle ortam oluyorki hani eve dönmek istemiyor insan Genişletmek için tıkla ... evet ben diyorum hiç eve gideim yok hepsi başlıyo benimde yok 5 kişiyiz 3 tane kola lı karışımlar içip gelioz
Burak' Alıntı: bazen öyle ortam oluyorki hani eve dönmek istemiyor insan Genişletmek için tıkla ... evet ben diyorum hiç eve gideim yok hepsi başlıyo benimde yok 5 kişiyiz 3 tane kola lı karışımlar içip gelioz
OğuzcanAbi Üye mertolozzi' Alıntı: Neyse beyler ben kaçar iyi geceler Yarın yine burdayım o zamana kadar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bekleriz
mertolozzi' Alıntı: Neyse beyler ben kaçar iyi geceler Yarın yine burdayım o zamana kadar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bekleriz
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: kimsede kalmadı yaw Genişletmek için tıkla ... ikimiz yeterik kanka birbirimize
OğuzcanAbi Üye bboyQ7' Alıntı: Gençler bende yavaştan uzar merto iyi akşamlar herkeze by Genişletmek için tıkla ... İYİ geceler çok uzama ( gece gece espri buldnuz gülün sorgulamayın )
bboyQ7' Alıntı: Gençler bende yavaştan uzar merto iyi akşamlar herkeze by Genişletmek için tıkla ... İYİ geceler çok uzama ( gece gece espri buldnuz gülün sorgulamayın )
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... örnek üye yarışmayı galiba ben kazancam kanka
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: fark etmez ya yabancıya gitmesinde Genişletmek için tıkla ... android in her yerde ayrıcalığı var tabi ----------Eklendi @ 01:55:33 ---------- Yazıldı @ 01:49:52 ---------- burakda uçtu
Burak' Alıntı: fark etmez ya yabancıya gitmesinde Genişletmek için tıkla ... android in her yerde ayrıcalığı var tabi ----------Eklendi @ 01:55:33 ---------- Yazıldı @ 01:49:52 ---------- burakda uçtu