OğuzcanAbi Üye pelın_' Alıntı: slm ben sıgaram çayım ve sarkılarım var yer varmı Genişletmek için tıkla ... oooooooo hoşgeldiniz yer var tabiki size her zmn nasılsınız ?
pelın_' Alıntı: slm ben sıgaram çayım ve sarkılarım var yer varmı Genişletmek için tıkla ... oooooooo hoşgeldiniz yer var tabiki size her zmn nasılsınız ?
OğuzcanAbi Üye pelın_' Alıntı: ıyı valla nolsun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende biraz iyi yordun ama gerçek hayatta çok yalnızım ----------Eklendi @ 00:06:56 ---------- Yazıldı @ 00:06:35 ---------- MaxiHipHopLife' Alıntı: Teklif ustune bende geldım selamlar. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
pelın_' Alıntı: ıyı valla nolsun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende biraz iyi yordun ama gerçek hayatta çok yalnızım ----------Eklendi @ 00:06:56 ---------- Yazıldı @ 00:06:35 ---------- MaxiHipHopLife' Alıntı: Teklif ustune bende geldım selamlar. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
'Patron Üye Oguzc@N' Alıntı: bende biraz iyi yordun ama gerçek hayatta çok yalnızım ----------Eklendi @ 00:06:56 ---------- Yazıldı @ 00:06:35 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Bende hacı ne tesadüf pelın_' Alıntı: slm hosgeldın Genişletmek için tıkla ... Meraba hoşbulduk.
Oguzc@N' Alıntı: bende biraz iyi yordun ama gerçek hayatta çok yalnızım ----------Eklendi @ 00:06:56 ---------- Yazıldı @ 00:06:35 ---------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Bende hacı ne tesadüf pelın_' Alıntı: slm hosgeldın Genişletmek için tıkla ... Meraba hoşbulduk.
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: hosbulduk naber Genişletmek için tıkla ... iyi işte turuncu turuncu geziyoruz Android - MaxiCep.Com 101 kişi olduk
Burak' Alıntı: hosbulduk naber Genişletmek için tıkla ... iyi işte turuncu turuncu geziyoruz Android - MaxiCep.Com 101 kişi olduk
'Patron Üye Oguzc@N' Alıntı: oof hacı of Genişletmek için tıkla ... Ama benım manıta yolda hacı. görürsun facede 2 gün sonra
Oguzc@N' Alıntı: oof hacı of Genişletmek için tıkla ... Ama benım manıta yolda hacı. görürsun facede 2 gün sonra
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: iyi işte turuncu turuncu geziyoruz Android - MaxiCep.Com 101 kişi olduk Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin. Varya symbian grubu kursak bu kadar kişi katılmaz
Oguzc@N' Alıntı: iyi işte turuncu turuncu geziyoruz Android - MaxiCep.Com 101 kişi olduk Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin. Varya symbian grubu kursak bu kadar kişi katılmaz
OğuzcanAbi Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: Ama benım manıta yolda hacı. görürsun facede 2 gün sonra Genişletmek için tıkla ... bekliyorum 8) 4 gözle bana kanka olsada olur gezcek Burak' Alıntı: allah iyilik versin. Varya symbian grubu kursak bu kadar kişi katılmaz Genişletmek için tıkla ... android olunca bide kurucusu ben olunca
MaxiHipHopLife' Alıntı: Ama benım manıta yolda hacı. görürsun facede 2 gün sonra Genişletmek için tıkla ... bekliyorum 8) 4 gözle bana kanka olsada olur gezcek Burak' Alıntı: allah iyilik versin. Varya symbian grubu kursak bu kadar kişi katılmaz Genişletmek için tıkla ... android olunca bide kurucusu ben olunca