-efşan Üye benimde var yaa acayip kavga edesim var ----------Eklendi @ 00:27:07 ---------- Yazıldı @ 00:26:47 ---------- içesim var hatta içiyorum inceden :
benimde var yaa acayip kavga edesim var ----------Eklendi @ 00:27:07 ---------- Yazıldı @ 00:26:47 ---------- içesim var hatta içiyorum inceden :
-efşan Üye ama kahve içiyorum tabikide ----------Eklendi @ 00:28:37 ---------- Yazıldı @ 00:28:03 ---------- aynen aynen dostum yıkımlardayım cenazem vardı bide ----------Eklendi @ 00:29:58 ---------- Yazıldı @ 00:28:37 ---------- aklıma geldi şimdi yine offf
ama kahve içiyorum tabikide ----------Eklendi @ 00:28:37 ---------- Yazıldı @ 00:28:03 ---------- aynen aynen dostum yıkımlardayım cenazem vardı bide ----------Eklendi @ 00:29:58 ---------- Yazıldı @ 00:28:37 ---------- aklıma geldi şimdi yine offf
Kingmortall Üye minoo' Alıntı: Benim de içesim var Genişletmek için tıkla ... benimde içesim var açıkcası kalkıp su kaynatam
minoo' Alıntı: Benim de içesim var Genişletmek için tıkla ... benimde içesim var açıkcası kalkıp su kaynatam
OğuzcanAbi Üye salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam
salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam salam
greenmile Üye sen ölmediysen sorun yok kardeşim diye espiri yapasım vardı ama yanlış anlarsın şimdi başın sağolsun hiçbiriniz benim gibi olamazsınız ayrılmak istiyor ama ayrılamıyorum ağlamakta kesmez beni
sen ölmediysen sorun yok kardeşim diye espiri yapasım vardı ama yanlış anlarsın şimdi başın sağolsun hiçbiriniz benim gibi olamazsınız ayrılmak istiyor ama ayrılamıyorum ağlamakta kesmez beni
-efşan Üye saolsın dostum aynı sorun bende de varr ----------Eklendi @ 00:34:10 ---------- Yazıldı @ 00:33:41 ---------- hoşgeldin oğuzcan ----------Eklendi @ 00:35:07 ---------- Yazıldı @ 00:34:10 ---------- yaa bi içesim var dedim ortalık karıştı ben kahve içiyorum dostlar yanlış anlamayın
saolsın dostum aynı sorun bende de varr ----------Eklendi @ 00:34:10 ---------- Yazıldı @ 00:33:41 ---------- hoşgeldin oğuzcan ----------Eklendi @ 00:35:07 ---------- Yazıldı @ 00:34:10 ---------- yaa bi içesim var dedim ortalık karıştı ben kahve içiyorum dostlar yanlış anlamayın
greenmile Üye TheM-CK' Alıntı: saolsın dostum aynı sorun bende de varr ----------Eklendi @ 00:34:10 ---------- Yazıldı @ 00:33:41 ---------- hoşgeldin oğuzcan ----------Eklendi @ 00:35:07 ---------- Yazıldı @ 00:34:10 ---------- yaa bi içesim var dedim ortalık karıştı ben kahve içiyorum dostlar yanlış anlamayın Genişletmek için tıkla ... kahve içmeni yanlış anlarız asıl
TheM-CK' Alıntı: saolsın dostum aynı sorun bende de varr ----------Eklendi @ 00:34:10 ---------- Yazıldı @ 00:33:41 ---------- hoşgeldin oğuzcan ----------Eklendi @ 00:35:07 ---------- Yazıldı @ 00:34:10 ---------- yaa bi içesim var dedim ortalık karıştı ben kahve içiyorum dostlar yanlış anlamayın Genişletmek için tıkla ... kahve içmeni yanlış anlarız asıl