Burak Üye pelın_' Alıntı: sızede ıyı geceler ben ders calısıyorum gec yazarsam anlayın Genişletmek için tıkla ... şaka dedim.
pelın_' Alıntı: sızede ıyı geceler ben ders calısıyorum gec yazarsam anlayın Genişletmek için tıkla ... şaka dedim.
jejep Üye pelın_' Alıntı: sızede ıyı geceler ben ders calısıyorum gec yazarsam anlayın Genişletmek için tıkla ... ALLAH zihin açıklığı versin.
pelın_' Alıntı: sızede ıyı geceler ben ders calısıyorum gec yazarsam anlayın Genişletmek için tıkla ... ALLAH zihin açıklığı versin.
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: bende koltuga oturdum aldim telefonomu maxicep takiliyorum birazdan yatarim belki Genişletmek için tıkla ... aynen bende öle. Starı izliyorum. Hosgeldın oguz.
Oguzc@N' Alıntı: bende koltuga oturdum aldim telefonomu maxicep takiliyorum birazdan yatarim belki Genişletmek için tıkla ... aynen bende öle. Starı izliyorum. Hosgeldın oguz.
jejep Üye Hoşbuldum burak teşekkür ederim.ALLAH iyiliğini daim kılsın bende iyiyim sağol yaşıyoruz ne olsun.
Fahrettin.Onay Üye evet bu sayfada olan herkeze ve daha gelecek olan bütün insanlara sesleniyorum. Hayırlı Forumlarr !
Burak Üye levasinay' Alıntı: burak nassın kardeş hatırladın mı Genişletmek için tıkla ... tanımaz olur muyum hiç. iyiyim sen nasılsın ? Nerelerdeydin ? Yoksun piyasada. ----------Eklendi @ 00:22:06 ---------- Yazıldı @ 00:21:17 ---------- jejep' Alıntı: Hoşbuldum burak teşekkür ederim.ALLAH iyiliğini daim kılsın bende iyiyim sağol yaşıyoruz ne olsun. Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin. Dowload a devam he ----------Eklendi @ 00:22:38 ---------- Yazıldı @ 00:22:06 ---------- Fahrettin.ony' Alıntı: evet bu sayfada olan herkeze ve daha gelecek olan bütün insanlara sesleniyorum. Hayırlı Forumlarr ! Genişletmek için tıkla ... çok etkili oldu.
levasinay' Alıntı: burak nassın kardeş hatırladın mı Genişletmek için tıkla ... tanımaz olur muyum hiç. iyiyim sen nasılsın ? Nerelerdeydin ? Yoksun piyasada. ----------Eklendi @ 00:22:06 ---------- Yazıldı @ 00:21:17 ---------- jejep' Alıntı: Hoşbuldum burak teşekkür ederim.ALLAH iyiliğini daim kılsın bende iyiyim sağol yaşıyoruz ne olsun. Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin. Dowload a devam he ----------Eklendi @ 00:22:38 ---------- Yazıldı @ 00:22:06 ---------- Fahrettin.ony' Alıntı: evet bu sayfada olan herkeze ve daha gelecek olan bütün insanlara sesleniyorum. Hayırlı Forumlarr ! Genişletmek için tıkla ... çok etkili oldu.
Burak Üye levasinay' Alıntı: sorma ya bundan sonra girmeye caliscam hergun burdayım ıns. sagol iyiyim bnde Genişletmek için tıkla ... özledim yahu eski zamanını forumun. Ama kadrodan kimse kalmadı. Bi oguz bi ben varız bide sen. ----------Eklendi @ 00:25:44 ---------- Yazıldı @ 00:24:58 ---------- pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yinemi aglıyon sen.
levasinay' Alıntı: sorma ya bundan sonra girmeye caliscam hergun burdayım ıns. sagol iyiyim bnde Genişletmek için tıkla ... özledim yahu eski zamanını forumun. Ama kadrodan kimse kalmadı. Bi oguz bi ben varız bide sen. ----------Eklendi @ 00:25:44 ---------- Yazıldı @ 00:24:58 ---------- pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yinemi aglıyon sen.
levasinay Üye evet ya bende farkettim ----------Eklendi @ 00:28:44 ---------- Yazıldı @ 00:27:26 ---------- mert abi son sınıftı nasıl geçti sınavı biliyormusunuz
evet ya bende farkettim ----------Eklendi @ 00:28:44 ---------- Yazıldı @ 00:27:26 ---------- mert abi son sınıftı nasıl geçti sınavı biliyormusunuz
Burak Üye levasinay' Alıntı: evet ya bende farkettim ----------Eklendi @ 00:28:44 ---------- Yazıldı @ 00:27:26 ---------- mert abi son sınıftı nasıl geçti sınavı biliyormusunuz Genişletmek için tıkla ... o da kayıplarda. Bikaç gün öncesine kadar iletısım halındeydık ama 2gundur goremedım facede yada msn de. Mesaj hakkıda bıttı galıba. Cevap yazmıyor .
levasinay' Alıntı: evet ya bende farkettim ----------Eklendi @ 00:28:44 ---------- Yazıldı @ 00:27:26 ---------- mert abi son sınıftı nasıl geçti sınavı biliyormusunuz Genişletmek için tıkla ... o da kayıplarda. Bikaç gün öncesine kadar iletısım halındeydık ama 2gundur goremedım facede yada msn de. Mesaj hakkıda bıttı galıba. Cevap yazmıyor .
jejep Üye Burak' Alıntı: allah iyilik versin. Dowload a devam he Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemize ALLAH iyilik versin. Evet hoşuma giden herşeyi arşivini yapmaya çalışıyorum
Burak' Alıntı: allah iyilik versin. Dowload a devam he Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemize ALLAH iyilik versin. Evet hoşuma giden herşeyi arşivini yapmaya çalışıyorum