DiaBLoS Admin Sağol Jöly çok şükür uğraş dur fasıl hayat. Sende iyisin inşaLLah. A.selam gecelerin gücü İremm Hoşgeldin
Sağol Jöly çok şükür uğraş dur fasıl hayat. Sende iyisin inşaLLah. A.selam gecelerin gücü İremm Hoşgeldin
iremm Üye hmmm... bende yorgunum ama buradayım bu mazaret sayılmaz neyseeeeee ben burdayım yaaa boşverin diğerlerini eeee keyifler nasıl??
hmmm... bende yorgunum ama buradayım bu mazaret sayılmaz neyseeeeee ben burdayım yaaa boşverin diğerlerini eeee keyifler nasıl??
DiaBLoS Admin Çok şükür şu sıralar keyfim valla uçuk kaçık..Önümüzdeki haftayıda bir atlatırsam..Biraz rahatlıcam .. Hayırlısı..Ya senin nasıl?
Çok şükür şu sıralar keyfim valla uçuk kaçık..Önümüzdeki haftayıda bir atlatırsam..Biraz rahatlıcam .. Hayırlısı..Ya senin nasıl?
DiaBLoS Admin Allah iyilik versin Neyse iyi geceler irem..Kendine iyi bak oldu mu? Sağlıcakla kal..Hoşcakal Saygılar
Allah iyilik versin Neyse iyi geceler irem..Kendine iyi bak oldu mu? Sağlıcakla kal..Hoşcakal Saygılar
Anıl Umut Emekli Yönetici Abi çık ofisi boşver harbiden uyuyor millet halbuki yarın pazar istediği kadar yatarlar
Praetor Emekli Yönetici Aaah... Ölüyorum galiba... 150 tane dava açmak lazım gelince bir anda anamız ağladı haliye... Evim evim güzel evim...
Aaah... Ölüyorum galiba... 150 tane dava açmak lazım gelince bir anda anamız ağladı haliye... Evim evim güzel evim...