Burak Üye kardeş sen beni bikez bile oflıne gordun mu gorduysen bıle ya yemek yıyorumdur ya uyuyorumdur, yada dısardayım dır yoksa her zaman burdayım ben.
kardeş sen beni bikez bile oflıne gordun mu gorduysen bıle ya yemek yıyorumdur ya uyuyorumdur, yada dısardayım dır yoksa her zaman burdayım ben.
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: genellikle burdayız hep beraber Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ----------Eklendi @ 01:20:19 ---------- Yazıldı @ 01:19:25 ---------- Tuba_erva' Alıntı: offfffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff Genişletmek için tıkla ... hayırdır abla. Hosgeldin.
Oguzc@N' Alıntı: genellikle burdayız hep beraber Genişletmek için tıkla ... aynen öyle ----------Eklendi @ 01:20:19 ---------- Yazıldı @ 01:19:25 ---------- Tuba_erva' Alıntı: offfffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff Genişletmek için tıkla ... hayırdır abla. Hosgeldin.
OğuzcanAbi Üye Tuba_erva' Alıntı: offfffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff Genişletmek için tıkla ... ne oldu kuzu
Tuba_erva' Alıntı: offfffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff Genişletmek için tıkla ... ne oldu kuzu
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: burak her zaman burda Genişletmek için tıkla ... arada gizli takılsam iyi olcak galiba
Oguzc@N' Alıntı: burak her zaman burda Genişletmek için tıkla ... arada gizli takılsam iyi olcak galiba
Tuba.Erva Üye hosbulduk burak cnm cok sıkkın yaa napcam ben tanımadgm bırıne sabaha kdr anlatasm var ıcımdekılerı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: kardeş sen beni bikez bile oflıne gordun mu gorduysen bıle ya yemek yıyorumdur ya uyuyorumdur, yada dısardayım dır yoksa her zaman burdayım ben. Genişletmek için tıkla ... yok gece 12 de başlıyorya konu o yüzden sordum ben ne kızıyorsun burak
Burak' Alıntı: kardeş sen beni bikez bile oflıne gordun mu gorduysen bıle ya yemek yıyorumdur ya uyuyorumdur, yada dısardayım dır yoksa her zaman burdayım ben. Genişletmek için tıkla ... yok gece 12 de başlıyorya konu o yüzden sordum ben ne kızıyorsun burak
OğuzcanAbi Üye 'TUĞ'' Alıntı: yok gece 12 de başlıyorya konu o yüzden sordum ben ne kızıyorsun burak Genişletmek için tıkla ... ne kızması adam gülücüklerle konuşuyor
'TUĞ'' Alıntı: yok gece 12 de başlıyorya konu o yüzden sordum ben ne kızıyorsun burak Genişletmek için tıkla ... ne kızması adam gülücüklerle konuşuyor
Burak Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk burak cnm cok sıkkın yaa napcam ben tanımadgm bırıne sabaha kdr anlatasm var ıcımdekılerı Genişletmek için tıkla ... bana anlat.
Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk burak cnm cok sıkkın yaa napcam ben tanımadgm bırıne sabaha kdr anlatasm var ıcımdekılerı Genişletmek için tıkla ... bana anlat.
Tuba.Erva Üye sorma oguz ya gelıyo arada bana senın duruma dustum neydı adı .d Oguzc@N' Alıntı: ne oldu kuzu Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:24:24 ---------- Yazıldı @ 01:24:08 ---------- ck olmaz Burak' Alıntı: bana anlat. Genişletmek için tıkla ...
sorma oguz ya gelıyo arada bana senın duruma dustum neydı adı .d Oguzc@N' Alıntı: ne oldu kuzu Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:24:24 ---------- Yazıldı @ 01:24:08 ---------- ck olmaz Burak' Alıntı: bana anlat. Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye 'TUĞ'' Alıntı: yok gece 12 de başlıyorya konu o yüzden sordum ben ne kızıyorsun burak Genişletmek için tıkla ... yok yahu ne kızması sadece seviyorum burayı. Burdayım o yüzdende hep. Ki oguz ve ben müdaviniyiz sitenin
'TUĞ'' Alıntı: yok gece 12 de başlıyorya konu o yüzden sordum ben ne kızıyorsun burak Genişletmek için tıkla ... yok yahu ne kızması sadece seviyorum burayı. Burdayım o yüzdende hep. Ki oguz ve ben müdaviniyiz sitenin
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap biliyorum bende işten pek fırsat bulamıyorum gece çalıştığım için burak bu arada gölhan nerde
Burak Üye 'TUĞ'' Alıntı: biliyorum bende işten pek fırsat bulamıyorum gece çalıştığım için burak bu arada gölhan nerde Genişletmek için tıkla ... gökhan dedin sanırım. Efsaneturk ?
'TUĞ'' Alıntı: biliyorum bende işten pek fırsat bulamıyorum gece çalıştığım için burak bu arada gölhan nerde Genişletmek için tıkla ... gökhan dedin sanırım. Efsaneturk ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap evet ----------Eklendi @ 01:29:34 ---------- Yazıldı @ 01:29:11 ---------- senin yeğen
Tuba.Erva Üye He ondan Oguzc@N' Alıntı: hümeyraydı Genişletmek için tıkla ... ama ben ısmını ble dıyemıyorum
Burak Üye hergün görüyorum bizim burda oturuyor oda. Valla bazen giriyor bazen hiç girmiyor. Geceleri telefondan girıyordu wifi ile. Ama interneti gıdıp gelıyodu dun modemde sorun var galiba.
hergün görüyorum bizim burda oturuyor oda. Valla bazen giriyor bazen hiç girmiyor. Geceleri telefondan girıyordu wifi ile. Ama interneti gıdıp gelıyodu dun modemde sorun var galiba.