Burak Üye minoo' Alıntı: Espri konusunda mı başarılıyım? Genişletmek için tıkla ... her alanda bacım.
minoo Üye SilentOne' Alıntı: son derece evet başarılısın Genişletmek için tıkla ... Kinaye aramalı mıyım bunda?
SilentOne' Alıntı: son derece evet başarılısın Genişletmek için tıkla ... Kinaye aramalı mıyım bunda?
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) enwer k Burak minoo SilentOne TaDaGoPiE bakalım en son kim kalıcak
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) enwer k Burak minoo SilentOne TaDaGoPiE bakalım en son kim kalıcak
AbdulkadirAvan Üye Burak' Alıntı: sağ olun sag olun yarın gece tam kadro burda olun he Genişletmek için tıkla ... INŞALLAH burda oluruz
Burak' Alıntı: sağ olun sag olun yarın gece tam kadro burda olun he Genişletmek için tıkla ... INŞALLAH burda oluruz
Fahrettin.Onay Üye Burak' Alıntı: sağ olun sag olun yarın gece tam kadro burda olun he Genişletmek için tıkla ... ben hep burdayım maxicepi seviyorum ulan :d ----------Eklendi @ 02:59:32 ---------- Yazıldı @ 02:59:13 ---------- Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) Fahrettin.ony enwer k SilentOne Burak+ minoo+
Burak' Alıntı: sağ olun sag olun yarın gece tam kadro burda olun he Genişletmek için tıkla ... ben hep burdayım maxicepi seviyorum ulan :d ----------Eklendi @ 02:59:32 ---------- Yazıldı @ 02:59:13 ---------- Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) Fahrettin.ony enwer k SilentOne Burak+ minoo+
AbdulkadirAvan Üye enwer k' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) enwer k Burak minoo SilentOne TaDaGoPiE bakalım en son kim kalıcak Genişletmek için tıkla ... bakalım
enwer k' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) enwer k Burak minoo SilentOne TaDaGoPiE bakalım en son kim kalıcak Genişletmek için tıkla ... bakalım
SilentOne Üye Fahrettin.ony' Alıntı: ben hep burdayım maxicepi seviyorum ulan :d ----------Eklendi @ 02:59:32 ---------- Yazıldı @ 02:59:13 ---------- Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) Fahrettin.ony enwer k SilentOne Burak+ minoo+ Genişletmek için tıkla ... sevemsek burada olurmuyuz
Fahrettin.ony' Alıntı: ben hep burdayım maxicepi seviyorum ulan :d ----------Eklendi @ 02:59:32 ---------- Yazıldı @ 02:59:13 ---------- Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) Fahrettin.ony enwer k SilentOne Burak+ minoo+ Genişletmek için tıkla ... sevemsek burada olurmuyuz
SilentOne Üye TaDaGoPiE' Alıntı: bakalım Genişletmek için tıkla ... ben de fazla kalamıyacam sajım biticek ama 5800 iyi dayandı heee ----------Eklendi @ 03:01:22 ---------- Yazıldı @ 03:01:02 ---------- Fahrettin.ony' Alıntı: olmayızz Genişletmek için tıkla ... yani
TaDaGoPiE' Alıntı: bakalım Genişletmek için tıkla ... ben de fazla kalamıyacam sajım biticek ama 5800 iyi dayandı heee ----------Eklendi @ 03:01:22 ---------- Yazıldı @ 03:01:02 ---------- Fahrettin.ony' Alıntı: olmayızz Genişletmek için tıkla ... yani
AbdulkadirAvan Üye SilentOne' Alıntı: ben de fazla kalamıyacam sajım biticek ama 5800 iyi dayandı heee Genişletmek için tıkla ... benimki şarjda olduğu halde batarya zayıf diyip kapandığı oldu 2 dolduruyor 3 yiyor
SilentOne' Alıntı: ben de fazla kalamıyacam sajım biticek ama 5800 iyi dayandı heee Genişletmek için tıkla ... benimki şarjda olduğu halde batarya zayıf diyip kapandığı oldu 2 dolduruyor 3 yiyor
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) enwer k SilentOne TaDaGoPiE
Fahrettin.Onay Üye SilentOne' Alıntı: ben de fazla kalamıyacam sajım biticek ama 5800 iyi dayandı heee ----------Eklendi @ 03:01:22 ---------- Yazıldı @ 03:01:02 ---------- yani Genişletmek için tıkla ... şarza tak ozaman
SilentOne' Alıntı: ben de fazla kalamıyacam sajım biticek ama 5800 iyi dayandı heee ----------Eklendi @ 03:01:22 ---------- Yazıldı @ 03:01:02 ---------- yani Genişletmek için tıkla ... şarza tak ozaman
AbdulkadirAvan Üye enwer k' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) enwer k SilentOne TaDaGoPiE Genişletmek için tıkla ... 3 kişi kaldı
enwer k' Alıntı: Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir) enwer k SilentOne TaDaGoPiE Genişletmek için tıkla ... 3 kişi kaldı
Fahrettin.Onay Üye Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Fahrettin.ony TaDaGoPiE minoo+ Burak+ SilentOne yoo ----------Eklendi @ 03:04:08 ---------- Yazıldı @ 03:03:32 ---------- bu arada saat 03:04 arkadaslar
Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Fahrettin.ony TaDaGoPiE minoo+ Burak+ SilentOne yoo ----------Eklendi @ 03:04:08 ---------- Yazıldı @ 03:03:32 ---------- bu arada saat 03:04 arkadaslar
AbdulkadirAvan Üye Fahrettin.ony' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Fahrettin.ony TaDaGoPiE minoo+ Burak+ SilentOne yoo ----------Eklendi @ 03:04:08 ---------- Yazıldı @ 03:03:32 ---------- bu arada saat 03:04 arkadaslar Genişletmek için tıkla ... 5 e mi çıktı
Fahrettin.ony' Alıntı: Şu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 3 misafir) Fahrettin.ony TaDaGoPiE minoo+ Burak+ SilentOne yoo ----------Eklendi @ 03:04:08 ---------- Yazıldı @ 03:03:32 ---------- bu arada saat 03:04 arkadaslar Genişletmek için tıkla ... 5 e mi çıktı