İyi akşamlar sevgili maxicep üyeleri, saatlerimiz 00:30 u gösterirken taratıcılarınız MaxiCep Teknoloji Portalı u gösteriyor. Güzel bir pazar gününün ilk saatlerine müslüm gürsesle devam ediyoruz. Gelen sms isteklerini okuyalım biraz
Eveeeet müslüm baba söylüyor, sevdikçe sayende günahkar oldum. 95.3 radyo maxicep
İsteklerimiz gelmeye başladı, saatler 00:42 yi gösteriyor Türkiyenin en büyük forumundasınız. Akif kardeşimiz istemiş şarkıyı kime gönderdiğini belirtmemiş, tüm dinleyenlerimize gelsin o zaman Müslüm baba söylüyor, tutamıyorum zamanı diyor hadi bakalım
İsteklerimiz gelmeye başladı, saatler 00:42 yi gösteriyor Türkiyenin en büyük forumundasınız. Akif kardeşimiz istemiş şarkıyı kime gönderdiğini belirtmemiş, tüm dinleyenlerimize gelsin o zaman Müslüm baba söylüyor, tutamıyorum zamanı diyor hadi bakalım
İstanbul'dan Pelin kardeşimiz istemiş Tüm maxicep üyelerine, teyzemin kızı halimeye ve almanyadaki dayım mahmuda gelsin demiş. Şarkısını armağan ediyoruz, Emrah seslendiriyor nasıl unuturum seni