Burak Üye greenmile' Alıntı: vay 94 den beri yapılmayan espiri Genişletmek için tıkla ... espride nostalji
greenmile Üye Burak' Alıntı: ben gördüm pis pis kullandım önce terlettim sonra üstüne parfüm sıktım iğrenç bi koku oldu sonra halen o rütbeyi giyiyor bu oguz Genişletmek için tıkla ... senin görmediğin bişey mi var
Burak' Alıntı: ben gördüm pis pis kullandım önce terlettim sonra üstüne parfüm sıktım iğrenç bi koku oldu sonra halen o rütbeyi giyiyor bu oguz Genişletmek için tıkla ... senin görmediğin bişey mi var
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: sende bana şu android telefonu anlaşalım Genişletmek için tıkla ... rüya gördünmü sen hiç
Oguzc@N' Alıntı: sende bana şu android telefonu anlaşalım Genişletmek için tıkla ... rüya gördünmü sen hiç
OğuzcanAbi Üye TaDaGoPiE' Alıntı: dün bi forumda gördüm symbiani androide çeviriliyormuş doğrumu Genişletmek için tıkla ...
TaDaGoPiE' Alıntı: dün bi forumda gördüm symbiani androide çeviriliyormuş doğrumu Genişletmek için tıkla ...
Fahrettin.Onay Üye TheM-CK' Alıntı: fahretticimm canıımmm bitaneemm oldumu dicem ama Genişletmek için tıkla ... dede çekil yaa aaaa sapıh
TheM-CK' Alıntı: fahretticimm canıımmm bitaneemm oldumu dicem ama Genişletmek için tıkla ... dede çekil yaa aaaa sapıh
Burak Üye greenmile' Alıntı: senin görmediğin bişey mi var Genişletmek için tıkla ... bu laf çok yanlış anlamlara kayar bak (benim aklım kaydı bile)
greenmile' Alıntı: senin görmediğin bişey mi var Genişletmek için tıkla ... bu laf çok yanlış anlamlara kayar bak (benim aklım kaydı bile)
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: rüya gördünmü sen hiç Genişletmek için tıkla ... burak ata abi yıkamış rütbeyi sonra verdi bana gördüm burak geçen root admin olmuşsun
Burak' Alıntı: rüya gördünmü sen hiç Genişletmek için tıkla ... burak ata abi yıkamış rütbeyi sonra verdi bana gördüm burak geçen root admin olmuşsun
Burak Üye TaDaGoPiE' Alıntı: dün bi forumda gördüm symbiani androide çeviriliyormuş doğrumu Genişletmek için tıkla ... eğer öyle bişey varsa benim telefona yüklerim direk. takoz zaten adam olur belki biraz.
TaDaGoPiE' Alıntı: dün bi forumda gördüm symbiani androide çeviriliyormuş doğrumu Genişletmek için tıkla ... eğer öyle bişey varsa benim telefona yüklerim direk. takoz zaten adam olur belki biraz.
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: bu laf çok yanlış anlamlara kayar bak (benim aklım kaydı bile) Genişletmek için tıkla ... benimde
Burak' Alıntı: bu laf çok yanlış anlamlara kayar bak (benim aklım kaydı bile) Genişletmek için tıkla ... benimde
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: eğer öyle bişey varsa benim telefona yüklerim direk. takoz zaten adam olur belki biraz. Genişletmek için tıkla ... allahım inandı gerçekden
Burak' Alıntı: eğer öyle bişey varsa benim telefona yüklerim direk. takoz zaten adam olur belki biraz. Genişletmek için tıkla ... allahım inandı gerçekden