Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: enweeeerr Genişletmek için tıkla ... efendiiiiiiiiiiim
minoo Üye cehili' Alıntı: Geçmiş olsun :S Genişletmek için tıkla ... Sağ ol canım ama nesi varmış öğrenemedim daha
cehili' Alıntı: Geçmiş olsun :S Genişletmek için tıkla ... Sağ ol canım ama nesi varmış öğrenemedim daha
Fahrettin.Onay Üye minoo' Alıntı: Ben arkasından konuşmam kimsenin. Yüzüne söylerim. Söyledim işte, neden şaşırdın? Genişletmek için tıkla ... ilk defa böyle biri bana böyle bişey dedi .
minoo' Alıntı: Ben arkasından konuşmam kimsenin. Yüzüne söylerim. Söyledim işte, neden şaşırdın? Genişletmek için tıkla ... ilk defa böyle biri bana böyle bişey dedi .
Kingmortall Üye enwer k' Alıntı: efendiiiiiiiiiiim Genişletmek için tıkla ... herkez birbirine bağrıyor da ortamı bozmayım dedim
enwer k' Alıntı: efendiiiiiiiiiiim Genişletmek için tıkla ... herkez birbirine bağrıyor da ortamı bozmayım dedim
AbdulkadirAvan Üye kingmor' Alıntı: herkez birbirine bağrıyor da ortamı bozmayım dedim Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: herkez birbirine bağrıyor da ortamı bozmayım dedim Genişletmek için tıkla ... kim bağırıyor
kingmor' Alıntı: herkez birbirine bağrıyor da ortamı bozmayım dedim Genişletmek için tıkla ... kim bağırıyor
minoo Üye enwer k' Alıntı: kim bağırıyor Genişletmek için tıkla ... Az önce ben Ufuuuuk dedim hani, o da Pınaaaaar dedi ya Ondan bahsediyo Herkesin uykusu gelmiş belli. Niye yatmıyosak
enwer k' Alıntı: kim bağırıyor Genişletmek için tıkla ... Az önce ben Ufuuuuk dedim hani, o da Pınaaaaar dedi ya Ondan bahsediyo Herkesin uykusu gelmiş belli. Niye yatmıyosak
cehili Üye minoo' Alıntı: Sağ ol canım ama nesi varmış öğrenemedim daha Genişletmek için tıkla ... Ciddi birşey olmaması temennimiz
minoo' Alıntı: Sağ ol canım ama nesi varmış öğrenemedim daha Genişletmek için tıkla ... Ciddi birşey olmaması temennimiz
Fahrettin.Onay Üye minoo' Alıntı: Ama öyle En azından gözlemlerim bu yönde. Genişletmek için tıkla ... ama gercekte ebni görüp konuşmadnki böyle diyosun bnce gözlemlerini buluşana kadr bulusabilirsek geri tut
minoo' Alıntı: Ama öyle En azından gözlemlerim bu yönde. Genişletmek için tıkla ... ama gercekte ebni görüp konuşmadnki böyle diyosun bnce gözlemlerini buluşana kadr bulusabilirsek geri tut
Fahrettin.Onay Üye minoo' Alıntı: Şahsî fikrim diyeyim Genişletmek için tıkla ... ozaman tamam sorun yok
minoo Üye İşte onu ben de öğrenemedim Sancı giriyomuş ama beline falandır heralde. Fıtık varsa Yeni dönmüşler hastaneden.
İşte onu ben de öğrenemedim Sancı giriyomuş ama beline falandır heralde. Fıtık varsa Yeni dönmüşler hastaneden.
Fahrettin.Onay Üye TaDaGoPiE' Alıntı: Herkese ıyı geceler ben kaçar yarın 00.00 da görüşmek üzere allah rahatlık versın Genişletmek için tıkla ... bugün saat 00:00 da olması gerk değilmi
TaDaGoPiE' Alıntı: Herkese ıyı geceler ben kaçar yarın 00.00 da görüşmek üzere allah rahatlık versın Genişletmek için tıkla ... bugün saat 00:00 da olması gerk değilmi